Beneficiile masajului de relaxare

Sursa foto: https://pixabay.com/en/candle-wellness-rest-flame-shadow-807247/

Vrei sa elimini stresul din corpul tau, dar nu stii ce sa faci? O varianta ar fi sa vorbesti cu prietenii tai si sa-i rogi sa-ti spuna cum procedeaza ei ca sa nu lase stresul sa le afecteze activitatile zilnice. O alta varianta ar fi sa apelezi la cateva tehnici de relaxare, cum ar fi meditatia sau exercitiile de respirati … Continuă să citești Beneficiile masajului de relaxare

Cât costă un fotoliu de masaj?

Achizitia unui fotoliu de mesaj reprezinta o adevarata provocare, deoarece inainte sa iei o decizie de cumparare ar fi indicat sa analizezi mai multe aspecte. Printre lucrurile pe care ar fi bine sa le iei in calcul se numara nevoile tale reale, durata de viata a dispozitivului, garantia oferita de cumparator, costurile cu intretinerea si eventualele reparatii si, bineinteles, bugetul. Stim ca pre … Continuă să citești Cât costă un fotoliu de masaj?

Trei fotolii de masaj pe care merita sa le cumperi la inceputul anului

Masajul reprezinta una dintre cele mai simple solutii la care sa apelezi, daca vrei sa te simti mai relaxat si, de asemenea, sa scapi de anumite dureri si sa odihnesti mai bine. Masajul iti revigoreaza muschii obositi si contribuie la intarirea sistemului imunitar.

Vizitele intr-un salon profesionist de masaj presupun, de cele mai multe ori, niste cheltuieli foarte ridicate si, totodata, mult timp … Continuă să citești Trei fotolii de masaj pe care merita sa le cumperi la inceputul anului

Inspirație: Fotoliu masaj Tokuyo TC-688 amplasat într-un living din Reșița

Categoria Inspirație. Vă prezentăm un model de fotoliu cu masaj Tokuyo TC-688 amplasat într-un spațiu de living al unui client Komoder din Reșița. Acesta este cel mai complex fotoliu de masaj Tokuyo, cu poziții ZeroGravity, cu role 3D in L, încălzire, funcții de stretching, role de masaj la gambe plus multe alte funcții de masaj.

Livrarea, montajul și manipularea la etaj al acestui fotoliu de masaj … Continuă să citești Inspirație: Fotoliu masaj Tokuyo TC-688 amplasat într-un living din Reșița

Fibromialgia și masajul. Fotoliul de masaj luptă împotriva efectelor pe care le are fibromialgia asupra organismului

Dureri provocate de fibromialgieTe confrunti adesea cu dureri musculare in mai multe zone ale corpului? Nu te odihnesti suficient si te trezesti foarte obosit dimineata si, de asemenea, ai probleme de concentrare si de atentie? Acestea sunt doar cateva dintre simptomele fibromialgiei. asupra organismului. Pentru a reduce aceste semne si pentru a te bucura de o viata normala poti apela la ajutorul unui fotoliu de masaj profesional.
Continue reading “Fibromialgia și masajul. Fotoliul de masaj luptă împotriva efectelor pe care le are fibromialgia asupra organismului” »

Cum să alegi fotoliul de masaj ideal?

Fotoliu de masaj În ultimii ani, din ce în ce mai mulți oameni se gândesc să cumpere fotolii de masaj pentru a-și rezolva diferite probleme de sănătate sau pentru a se relaxa după o zi grea la locul de muncă. Dacă și tu ești interesat de un astfel de produs, este important să știi că trebuie să ai în vedere o serie de caracteristici esențiale atunci când vrei să achiziționezi un fotoliu de masaj. Pentru a te bucu … Continuă să citești Cum să alegi fotoliul de masaj ideal?

Ce spune Cabral despre fotoliu cu masaj Tokuyo TC-688 3D Zero Gravity

cabral-fotoliu-masaj

„Dar tot de-atunci am rămas cu fetișul ăsta cu fotoliile de masaj. Să stai cuminte și o chestie din asta magică să-ți ia toate oasele bătrâne la frământat… ceva de vis!

Faza e că am de două săptămâni în teste un fotoliu de masaj. De la Komoder.

Știe să te maseze din vârful unghiilor și până aproape de creștetul capului. Masează degetele de la picioare, talpa piciorului și câlcâiul, gamba și geContinuă să citești Ce spune Cabral despre fotoliu cu masaj Tokuyo TC-688 3D Zero Gravity

Fotoliu de masaj Rokol 8900L Imperial – prezentare video

Fotoliu cu masaj Rokol RK 8900L Imperial unește cotierele și spătarul într-un tot unitar, pentru a vă oferi un masaj al întregului corp. Rokol RK-8900 Imperial este dotat cu terapie pentru încălzire corpului, este ecologic, cu consum redus de energie, functie audio şi panou de comandă (tabletă Lenovo) cu sistem de operare Android. … Continuă să citești Fotoliu de masaj Rokol 8900L Imperial – prezentare video

Fotoliu de masaj Inada Sogno Dreamwave. Ghid de utilizare pentru clienţii Komoder.

Fotoliul de masaj Inada Sogno Dreamwave oferă o experiență atât de plăcută încât depășeste orice așteptări pe care le-ați putea avea de la un fotoliu de masaj.

Odată ce aţi testat un fotoliu de masaj Inada, veți fi convins că nu există pe piață un fotolii de masaj asemănătoare. Instrucțiunile ce urmează au rolul de a vă ajuta să vă bucurați cât mai mult de sesiunile de masaj Inada Sogno Dreamwave. … Continuă să citești Fotoliu de masaj Inada Sogno Dreamwave. Ghid de utilizare pentru clienţii Komoder.

Cum funcționează un fotoliu de masaj? Tehnologie şi tipuri de masaj.

Masajul este o metodă de înlăturare a durerii, cunoscută și folosită de mii de ani: tehnicile orientale de masaj sunt recunoscute pentru ameliorarea durerii, în special în zona cefei, a umerilor sau în zona lombară inferioară. Avansul tehnologic al zilelor noastre vă permite acum să vă bucurați de beneficiile acestui tip de terapie chiar în casa dumneavoastră, fără să apelați la serviciile maseuri … Continuă să citești Cum funcționează un fotoliu de masaj? Tehnologie şi tipuri de masaj.