Fotolii de masaj pentru relaxare – caracteristici și beneficii

6. Fotoliu de masaj pentru relaxareAchiziționarea unui fotoliu de masaj potrivit nevoilor și instalarea sa în propria casă poate fi soluția ideală pentru persoanele care își doresc să se bucure de câteva momente de relaxare totală la finalul unei zile obositoare, în care stresul, agitația și problemele de la serviciu și-au spus cuvântul și și-au lăsat amprenta asupra sănătății.

Un fotoliu de masaj pentru relaxare este dotat cu o varietate de programe presetate și efectuează mai multe tehnici de masaj specializate pentru a oferi o serie de beneficii asupra organismului.

Beneficii fotoliu masaj de relaxare

Utilizat cu regularitate, cel puțin 30 de minute în fiecare zi, un fotoliu pentru masaj și relaxare ajută corpul să se detensioneze, elimină senzația de oboseală puternică și stres, reduce rigiditatea mușchilor și oferă o experiență foarte plăcută și revigorantă. Pentru a te ajuta să te relaxezi, dispozitivul utilizează zeci de perne cu aer distribuite uniform, fie pentru întregul corp, doar pentru zona inferioară (picioare) sau pentru zona brațelor și a gâtului, acestea având trei nivele diferite de intensitate și viteză. Programul de masaj presupune ca pernele să se umfle și să se strângă astfel încât să imite la perfecție atingerile umane.

Un fotoliu de masaj pentru relaxare te ajută să îți reîncarci “bateriile”
Mai în glumă, mai în serios, gândește-te că un scaun de masaj este ca o baterie extinsă pe care o ai la dispoziție în orice moment. Atunci când te simți slăbit, obosit și lipsit de vlagă, aparatul te poate ajuta să te pui din nou pe picioare, să crești productivitatea la locul de muncă și să ai parte de energia necesară în viața de zi cu zi. Acest lucru se datorează faptului că programul de masaj pentru relaxare întinde și frământă mușchii obosiți și tensionați, rezultatul fiind relaxarea totală și revitalizarea.

Fotoliul de masaj reduce durerile de spate și tensiunea musculară
Relaxarea prin intermediul unui fotoliu de masaj nu este singurul beneficiu, deoarece aceste aparate reprezintă, de asemenea, un ajutor de nădejde și atunci când vine vorba despre probleme de sănătate precum durerile de spate sau de gât. Pentru că lucrăm din ce în ce mai multe ore la birou, în fața calculatorului, două afecțiuni comune în zilele noastre sunt durerea cervicală și postura incorectă a spatelui, care poate duce la dureri constante.

Fotoliul de masaj oferă o terapie eficientă în acest sens, ori de câte ori este nevoie de câteva minute de pauză pentru a calma durerilor. Aceste scaune de masaj sunt proiectate astfel încât să identifice anumite puncte de stres și să se muleze perfect pe forma spatelui, pentru ca durerile să fie eliminate, iar mușchii să fie detensionați.

Scaunul de masaj acționează ca un scut împotriva stresului emoțional
De cele mai multe ori, activitățile de zi cu zi și stresul acumulat se reflectă în mod direct și asupra organismului, sensibilitatea, oboseala și starea de agitație permanentă fiind doar câteva dintre efectele resimțite. Stresul poate duce la depresie, anxietate și, de asemenea, este un factor important în declanșarea bolilor cardiovasculare. Poți scăpa de toate aceste probleme cu ajutorul unui fotoliu de masaj și relaxare. În plus, dacă îl folosești seara, înainte de culcare, te va ajuta să ai parte de un somn odihnitor.