Top 6 modalitati de imbinare a sedintelor de masaj cu alte activitati

La sfarsitul fiecarei zile de munca se acumuleaza stres si tensiune, care nu iti dau voie sa te bucuri de singurele momente din zi alaturi de familia ta. Principalele cauze care provoaca aceste stari sunt stresul de la birou, traficul de care te izbesti in fiecare dimineata si seara, facturile si ratele pe care trebuie sa le platesti, problemele de sanatate pe care le tot amani sa le rezolvi din cauza programului si lista poate continua. Toate acestea nu te lasa sa te bucuri de fiecare zi si nici macar de orele de somn mult asteptate.

Ecuatia poate fi simplificata daca iti prioritizezi un timp doar al tau, in care stresul sa nu mai puna stapanire pe tine, grijile sa nu te mai inconjoare si munca sa fie data uitarii. Incearca un fotoliu de masaj – o solutie care te scapa de stresul acumulat in timpul zilei. Este usor de folosit si, mai mult decat atat, este la indemana oricui, oricand.

Sedintele de masaj pot capata frumusete si relaxare. O doza zilnica de masare a grupelor de muschi tensionati te ajuta sa iti revii in forma pentru a doua zi. Sedintele de masaj executate de un fotoliu cu functii inteligente de masaj sunt adevarate picaturi de energie si sanatate. Introducandu-le in rutina zilnica, vei putea sa privesti viata altfel si sa depasesti toate greutatile cu mai mult calm.

Cum poti completa o sedinta de masaj, astfel incat sa fie benefica si eficienta starii tale de bine?

1. Completeaza o sedinta de masaj relaxant cu cititul unei carti sau a unui ziar. Dupa o zi in care informatiile de pe calculatorul din birou si ora de pe ceasul de la mana au fost singurele lucruri pe care le-ai citit, meriti sa te delectezi cu o carte si sa ai parte, in acelasi timp, de o sesiune de masaj relaxant.

2. Navigheaza pe internet in timp ce fotoliul de masaj iti acceseaza toate punctele tensionate. Stand intr-un fotoliu de masaj poti face multe lucruri, iar cum internetul acum este nelipsit din rutina zilnica, poti sa cauti informatii despre o nou reteta, sa citesti stirile sau sa socializezi cu prietenii, chiar dintr-un fotoliu de masaj.

3. Poti urmari linistit televizorul, impreuna cu familia ta.
Singurele momente din zi petrecute cu familia ta, pot fi acum si mai placute pentru tine. Stand in fata televizorului, intr-un fotoliu de masaj, poti sa te bucuri intens de fiecare moment pretios, alaturi de o cana de ceai fierbinte si, bineinteles, de familia ta.

4. Poti incerca sa dezvolti un hobby.
Multe persoane cauta noi activitati de relaxare si detensionare, care sa le ajute sa se deconecteze de la programul zilnic de la birou si sa le elibereze de stres. Pe langa un program de masaj, poti adauga si o activitate indoor. Astfel, activitati, precum crosetatul, jocurile video, invatarea unei limbi noi, sunt doar cateva dintre cele mai utile si benefice pentru starea ta de bine.

5. Armonizeaza sesiunea de masaj cu o muzica imbietatoare.
Muzica are capacitatea de a calma bataile inimii si de a alunga stresul acumulat de corpul tau. Dand play unor melodii care iti induc o stare de bine, vei avea avea parte de o sesiune uluitoare, in care sunetul se imbina armonios cu efectele terapeutice ale masajului. Profita de fotoliile de masaj din catalogul Komoder, incorporate cu functii bluetooth si audio si boxe incluse. Va fi un deliciu la nivel auditiv si senzitiv.

6. Ofera-ti o sedinta de reflexoterapie, in timp ce fotoliul de masaj iti relaxeaza corpul. Meditatia este cea mai buna solutie de relaxare. Te ajuta sa traiesti in prezent si sa fii constienta de corpul tau. Te ajuta sa intri intr-o lume in care grijile nu mai sunt parte din viata ta, o lume in care fericirea iese la suprafata si stresul se scufunda in adancul mintii. Doar cateva minute de meditatie intr-un scaun de masaj, iti stimuleaza oxitocina si serotonina, cunoscute ca hormonul fericii.