Cele mai bune fotolii de masaj Komoder – Top 3 scaune de masaj

Fotolii de masaj Titan II, Prime si Luxury II din oferta Komoder
LUXURY II, TITAN II și PRIME sunt cele mai bune 3 fotolii de masaj din oferta Komoder

Oferta Komoder include mai multe modele de fotolii de masaj, cu diverse funcții, care oferă diverse tipuri de masaj și fac parte din categorii de preț diferite. Însă mulți dintre clienții noștri vor să afle care este cel mai bun fotoliu de masaj. Pentru ei am creat un top 3 al produselor, în funcție de mai multe criterii.

Fotoliile de masaj reprezintă modalitatea modernă de relaxare și detensionare a spatelui, gâtului, picioarelor, în cel mai comod loc posibil: intimitatea propriului cămin. Aceste fotolii vin în diverse modele, cu funcții și sisteme dintre cele mai diverse.

Iată un ghid cu cele mai bune 3 fotolii de masaj Komoder.

Fotoliu de masaj KOMODER TITAN II

TITAN II – Singurul fotoliu de masaj cu două sisteme independente de masaj pe șină SL. Sistemul de scanare precis, tableta de 8 inch , încărcarea rapidă wireless pentru telefon și cele 24 de programe automate fac din TITAN II cel mai performant fotoliu de masaj la ora actuală.

Acesta oferă 6 tehnici de masaj, fiecare având 5 nivele de intensitate – shiatsu și shiatsu 3D, frământare, bătaie ușoară, sincron și loviri ușoare. Și pentru ca relaxarea să fie totală, Titan II include conectivitate Bluetooth și încorporează 4 boxe, ceea ce vă permite să ascultați muzica preferată în timp ce vă bucurați de un masaj profesional.  

Și acestea nu sunt singurele funcții care fac din acest produs unul din cele mai bune fotolii de masaj Komoder. Pentru mai multe informații, deschideți Komoder Titan II

Fotoliu de masaj KOMODER PRIME

PRIME este primul fotoliu de masaj care foloseste tehnologia cu doua mecanisme inteligente distincte (pentru zona șezutului și pentru zona spatelui).

Prime oferă 6 tehnici de masaj care se adresează întregului corp: ceafă, umeri, omoplați, talie, piept, picioare și tălpi.

Fotoliul impresionează și prin design, oferind un plus de stil oricărei încăperi. Materialele premium de înaltă calitate, pernele cu design unic, articulațiile elegante, fac din acest model o alegere potrivită pentru cei țin nu doar la confort, ci și la aspectul casei lor. 

Acest scaun de masaj oferă și alte avantaje care îl transformă în unul din cele mai bune fotolii de masaj Komoder. Pentru mai multe detalii, deschideți Komoder Prime.

Fotoliu de masaj KOMODER LUXURY II

LUXURY II – Singurul fotoliu de masaj cu robot de masaj 4D cu 8 Role pe Șină Super lungă și sistem de monitorizare a pulsului, a nivelului de oxigen și a microcirculației.

Funcția de monitorizare și  informare în timp real asupra stării de sănătate a revoluționat piața produselor de acest tip, astfel că Luxury II a devenit imediat unul din cele mai bune fotolii de masaj.

In plus, Luxury II vine cu alte două avantaje majore. Primul este poziția zero gravity, ideală pentru o relaxare completă, în care coapsele și gambele sunt la același nivel orizontal cu umerii. Al doilea mare avantaj este funcția inteligentă de economisire a spațiului, scaunul fiind conceput pentru spații reduse – necesită o distanță de numai 5 centimetri față de peretele din spate atunci când este în funcțiune. 

Pentru mai multe detalii, deschideți Komoder Luxury.

Așadar, cele mai bune fotolii de masaj din oferta Komoder se remarcă prin multitudinea de programe și tehnici de masaj, dar și prin extra avantaje care aduc un plus de confort și sănătate, cum ar fi conectivitatea bluetooth și boxele integrate, funcțiile de monitorizare a stării de sănătate sau de economisire a spațiului. Aspectul nu a fost nici el neglijat, astfel că scaunele de masaj de top completează frumos designul unei camere. 

Dar, lăsând la o parte funcțiile și specificațiile tehnice, fiecare client poate decide care este cel mai bun fotoliu de masaj în funcție de propriile nevoi și preferințe. Pentru asta, vă așteptăm în show-urile Komoder din țară, unde puteți testa produsele pentru a alege cel mai bun scaun de masaj.