Masajul cervical – tehnici, beneficii și aparate utile

 

 

 

 

 

 

 

Ți-ai făcut vreodată un masaj cervical? Ați considerat că, alături de o senzație incredibilă la nivelul gâtului și umerilor, există multe alte beneficii?

Cu toții am avut cel puțin o dată senzația de gât rigid și inconfortabil care ne chinuie pe tot parcursul zilei. Eforturile de a ameliora durerea și disconfortul sunt frustrante. Nu este întotdeauna clar de ce ne apare această senzație. Stresul din viața de zi cu zi? Oboseala continue cauzată de electronice? Poziția corporală nepotrivită?

Când gâtul devine înțepenit acest fapt poate reduce fluxul de sânge, ceea ce poate cauza probleme serioase de sănătate. Aceste probleme pot varia de la oboseală la amețeli până la funcționarea proastă a sistemului imunitar. Un masaj terapeutic al gâtului cu ulei masat în piele, poate elimina toxinele și relaxa mușchii contribuind în același timp la mobilitatea articulațiilor.

Să ne uităm mai îndeaproape la beneficiile masajului cervical și de ce este important pentru fiecare persoană.

Ce este masajul cervical

Un masaj cervical se concentrează pe mușchii din jurul gâtului și umerilor. Unii mușchi lucrați în timpul unui masaj al gâtului includ sternocleidomastoidul, scalenii și trapezul superior. Un masaj al gâtului are ca scop ameliorarea tensiunii, reducerea durerilor de cap și creșterea relaxării.

Ce beneficii are masajul cervical

 

Ce aparate se pot folosi pentru masajul cervical

Din gama de aparate de masaj Komoder, pentru un masaj cervical liniștitor vă recomandăm o centura de masaj. Aceasta poate fi utilizată și pentru alte zone, nu doar zona cervicală.

Centura de masaj Komoder D180 este portabilă și poate fi folosită oriunde, inclusiv în mașină deoarece se alimentează inclusiv la priza de 12V.

Folosiți D180 oriunde v-ați afla deoarece aparatul execută masaj nu doar la gât și ceafa dar și în zona omoplaților sau zona lombară. Aparatul utilizează un dispozitiv de masaj cu bile rotative capabile să cuprindă musculatura cervicală și să o detensioneze.

Funcţii importante

  • Dispozitiv de încălzire
  • Start/stop
  • Direcția de masaj
  • Frământare în sensul/în sens invers acelor de ceasornic
  • Funcție termică 45 de grade
  • Ajustarea intensității
 Centura de masaj D180 reprezintă cadoul perfect pentru sesiuni relaxante de masaj.
Găsiți întreaga noastră gamă de fotolii cu masaj, aici.

 

Trăim o viață aglomerată, cu multă responsabilitate, o dragoste extraordinară pentru cei din jurul nostru și o mare dorință de a face bine. Este responsabilitatea noastră să avem grijă mai întâi de noi înșine. Nu putem fi acolo pentru prietenii noștri, familia, sau munca, dacă nu ne simțim bine. Un masaj al gâtului este o modalitate excelentă de a te bucura de o experiență relaxantă și de a te bucura de toate beneficiile pentru sănătate pe care le aduce.