De ce să faci cadou un aparat de masaj? Cui i se potrivește o astfel de surpriză?

Este sezonul sărbătorilor! Perioada în care toți ne dorim să fim mai buni și să-i facem fericiți pe cei din jurul nostru. Oferă-le celor dragi sănătate în dar!

Una dintre principalele dileme ale lunii decembrie o reprezintă alegerea cadoului ideal pentru cei dragi. Pornind de la premiza că aceste persoane sunt cele mai importante din viața noastră, de ce să nu le oferim  în dar un aparat de masaj? Este cadoul ideal pentru toți cei dragi. Masajul pentru ochi și tâmple, pentru gât, spate, umeri sau talie sunt doar câteva dintre tipurile de masaj pe care le puteți face utilizând un astfel de aparat modern.

În acest an cu toții am trecut printr-o multitudine de experiențe grele iar stresul și oboseala și-au făcut loc în viața noastră într-un fel sau altul. Astfel, un masaj relaxant reprezintă o surpriză minunată pentru o persoană dragă.

Deși se spune ca nu putem cumpăra fericirea, un masaj bun cu siguranță va da un boost hormonilor responsabili de aceasta. Iată de ce un aparat de masaj reprezintă un cadou de Crăciun pe cinste:

Ce tipuri de masaj poți face cu un dispozitiv special

Dispozitivele moderne pot realiza mai multe tipuri de masaj, pe mai multe zone ale corpului. Astfel, puteți alege cadoul care se potrivește celui drag, în funcție de problemele pe care le are.

1. Masaj pentru ochi și tâmple cu ajutorul ochelarilor de masaj C58

Cu siguranță v-ați luptat cel puțin o dată în viață cu migrene sau dureri crunte de cap. Aceste probleme apar și atunci când acumulam mult stres și oboseală și ne este extrem de greu să ne relaxam. De asemenea, un program haotic și lipsa somnului ne aduc în cele din urma la extenuare.

Cu ajutorul unui aparat de masaj facial o să vă fie foarte ușor sa scăpați de stresul acumulat în timpul zilei și să vă relaxați. Dispozitivul ajută la relaxarea mușchilor faciali și asigură un somn mai liniștit. Acesta utilizează un sistem de masaj cu perne de aer capabile să cuprindă musculatura facială și să o detensioneze.

Dacă îl utilizați în mod regulat o să observați că durerile de cap vor fi tot mai rare și somnul dumneavoastră mai odihnitor.

2. Masaj pentru gât, spate, umeri și talie cu ajutorul centurii de masaj D180

Îți simți mușchii rigizi după sport sau după o zi grea la birou? Activitățile noastre de zi cu zi uneori pot fi traumatizante pentru corpul nostru. Un masaj bun ajută la detensionarea mușchilor și la eliberarea stresului acumulat în timp. Este bine cunoscut faptul că după o zi grea tot ce ne dorim este să ajungem acasă și să ne odihnim.

De cele mai multe ori nu găsim energia necesară pentru a merge la un salon de masaj. Cât de frumos ar fi să te poți bucura de o sesiune de masaj acasă, oricând simți nevoia? Ei bine, poți, … iar noi avem soluția perfectă. Cu ajutorul unui aparat de masaj, te poți bucura de nenumărate sesiuni de relaxare, în confortul căminului tău. 

Pentru a merge și mai aproape de țintă, îți recomandăm să încerci o centura de masaj D180 dat fiind faptul că aceasta poate fi utilizată pentru mai multe zone ale corpului precum: zona gâtului, a umerilor, a spatelui, a taliei, etc. 

Bucură-te de masaj, fără efort, în orice moment al zilei. 

3. Masaj pentru picioare și gambe cu ajutorul unui aparat electric de masaj

Petreci mult timp în picioare? Simți tensiune la nivelul tălpilor și gambelor? Dacă ai răspuns cu „da” atunci ești candidatul perfect pentru un astfel de aparat de masaj.  Dacă este cadou de Crăciun, cu atât mai bine. 

Care sunt beneficiile unui aparat de masaj

Masajul poate fi un instrument puternic pentru a vă ajuta să vă controlați sănătatea și starea de bine.  Tocmai de aceea, un aparat de masaj este cadoul ideal.

Un aparat de masaj o să devină terapeutul tău personal de acasă. Știați că masajul este considerat parte din medicina integrativă? A început să fie recomandat din ce în ce mai mult împreună cu tratamente standard pentru o varietate de afecțiuni și situații medicale. 

Probabil vă întrebați ce alte beneficii vin cu utilizarea regulată a unui aparat de masaj, pe lângă eliberarea de stres și relaxarea musculaturii. Am enumerat câteva, mai jos:

  1. Reduce durerea musculară și tensiunea acumulată în mușchi
  2. Îmbunătățește circulația, energia și vigilența
  3. Ajută la echilibrarea ritmului cardiac și a tensiunii arteriale
  4. Îmbunătățește imunitatea
  5. Reduce starea de anxietate și panică
  6. Luptă împotriva dereglărilor digestive
  7. Luptă împotriva insomniei
  8. Reduce durerile de spate
  9. Ajută la vindecarea leziunilor sportive
  10. Înlătură durerile de cap și migrenele

Dincolo de beneficiile pentru anumite afecțiuni sau boli, unii oameni se bucură de masaj pentru că deseori produce sentimente de grijă, confort și conexiune.

Cui poti sa-i faci cadou un aparat de masaj

Bineînteles, un astfel de dispozitiv își va găsi utilitate în căminul oricum. Chiar și asa, sunt anumite categorii de persoane care ar trebui să utilizeze unul în mai mare măsură.

Aici putem include persoanele care petrec mult timp la birou. Știm toți că majoritatea persoanelor din aceasta categorie nu adoptă o poziție optimă atunci când sunt așezați iar acest lucru duce la afecțiuni ale coloanei vertebrale și la formarea de contracturi musculare.

Apoi, persoanele care petrec foarte mult timp în picioare reprezintă, de asemenea, o categorie țintă pentru aceste aparate de masaj. Aici mai putem adăuga și persoanele cu program încărcat, care aleargă mereu dintr-o parte în alta și care nu dispun de timpul necesar unei programări la un salon de masaj.

Suntem convinși că în momentul în care ați citit aceste rânduri v-ați gândit la cel puțin trei persoane care s-au plâns în ultimul timp de dureri de lombare, cervicale sau migrene.

Arătați-le că vă pasă și faceți voi primul pas în a le îmbunătății starea de sănătate și spirit.

3 aparate de masaj pe care le poti face cadou in 2021

Dacă nu sunteți la curent cu noutățile din domeniu sau nu știți care sunt cele mai eficiente aparate de masaj moderne, am pregătit o listă de sugestii care vă va ajuta să alegeți cadoul perfect pentru cei dragi.

1. O pereche de ochelari de masaj Komoder

Ochelari de masaj Komoder
Ochelarii de masaj sunt recomandați persoanelor care lucrează mult la calculator

Ochelarii de masaj Komoder reprezintă cea mai nouă și mobilă soluție de masaj terapeutic pentru mușchii feței și pentru ochi. Dispozitivul ajută la relaxarea mușchilor faciali și asigură un somn mai liniștit. Ochelarii se alimentează folosind un cablu universal USB.

Aceștia sunt dotați cu funcția de masaj prin presiune de aer, masaj prin vibrații, masaj prin presiune cu încălzire și funcție audio care vă ajută să intrați intr-o stare supremă de relaxare.

Aparatul utilizează un sistem de masaj cu perne de aer capabile să cuprindă musculatura facială și să o detensioneze. Este recomandat să îl utilizați zilnic și cu siguranță veți observa că ochii dumneavoastră vor fi mai odihniți. Este recomandat tuturor persoanelor și în special celor care petrec mult timp la birou.

Cu siguranță aveți în minte mai multe persoane care ar aprecia mult un astfel de cadou.

2. O centură de masaj Komoder

Centura de masaj Komoder
O centură de masaj este cadoul ideal pentru cei care au probleme cu spatele

Centura de masaj este cea mai accesibilă și mobilă soluție de masaj terapeutic pentru spate. Fiind portabilă, o puteți folosi oriunde, inclusiv în mașina deoarece se alimentează inclusiv la priza de 12V.

Acest aparat execută masaj nu doar în zona gâtului ci și în zona cefei, a omoplaților sau în zona lombară. Utilizând un dispozitiv de masaj cu bile rotative, este capabil să cuprindă musculatura cervicală și sa o detensioneze. 

Centura de masaj Komoder reprezintă un concept nou al masajului tip frământare ceea ce rezultă într-un masaj cervical mai eficient. Conform acestuia, masajul tip frământare corespunde constituției corpului uman. Capul de masaj este conceput special pentru a vă oferi cea mai confortabilă experiență. 

Printre funcțiile cele mai importante se numără dispozitivul de încălzire, direcția de masaj și ajustarea intensității. 

Pentru un spate relaxat, alegeți o centură de masaj Komoder. O puteți găsi aici, sau dacă doriți o experiență personalizată vă așteptăm în show-roomurile noastre din Cluj, Iași, Timișoara sau București.

3. Un aparat de masaj pentru picioare de la Komoder

Aparat de masaj pentru picioare Komoder
Un aparat de masaj pentru picioare este cadoul ideal pentru cei care petrec mult timp în picioare

Aparatul pentru picioare Komoder C30 foloseşte tehnologia avansată Komoder, oferind un nemaipomenit masaj tridimensional (3D) celui care îl foloseşte.

Utilizatorul beneficiază de masaj pentru picioare, gambe, tălpi şi genunchi, în funcţie de zona asupra căreia doreşte să acţioneze masajul.

Komoder C30 cu încălzire funcţionează la trei viteze diferite, dispune de un program predefinit şi permite ajustarea sistemului suplimentar de masaj pentru genunchi, astfel încât sesiunea de masaj să fie exact aşa cum şi-o doreşte utilizatorul, iar relaxarea să fie extremă. Toate acestea pot fi setate prin intermediul telecomenzii încorporate.

Printre funcțiile cele mai importante se numără rolele de masaj pentru tălpi, pernele de aer de la nivelul gambelor, telecomanda încorporată și vitezele de masaj.

Sperăm că după aceste sugestii o să vă fie mai ușor să alegeți cadourile de Crăciun pentru cei dragi vouă. Cu siguranță vor fi fericiți cu orice veți alege, însă, nu uitați că un cadou așa cum este un aparat de masaj, care are o utilitate zilnică, favorizează sănătatea și starea de bine va fi mereu alegerea câștigătoare.

P.S. În cazul în care doriți să vă aventurați și să vă surprindeți familia cu un „aparat” de masaj care combină toate funcțiile menționate anterior plus multe altele, atunci vă invităm să consultați gama noastră variata de fotolii de masaj. Orice ați alege, cu siguranță nu veți regreta!