Trei fotolii de masaj pe care merita sa le cumperi la inceputul anului

Masajul reprezinta una dintre cele mai simple solutii la care sa apelezi, daca vrei sa te simti mai relaxat si, de asemenea, sa scapi de anumite dureri si sa odihnesti mai bine. Masajul iti revigoreaza muschii obositi si contribuie la intarirea sistemului imunitar.

Vizitele intr-un salon profesionist de masaj presupun, de cele mai multe ori, niste cheltuieli foarte ridicate si, totodata, mult timp pierdut pe drum. Prin urmare, daca iti doresti sa beneficiezi periodic de masaj, care sa te ajute din punct de vedere fizic si emotional, cel mai indicat ar fi sa-ti achizitionezi un fotoliul sau un scaun de masaj. Profita de ofertele Komoder la inceputul anului si cumpara-ti cat mai repede unul dintre fotoliile de masaj de mai jos.

Fotoliul de masaj Komoder KM350S

Fotoliul de masaj Komoder KM350S este ideal pentru eliminarea oboselii muschii spatelui. Fotoliul Komoder KM350S, prevazut cu un mecanism pus in miscare de patru role ce se deplaseaza sus-jos de-a lungul spatarului, maseaza spatele la fel de bine ca terapeutii profesionisti. Fotoliul dispune de mai multe optiuni pentru masarea zonei superioare a spatelui. Astfel, fotoliul poate actiona asupra intregului spate ori doar in zona umerilor sau a taliei. Fotoliul beneficiaza si de un suport extensibil pentru picioare, care se poate rasuci, precum si de un sistem de incalzire pentru spate, perfect pentru zilele friguroase de iarna.

Fotoliul de masaj Komoder KM350S are, in primul rand, un rol terapeutic si este usor de folosit de orice persoana. Interesant este ca fotoliul beneficiaza de moduri de memorare, care permit salvarea setarilor curente, astfel incat sa le poti acccesa cu usurinta la urmatoarea utilizare a aparatului.

Fotoliul de masaj Komoder KM420SL

Daca iti doresti te simti ca la o sedinta de masaj efectuata de un terapeut profesionist, atunci ar trebui neaparat sa-ti achizitionezi fotoliul Komoder KM420SL. Acesta este dotat cu patru maini de masaj inteligente, extrem de silentioase si care se misca vertical, pentru un masaj complet al spatelui. In plus, fotoliul de mesaj scaneaza corpul fiecarui utilizator si se ajusteaza inteligent in functie de inaltime si greutate. Mai mult, fotoliul de masaj din oferta Komoder se inclina la maximum, pentru un plus de relaxare. De asemenea, fotoliul este dotat cu un sistem audio, care iti permite sa asculti muzica preferata de pe telefon sau tableta.

Fotoliul de masaj Rokol RK-7909 3D Zero Gravity

Utilizatorii fotoliilor de masaj Rokol RK-7909 3D Zero Gravity se simt ca intr-o imbratisare, insa una cu perne de aer si presiune. Fotoliul de masaj Rokol RK-7909 3D Zero Gravity dispune de perne de aer plasate in zona superioara, care aplica presiune asupra tamplelor. Datorita acestei presiuni, corpul se relaxeaza total, iar eventualele migrene sunt indepartate.