Cum să alegi fotoliul de masaj ideal?

Fotoliu de masaj În ultimii ani, din ce în ce mai mulți oameni se gândesc să cumpere fotolii de masaj pentru a-și rezolva diferite probleme de sănătate sau pentru a se relaxa după o zi grea la locul de muncă. Dacă și tu ești interesat de un astfel de produs, este important să știi că trebuie să ai în vedere o serie de caracteristici esențiale atunci când vrei să achiziționezi un fotoliu de masaj. Pentru a te bucura din plin de beneficiile acestor aparate, este bine să stabilești cu exactitate care sunt cerințele tale, nevoile, precum și bugetul de care dispui.

De ce să cumperi un fotoliu de masaj?

Un fotoliu de masaj oferă un masaj corporal complet în confortul propriei case atunci când ai câteva minute la dispoziție. Pe lângă faptul că te ajută să scapi de senzația de stres, oboseală fizică și tensiunea acumulată peste zi, un scaun de masaj are un rol esențial în ceea ce privește starea generală de sănătate, pentru că atenuează durerile de corp, stimulează circulația sângelui, reduce tensiunea arterială și ajută la relaxarea organismului. De asemenea, folosirea regulată a unui scaun de masaj îmbunătățește flexibilitatea și activează cele mai importante grupe de mușchi.

Care sunt variantele de fotolii de masaj disponibile?

Pe piață există o gamă foarte diversificată de fotolii de masaj, de la dispozitive create special pentru a rezolva problemele spatelui, ale picioarelor sau ale zonei cervicale, până la modele cu mai multe funcții importante, gândite astfel încât să asigure un masaj complex, eficient pentru mai multe zone ale corpului în același timp. Pe site-ul Komoder sunt disponibile zeci de scaune de masaj de la producători de renume pe plan internațional (iRest, Inada, Tokuyo, Rokol, Panasonic sau Humantouch), acestea fiind potrivite pentru toate variantele de masaj, deoarece relaxează corpul, elimină diferite tipuri de dureri și reduc rigiditatea musculară.

Sfaturi în alegerea unui fotoliu de masaj

Aproape toate fotoliile vin cu o serie de funcții diferite de masaj și mai multe viteze, acestea reprezentând cele mai importante caracteristici atunci când vine vorba despre alegerea unui fotoliu de masaj, mai ales daca ești pasionat de tehnologie. Cu toate astea, mulți oameni ajung, într-un final, să folosească doar două-trei dintre ele, fie pentru că așa se obișnuiesc, fie pentru că nu le consideră necesare pe celelalte. De aceea, pentru a evita astfel de situații, înainte să alegi un anumit fotoliu de masaj gândește-te ce anume îți dorești de la el și care sunt așteptările tale.

Ai nevoie de un scaun de masaj cu o singură funcție de bază pentru masarea spatelui? Vrei să lucrezi mai mult zona picioarelor sau, dimpotrivă, pe cea a gâtului? Ți-ar plăcea ca fotoliul să aibă căldură sau un music player încorporat? Există o mulțime de opțiuni disponibile, așa că tot ce trebuie să faci este să știi exact de ce anume ai nevoie.

În magazinele Komoder ai ocazia să testezi după bunul plac orice fel de model de fotoliu cu masaj timp de cel puțin 30 de minute, astfel încât să te convingi singur de beneficiile acestor dispozitive.