Husa de masaj pentru spate – beneficii și recomandări

Unul dintre lucrurile pe care ni le dorim și pe care ne e greu să îl închipuim, este cum ar fi să putem lua cu noi masajul peste tot pe unde ne-am duce. Pare imposibil, însă Komoder vă oferă o soluție ieftină și extrem de atractivă. Husa de masaj pentru spate Relaxa cu shiatsu şi încălzire poate fi folosită acasă, la birou sau în maşină, masajul oferit având aceleaşi beneficii în orice situaţie. 

Femeie care se relaxeaza pe un scaun cu mainile ridicate la ceafa
Masajul realizat de husa Komoder Relaxa este oferă relaxarea atât de necesară în mijlocul unei zile pline la birou sau acasă.

Ce este o husa de masaj și cine are nevoie de ea

Printre produsele de masaj, altele decât fotoliile clasice, gama Komoder vă oferă acum husa de masaj pentru spate. Extrem de fiabilă, ușor de transportat dintr-o parte în cealaltă, această husă chiar poate să vă însoțească întreaga zi, acasă, în mașină sau la serviciu. Numele său este Relaxa și se va potrivi perfect scaunului sau fotoliului dumneavoastră. În plus are un design modern care acoperă perfect șezutul și spatele scaunului, asigurându-vă un sfert academic revigorant în orice moment al zilei. Cu ajutorul unei telecomenzi, masajul poate fi ajustat și reglat perfect pentru starea de spirit și de sănătate a utilizatorului. Husa de masaj are două surse de alimentare, 12V și 220V, fiind adaptată perfect și pentru mașină și pentru acasă.

Husa de masaj cu shiatsu Komoder Relaxa, culoare rosie, izolata pe fond alb
Husa de masaj Komoder Relaxa are un design modern care se potriveşte în orice interior.

Ce beneficii au husele de masaj

Odată pornit, mecanismul va masa atât mușchii încordați ai spatelui, partea cervicală și cea lombară. Rolele mecanismului glisează de sus și până jos, asigurând opțional și încălzirea zonelor masate, efectul fiind extrem de relaxant. Funcția suplimentară de vibrație, pe 3 niveluri de intensitate, va readuce deasemenea tonusul musculaturii paravertebrale le cel mai important nivel. În cazul folosirii husei de masaj pentru spate în mașină, avantajul încălzirii zonei masate va fi extrem de apreciat mai ales în zilele friguroase de iarnă.

Husa de masaj pentru spate poate avea un efect benefic asupra persoanelor sedentare sau a celor care petrec foarte mult timp în trafic, dând un restart binefăcător exact în momentele critice. Masajul este astăzi un gen de terapie extrem de complex, tocmai pentru că acoperă o zonă atât de generoasă a corpului uman și încearcă să amelioreze și să vindece o serie atât de diversă de afecțiuni, iar momentul ales pentru un masaj este poate la fel de important ca și masajul în sine. Tocmai de aceea, husa de masaj pentru spate Relaxa, din gama Komoder, poate fi permanent la locul potrivit.

 Femeie care se relaxează pe capanea
Husa de masaj Komoder Relaxa se poate folosi atât pe scaun, cât şi pe o canapea

Diferența dintre o husă de masaj și un scaun de masaj

Cu siguranță că o astfel de husă de masaj nu are atât de multe opțiuni și programe precum are un fotoliu de masaj, însă are totuși și atuurile sale. Datorită mărimii și mai ales datorită greutății (husa Relaxa cântărind 3 kilograme), acest produs este ușor de manipulat și de transportat. În acest fel, el poate să ne însoțească peste tot unde activitatea noastră ne poartă, devenind un adevărat asistent personal al relaxării în orice moment al zilei. În plus, alte aspecte avantajoase sunt prețul mult mai accesibil și, nu în ultimul rând, modul mult mai silențios în care funcționează.