5 fotolii de masaj care îți vor face primăvara mai frumoasă


A trecut in sfarsit iarna. Frigul si zapada s-au dus, iar tu esti liber sa te bucuri de soare si de briza calda de primavara. Iar ca sa intampini frumoasa primavara exact asa cum trebuie, ce poate fi mai potrivit decat un fotoliu masaj? Te va ajuta sa te relaxezi si sa uiti de toate grijile si de tot strestul dupa o zi grea de munca. In articolul pe care urmeaza sa-l citesti, echipa Komoder iti va face cateva recomandari cu privire la fotoliul perfect de masaj.

Komoder KM7800
Fotoliul de masaj Komoder KM7800 este poate cel mai bun fotoliu produs de noi. Se lauda cu un set de manute mecanice 3D care vor actiona asupra zonei lombare intocmai ca un kinetoterapeut. Este usor de controlat din telecomanda sau telefon si iti va oferi clipe magice de relaxare datorita functiei de masaj complet prin presiune de aer.

Inada Dreamwave
Crede-ne pe cuvant cand iti spunem ca Inada Dreamwave este cel mai bun fotoliu de masaj din lume. Este conceput si fabricat in Japonia, dupa cativa ani buni de cercetari, analize si testari. Inada Dreamwave nu numai ca iti va oferi momente frumoase de relaxare, dar va si arata bine oriunde l-ai pune, datorita designului sau modern si atractiv. Acest fotoliu se lauda cu o serie de functionalitati precum masajul Shiatsu, functia de masare completa a bratelor si cea de extensie completa a corpului.

Tokuyo TC-711
Fotoliul de masaj Tokuyo TC-711 Zero Gravity este probabil cel mai cautat din gama Tokuyo. Cea mai importanta functionalitate este cea de masaj cu incalzire pentru zona lombara, care te va ajuta sa te relaxezi si sa uiti de stresul cotidian. Acest fotoliu de masaj modern si stilat se poate controla in totalitate cu ajutorul ecranului LCD pentru ca tu sa te bucuri de un masaj placut, exact asa cum il vrei.

Rokol RK-7909
Iar pentru cei care nu dispun de un spatiu prea amplu, avem alegerea perfecta. Fotoliul de masaj Rokol RK-7909 vine cu un concept ergonomic, unic pe piata care iti va oferi pana la 5 tipuri de masaj. Fotoliul mai este dotat si cu un sistem de scanare corporala precisa care urmareste punctele de acupunctura si tensiunea pentru un masaj mai relaxant si mai precis.

Komoder KM400L
Fotoliul de masaj Komoder KM400L se lauda si el cu cateva functii importante. Iti ofera un masaj complet prin presiune de aer si vine dotat si cu un sistem de incalzire pentru spate si picioare. In plus, designul sau ii permite sa fie montat chiar si intr-un spatiu redus asa ca daca stai intr-un apartament mic, KM400L va fi perfect pentru tine.