Cele mai populare modele de fotolii de masaj din 2017

Fotoliile si scaunele de masaj devin tot mai populare in randul clientilor autohtoni, dovada fiind interesul in crestere de anul trecut pentru produsele din portofoliul Komoder. Stresul tot mai mare din vietile romanilor i-a indemnat pe acestia sa achizitioneze, in 2017, mult mai multe fotolii si scaune de mesaj decat in 2016, conform datelor detinute de Komoder. Descopera, in continuare, care au fost trei dintre cele mai populare modele de fotolii de mesaj din gama Komoder, in randul clientilor autohtoni.

Fotoliul de mesaj Komoder A87-1 3D Robotic Zero Gravity

Fotoliul de masaj Komoder A87-1 3D Robotic Zero Gravity este considerat cel mai avansat fotoliu de masaj produs de Komoder si face parte din gama Komoder Design 2017, lansata in ianuarie anul trecut. Fotoliul de mesaj Komoder A87-1 3D Robotic Zero Gravity dispune de numeroase programe predefinite, care va vor ajuta corpul sa se simta sa se relaxeze si sa nu mai simta durerea din diverse zone. Fotoliul foloseste sase metode de masaj: framantare, framantare si batai, batai, strangerea mainilor, Shiatsu si 3D. Shiatsu se numara printre cele mai intalnite tehnici folosite de fotoliile de masaj. Shiatsu consta in lucrul cu zeci de presiune aflate pe tot cuprinsul corpului umane.

Fotoliul de mesaj Komoder A87-1 3D Robotic Zero Gravity este extrem de usor de folosit si poate fi utilizat cu ajutorul unei telecomenzi sau a telefonului mobil. Printre functiile speciale ale fotoliului de la Komoder se numara cea de incalzire si cea de leganare a zonei lombare.

Fotoliul de masaj Komoder KM390SL Robotic Zero Gravity

Fotoliul de masaj Komoder KM390SL Robotic Zero Gravity este dotat cu un sistem automat pentru detectarea si localizarea umerilor. Inainte de fiecare sesiune de masaj, oricine doreste sa se relaxeze si sa scape de anumite dureri este scanat, iar fotoliul identifica greutatea si inaltimea persoanei in cauza. Astfel, sedinta de masaj este personalizata perfect.

Fotoliul din oferta Komoder este conceput pentru spatii inguste si poate fi utilizat foarte usor, chiar si de catre oamenii care nu au inclinatii catre zona tehnica. Fotoliul Komoder KM390SL Robotic Zero Gravity este prevazut cu patru maini de masaj inteligente, ideale pentru lucrul cu spatele. Fotoliul dispune, ca si Komoder A87-1 3D Robotic Zero Gravity, de o functie de incalzire a spatelui, care elimina senzatia de rece si durerea de spate.

Fotoliul de masaj KM360SL Robotic Zero Gravity

KM360SL Robotic Zero Gravity, prevazut cu incalzire si butoane rapide de control, este cel mai comod fotoliu de masaj din gama Zero Gravity. Fotoliul de masaj KM360SL Robotic Zero Gravity este dotat cu 28 de perne de aer, 8 magneti permanenti si o perna de aer. Pernele si magnetii contribuie la realizarea unui masaj prin presare, pentru tot corpul, astfel ca dupa o sesiune 10-15 minute cu KM360SL Robotic Zero Gravity, te vei simti revigorat si vei avea o stare de spirit mai buna. Fotoliul KM360SL Robotic Zero Gravity maseaza spatele, picioarele, mainile si gatul si este recomandat atat pentru cei care petrec mult timp la birou, cat si pentru persoanele extrem de active.