De ce să alegi un fotoliu Komoder KM400L 3D Robotic Zero Gravity?

Zilnic ne confruntam cu stresul cotidian si totul in jurul nostru pare a fi un adevarat maraton din care ne oprim doar cate putin, cat sa ne tragem sufletul. Avem nevoie de pauze dincolo de week-end-uri, pentru ca in acestea, un time-out de cele mai multe ori inseamna un somn bun si nimic mai mult. Este nevoie de alternative care sa ne ofere rezervele de energie dorite, dar care in acelasi timp sa ne aduca si placerea de a savura un moment de rasfat.

Un fotoliu Komoder KM400L iti poate deveni cel mai bun partener! El va fi acolo cand vei simti ca ai nevoie de un sprijin, de un loc in care sa te cufunzi atunci cand simti ca nu mai poti merge mai departe. Te va primi in bratele tale si te va dezmierda, imbratisandu-te. Imbratisarea este cea mai buna metoda de a scapa de tristete si stres, iar acest fotoliu de masaj te va ajuta sa uiti ca e greu.

Un astfel de fotoliu de masaj iti va fi terapeut deoarece este construit astfel incat sa reproduca aproape identic miscarile mainilor unui profesionist. Strangerea, intinderea, frecarea sau rasucirea, acestea sunt miscarile pe care un bun terapeut le-ar folosi ca sa te ajute sa te simti mai odihnit si mai revigorat. Mai mult, fotoliul este realizat astfel incat sa poata acoperi toate zonele in care problemele ar putea sa apara. Zona lombara, spatele, are nevoie de atentie sporita deoarece acesta este in permanenta solicitat. Pozitia corporala, gretatea proprie sau anumite probleme fizice, pot conduce catre situatia in care durerea incepe sa apara. Fotoliul insa poate fi reglat in functie de dimensiunile personale si poate oferi masajul binemeritat, astfel incat acesta sa aiba efectul scontat exact asupra zonei dorite.

Zona cervicala ne pune si ea proobleme de cele mai multe ori. Suntem nevoiti sa patram aceeasi pozitie in vreme ce urmarim dispozitivele tehnologice cu care lucram. Ne amintim rar ca avem nevoie de o pauza, iar acest lucru se intampla de cele mai multe ori cand aproape intepenim. Fotoliul de masaj poate rezolva si aceasta problema, deoarece tehnologia sa eficienta si inteligenta va sti exact ce anume iti este necesar. Picioarele nu sunt nici ele neglijate, deoarece fotoliul are o extensie care te ajuta sa te relaxezi in timp ce masajul profesional inlatura chiar si cea mai mica urma de stres. Astfel, poti bifa regenerarea oaselor si reducerea starii de tensiune a muschilor, oaselor si articulatiilor. Problemele medicale, precum hemoroizii sau prostata isi gasesc aici o solutionare, deoarece tehnologia fotoliului este atat de inteligenta incat poate ameliora efectele unor astfel de afectiuni.

Cine nu si-ar dori un masaj in zona talpilor? Talpile reprezinta extremitatile inferioare ale organismului nostru si necesita multa atentie si confort. Ele sunt practic nevoite sa suporte greutatea noastra si sunt responsabile de pasii pe care ii facem in fiecare zi. De aceea credem ca merita si ele atentia noastra, iar un fotoliul de masaj irest chiar le poate face sa se simta cu adevarat importante.

Si tu meriti oaza ta de relaxare, la care sa poti apela ori de cate ori simti nevoia. Este important sa ne oferim zilnic pauzele de care avem nevoie pentru a ne reincarca bateriile. Este nevoie sa ne pretuim organismul si corpul pentru ca acesta sa poata face zilnic acele activitati pe care ne bazam. Nu este indicat sa devenim delasatori si sa credem ca problemele se rezolva de la sine, ci merita sa investim in noi insine. In confort si in calitate. Intr-un plus de placere si relaxare care sa ne faca sa ne simtim cu adevarat ca in al noualea cer.