Fotoliul de masaj iRest A385 – noi imbunatatiri in anul 2017

La fiecare inceput de an, fiecare om isi construieste un plan, isi traseaza noi obiective, cu scopul de a performa si de a fi o varianta mai buna a propriei persoane. Statusuri pe social media cu “New Year, new me!” sunt trendsetterele fiecarui inceput de an, care pare sa promita ca va fi mai bun decat celalalt. Cum ar fi ca anul acesta sa ai mai mult timp pentru tine si sa iti acorzi, in fiecare zi, un moment de relaxare si rasfat, fara sa iti aglomerezi prea mult programul incarcat.

Cu fotoliile de masaj de la Komoder, poti include in rutina ta momente de relaxare si detensionare la orice ora din zi. Iar daca anul tau incepe cu noi obiective, fotoliul de masaj iRest A385 Robostic Zero Gravity vine si el cu noi imbunatatiri pentru ca momentele tale de relaxare sa fie la cele mai performante nivele.

Un nou an, un nou design pentru fotoliul de masaj iRest A385

iRest A385 este unul dintre numeroase modele de fotolii de masaj de ultima generatie din catalogul Komoder. Acest fotoliu de masaj este special prin faptul ca ofera sedinte de masaj eficiente, confortabile si de lunga durata, datorita numeroaselor functii inteligente, imbunatatite tehnologic, an de an.

Noul design 2017 aduce un fotoliu de masaj imbunatatit tehnologic, dotat cu 4 maini de masaj inteligente, silentioase si mobile vertical, care sa permita un masaj complet in zona spatelui. Noul sistem de masaj in “L” de 135 cm te lasa sa te bucuri de o sedinta completa de terapie fizica, avand parte de un rasfat total, dupa o zi aglomerata.

Ce imbunatatiri aduce noul fotoliu de masaj iRest A385?

Inovatie la pompe si valve

Fotoliul iRest A385 vine cu o noua functie inovatoarea la nivelul pompelor si valvelor. Rolul pompei si, implicit a valvelor este acela de oferi un masaj de relaxare precis si revigorant. Noul design permite pompei o functionare continua si in sincron, astfel incat sa incarce cu aer, in acelasi timp, cele 28 de perne.

Spatiu Zero fata de perete

Noul fotoliu de masaj este perfect, acum, si pentru spatiile mai reduse. Poti amplasa fotoliul la doar 5 cm fata de perete, in pozitia de functionare.

Sistem de detectare si localizare automata a umerilor

Cu un sistem performant de localizare automata a umerilor, fotoliul de masaj ofera utilizatorilor o detectare cu precizie a inaltimii si greutatii, astfel incat sesiunea de masaj sa fie personalizata si conceputa in functie de dimensiunile corporale.

Acces facil la butoanele de control: rabatare, start, stop, zero gravity

Noua interfata a fotoliului de masaj vine cu imbunatatiri si la nivel de functionare. Prin urmare, noul iRest A385 iti permite un acces facil la toate comenzile, fara a opri sesiunea de masaj.

Masaj pe verticala pentru brate si antebrate

O sedinta de masaj pentru toate grupele de muschi, din varful degetelor de la picioare, pana in varful degetelor de la mana. Pernutele pozitionate diferit plaseaza noul fotoliu la un alt level de eficienta: un masaj pentru antebrate executat ca la carte.

3 pozitii de Masaj Zero Gravity

Cu cele trei noi pozitii Zero Gravity de rabatare, noul iRest A385 aduce o noua experienta relaxanta si confortabila pentru momentele tale zilnice. Cu o tehnologie inteligenta de a regla pozitia corpului, noul fotoliu imbunatateste considerabil sedinta de masaj si reuseste sa atinga toate punctele tensionate.

Functia Audio. Bluetooth. Boxe incorporate

Pentru ca vorbim de imbunatatiri tehnologice, noul sistem aduce noi functii care sa completeze rasfatul tau. Muzica este un element important si benefic in sedintele de terapie si detensionare, astfel ca fotoliu ofera utilizatorilor posibilitatea de a se conecta la propriul smartpone si la propriul playlist de muzica.