Fotolii de masaj – terapie pentru probleme legate de stres

Ce metoda sa folosesti pentru a combate stresul?

O forma de a combate stresul este sportul. Efectuarea de exercitii timp de 20-30 minute pe zi este recomandat atat pentru detensionarea corpului cat si pentru diminuarea starii de stres. O alta metoda de a diminua aceasta problema este masajul. Masajul te ajuta sa iti relaxezi muschii si sa iti redea echilibrul mental si calmul.

Masajul este o solutie des intalnita pentru oamenii care sufera de aceasta problema. Doar 10 minute de masaj terapeutic iti poate atenua aceasta stare.
Daca esti o persoana cu putin timp si cu un stil de viata haotic si alert si nu poti ajunge niciodata la un specialist in masaj terapeutic, solutia este sa ai propriul masaj acasa. Cum poti avea partea de o terapie prin masaj acasa la tine si la orice ora? Cu revolutionarul fotoliu de masaj. Este un tratament incet, dar sigur, pentru eliberarea starii de incordare si tensionare cauzate de zilele aglomerate si de problemele de la birou.

Fotoliile de masaj Komoder au functii multiple care efectueaza cele mai cunoscute tehnici de masaj precum Shiatsu. Fotoliile reusesc sa detecteze automat punctele de masaj din zona superioara a corpului si pozitia umerilor, reusind sa ajusteze corpul si sa il relaxeze total.

Fotoliul de masaj Komoder

Fotoliul de masaj Komoder este cel mai avansat produs in acest sens. Este bazat pe biomecanica, ergonomie sau terapie fizica. Mai exact, scopul acestor functii este de a se adapta corpului uman si de a recunoaste punctele sensibile si incordate.

De tratarea acestor puncte se ocupa sistemul de role incorporat care imita tehnici de masaj specializat, iar cu ajutorul sinei in forma de „L”, ai parte de un masaj personal din cap pana in picioare.

Nu lasa stresul sa te doboare si sa iti afecteze starea de sanatate. Pune sanatatea pe primul loc si acorda-ti in fiecare zi o sesiune de relaxare prin sport, muzica, meditatii, alimentatie corespunzatoare si, nu in ultimul rand, prin masaj.
Fotoliile de masaj iti garanteaza nu eliminarea totala a stresului ci atenuarea si prevenirea problemelor de sanatate ce apar ulterior. Pe Komoder vei gasi o gama variata de fotolii de masaj la preturi rezonabile.