Cum sa integrezi un fotoliu de masaj de la Komoder in casa ta?

Spre deosebire de asiatici, unde majoritatea se confruntă cu lipsa spațiului din locuință și sunt nevoiți să-și amenajeze interioarele doar cu strictul necesar și piese multi-multifuncționale, o bună parte dintre noi avem privilegiu de a trăi în locuințele suficient de mari cât să ne permită chiar să amenajăm și un hobby room.

Chiar și în lipsa unui hobby room și tot avem parcă mai mulți metri pătrați care să ne permită să „ne jucăm” cu diferite volume, cu piese asemenea fotoliilor de masaj Komoder.
Da, un fotoliu de masaj precum cele din site-ul nostru ar trebui să fie tot mai prezent în locuințele noastre și asta pentru că suntem tot mai încordați, mai aduși de spate, mai stresați.
Dacă îți faci însă griji de cum ai putea integra o astfel de piesă în locuința, te ajutăm să noi să înlături orice semn de întrebare.

1. Dacă unul dintre motive îl constituie dimensiunea, trebuie să știi că un fotoliu masaj nu ocupă neapărat mai mult spațiu decât un fotoliu clasic care se transformă în pat. Are nevoie de spațiu de jur împrejur pentru a se înclina astfel încât sa te poți bucura pe deplin de masaj, însă în poziția ridicat lățimea lui este de doar 80 cm.

2. La capitolul paletă cromatică, gama de fotolii cu masaj de la Komoder este destul de vastă așa că mai degrabă nu te poți decide asupra culorii, decât să ai probleme în a găsi ce-ți place. Roșu, crem, alb, negru sunt doar o parte dintre culorile pe care le-ar putea avea propriul tău fotoliu cu masaj, de altfel culori ce pot fi asociate cu ușurință oricărei alteia din întregul spectru cromatic.
Totuși, pentru a avea parte de o unitate, de o fluiditate în ceea ce privește mixul de elemente, optează pentru una dintre culorile care este deja prezentă în locuință, care creează baza amenajării.

3. În ceea ce privește stilul, un fotoliu masaj ca Komoder KM350S Terapeutic cu încălzire le-am vedea clar într-un spațiu cu aer masculin, unde predomină pielea, sticla, inoxul, aparatele inteligente controlate din telefon, cu toate acestea el poate fi amplasat la fel de bine și într-un decor modern, clasic, industrial sau într-un spațiu în care s-a optat pentru un stil oriental reinterpretat. Dat fiind că în prezent orice stil poate fi combinat cu un altul pentru a da naștere eclecticului, niciun motiv de natura estetica nu te poate împiedica să achiziționezi un astfel de obiect.

4. Cât privește zona unde ai putea să amplasezi un fotoliu masaj, aici este mai mult o chestiune de preferințe. Un fotoliu de masaj ca Tokuyo TC-688 ZeroGravity, cu role 3D in L, încălzire, bluetooth, role la gambe, unul din cele mai complexe modele Tokuyo ar putea fi așezat atât în living, mai ales dacă obișnuiești să te uiți la filme proiectate pe perete, cât și în dormitor (dacă vrei să ai parte de mai multă intimitate) sau de ce nu într-o zona SPA, fie ea și cu deschidere spre exterior.

Limitele sunt doar în mintea noastră, iar ele pot fi depășite atunci când ești relaxat, ca după un masaj făcut de un fotoliu inteligent, care intuiește zonele cu probleme și se activează la o simplă apăsare de buton.