Fotoliul de masaj Komoder Focus 3. Cele mai importante avantaje!

Robotul de masaj Focus III reprezintă unul dintre cele mai populare și mai bine vândute modele din gama Komoder. Colecția sa de masaje automate sau manuale îl recomandă oricărui tip de utilizator, indiferent de vârstă sau ocupație. Vom descoperi care sunt specificaţiile tehnice ale acestui fotoliu de masaj performant şi ce părere au despre el vedetele din România care l-au testat.

Fotoliul de masaj Komoder Focus III intr-o camera moderna, in cursul unui program de masaj, folosit de o femeie.
Relaxarea este garantată cu ajutorul fotoliului de masaj Komoder Focus III, un terapeut experimentat, mereu la dispoziţia utilizatorilor.

 

 

 

 

 

Specificaţiile tehnice ale fotoliului de masaj Komoder Focus 3

Fotoliul de masaj Focus III este o adevărată virtuozitate de tehnică și inginerie modernă. Simulează 6 tehnici de masaj și execută 15 programe automate, iar masajul pneumatic e realizat cu 24 de airbaguri. Pentru un confort crescut, fotoliul este echipat cu difuzoare audio cu control prin bluetooth, tabletă, comenzi vocale și un sistem inovator de încălzire, într-un cuvânt, este tot ce poate aștepta un utilizator de la un fotoliu de masaj. Focus III este prevăzut cu 4 tipuri de masaj pneumatic, un tip de masaj pneumatic pentru brațe realizat de 4 airbag-uri încorporate, un alt tip de masaj pneumatic pentru mâini, realizat de 4 perne de aer, un tip de masaj pneumatic pentru palme, realizat de 4 airbag-uri și un al patrulea, pentru gambe, masaj realizat de 12 perne de aer. Reglarea intensității se poate seta pe trei nivele, astfel că scaunul de masaj va satisface cerinţele oricărui utilizator. 

Femeie care se relaxeaza in fotoliul de masaj Komoder Focus III, in fata unui semineu.
Un masaj de relaxare realizat de fotoliul Komoder Focus III aduce zâmbetul pe buzele oricărui utilizator, chiar şi după o zi grea.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vedetele din România recomandă fotoliul de masaj Komoder Focus III

Fotoliul de masaj Focus III reprezintă pentru vedetele din România un “must”. Actorul Ioan Isaiu își găsește, de fiecare dată refugiul în brațele unui astfel de robot, după orele lungi petrecute în turnee sau la filmări. Fotoliul de masaj a devenit “cel mai bun prieten al său”, după cum recunoaște actorul în filmulețul următor. 

Pe binecunoscutul entertainer Flick, Focus III l-a inspirat să compună un cântecel, rimele curgând în valuri după fiecare trecere a sistemului de role de sus și până jos. Ba chiar, artistul compară plastic acest scaun de masaj cu o navă spațială.

De ce să alegeţi fotoliul de masaj Komoder Focus III

Performanțele lui Focus III sunt potențate și de revoluționarul sistem de încălzire. Un masaj dublat de căldură își atinge mult mai ușor scopul, tehnologia modernă fiind orientată către găsirea de soluții în rezolvarea complexelor afecțiuni, fie că vorbim despre blocajul zonei lombare, fie de durerile persistente din zona cervicală sau obișnuitele întinderi sau contracturi musculare. În plus, avem la dispoziție și un șal termic de încălzire cu grafen. Utilizatorii pot plasa șalul în diferite poziții de masaj, în funcție de specificul lui. Acest accesoriu ameliorează eficient simptomele precum periartrita scapulohumerală și tusea, eliminând frigul și umezeala din articulațiile umerilor, iar în jurul abdomenului calmează durerea stimulând circulația sanguină.

Tableta inteligenta cu care este dotat fotoliul de masaj Komoder Focus III
Programul de masaj este foarte uşor personalizat cu ajutorul tabletei inteligente a fotoliului de masaj Komoder Focus III.

Toate funcțiile fotoliului de masaj Focus III sunt ușor de acționat datorită unei tablete inteligente. La doar un click distanță sunt disponibile toate funcțiile în timpul programului de masaj, făcând extrem de comodă accesarea lor. Printre punctele forte ar mai trebui amintită funcția de frământare a gambelor. Frământarea și presarea se realizează prin airbag-urile de la nivelul gambelor, ceea ce poate ameliora rigiditatea sau tensiunea mușchilor, tensiune cauzată de statul îndelungat în picioare. Masajul este extrem de revigorant și tonifiant, având o intensitate reglabilă. Acest tip de masaj este adresat în special persoanelor care petrec majoritatea timpului de peste zi stând în picioare.

Flick testeaza fotoliul de masaj Komoder Focus III in showroom
Flick a testat fotoliul de masaj Komoder Focus III şi îl recomandă celor care doresc un masaj perfect în confortul propriei case.

Gama de fotolii Komoder este extrem de diversă și tocmai de aceea e structurată pe niveluri distincte de performanță și preț. În această ierarhie, Focus III este plasat, accesibil, în zona medie a prețurilor, devenind ușor, datorită performanțelor sale, unul dintre cele mai populare produse. Dacă v-am făcut curioși, vă invităm să ne descoperiți în show-roomurile din Cluj, Iași, Timișoara și București, pentru a putea testa personal performanțele și magia fotoliilor de masaj din gama Komoder. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

One thought on “Fotoliul de masaj Komoder Focus 3. Cele mai importante avantaje!”

Comentariile sunt închise.