Fotolii de masaj premium vs fotolii de masaj ieftine – Ce sa alegi?

6. Fotoliu de masaj premiumLa prima vedere, fiind întâlnite tot mai frecvent din cauza vieții agitate și a ritmului alert în care trăim, stresul, oboseala și durerile musculare sunt probleme pe care cei mai mulți oameni le ignoră și nu încearcă să le găsească rezolvare. Deși par afecțiuni minore, în timp pot avea efecte negative asupra organismului, așa că este foarte important să scăpăm de ele pentru a ne menține sănătoși.

Una dintre cele mai eficiente metode de a elimina stresul și senzația de “rigiditate” după o zi grea la locul de muncă este masajul – o atingere blândă care poate calma toate aceste dureri musculare și poate reduce oboseala fizică și mentală. De fapt, masajul terapeutic nu reprezintă doar o modalitate de eliberare generală și reducere a anxietății, ci este dovedit faptul că are beneficii asupra sănătății pe tot parcursul vieții, deoarece scade riscul apariției bolilor cardiovasculare și îmbunătățește circulația sanguină.

Cu toate acestea, puține persoane își permit luxul de a merge în fiecare zi la un centru spa pentru a se bucura de sedințe de masaj realizate de adevărați profesioniști în domeniu. Pe lângă faptul că terapia este foarte scumpă, timpul liber necesar pentru așa ceva reprezintă o altă problemă greu de gestionat în zilele noastre. Și atunci care este soluția potrivită? Fotolii de masaj! Gândește-te cum ar fi să ai acasă, în confortul propriului cămin, un aparat dotat cu zeci de funcții de masaj diferite, pentru fiecare zonă a corpului. În plus, îl poți folosi ori de câte ori vrei, într-un mediu în care te simțit relaxat și confortabil.

Pe piață există o gamă foarte diverificată de modele de fotolii de masaj pentru toate buzunarele, astfel încât oricine să aibă ocazia să își achiziționeze un asemenea dispozitiv. Producătorii pus la dispoziție atât fotolii de masaj premium, de calitate superioară, cât și fotolii de masaj ieftine, foarte accesibile. Și atunci pe care este bine sa îl alegem?

Fotolii de masaj premium / fotolii de masaj ieftine – diferențe

Atunci când vine vorba despre alegerea unui anumit tip de fotoliu de masaj, prețul este principalul criteriu luat în considerare. În mod firesc, acesta reflectă calitatea materialelor din care este realizat produsul, eficiența terapiei prin masaj, precum și perioada de garanție.

În general, modelele de fotolii de masaj premium – cum sunt cele de la iRest, Inada, Panasonic și multe alte branduri internaționale – sunt dotate cu o serie foarte largă de programe presetate, funcții de masaj complexe, precum și accesorii inedite (music player, port USB pentru alimentarea unui smartphone), pentru ca utilizatorul să aibă parte de o experiență unică. Variantele de fotolii de masaj de calitate superioară, cum sunt fotolii de masaj japoneze, reprezintă echilibrul perfect între un design inovator, elegant și funcții eficiente, care vizează fiecare parte a corpului. Aceste fotolii sunt prevăzute cu programe speciale pentru a se adapta la nevoile fiecărui utilizator în parte, având incluse funcții precum masajul pentru ceafă, masajul profund 2D sau 3D pentru întreaga zonă a spatelui, masajul de reflexoterapie cu ajutorul bilelor Shiatsu, funcția de încălzire a brațelor și multe altele.

De cealaltă parte, modelele de fotolii de masaj ieftine sunt create pentru a rezolva o anumită problemă de sănătate, pentru a ameliora durerile și senzația de disconfort dintr-o anumită parte a corpului, neavând o gamă foarte variată de funcții incluse. Fie că stimulează zona picioarelor, fie că lucrează pentru a elimina durerile de spate, acestea sunt eficiente, dar nu oferă tratamente atât de diferite precum variantele de fotolii de masaj premium.

Așadar, înainte de a alege un anumit model de fotoliu de masaj, este bine să luaţi în considerare mai mulți factori, printre care bugetul disponibil, dar și necesitățile și așteptările pe care pe ai de la un asemenea dispozitiv.