Inlatura stresul cu ajutorul unui scaun de masaj

Stresul este principalul motiv pentru care ne imbolnavim, devenim agitati, suparati si uneori obositi de-a dreptul. Zilnic incercam sa ducem la bun sfarsit taskuri din ce in ce mai obositoare, aducem dupa noi sarcinile de lucru de la serviciu direct acasa si iata ca astfel ajungem sa suferim de depresii, anxietate sau afectiuni care ne-ar putea afecta destul de mult starea de sanatate.

Fie ca este vorba despre o zi lunga si obositoare, fie pur si simplu iti doresti sa te bucuri de cateva clipe de relaxare la serviciu, in timpul pauzelor, acestea sunt cateva motive serioase pe care sa le ai in vedere atunci cand alegi scaunul de masaj.

Tipuri de masaj si beneficiile lor
Inca din cele mai vechi timpuri masajul reprezinta o modalitate de relaxare, ce are in vedere stimularea muschilor si a pielii in straturile de suprafata sau in cele de profunzime. Atunci cand ne gandim la modul de desfasurare a tehnicilor de masaj avem in vedere stimularea corpului, insa in realitate, masajul trece putin dincolo de acest lucru si reuseste sa indeparteze stresul si sa devina un adevarat tratament pentru vindecarea unor probleme de sanatate destul de grave.
De-a lungul timpului au fost identificate circa 80 de tipuri de masaj, iar toate acestea au in vedere stimularea mainilor, picioarelor, talpilor sau spatelui.
Masajul de relaxare are un singur scop important – indepartarea stresului si imbunatatirea circulatiei sanguine. Si tot ca o forma de relaxare este vazut si masajul aromatic.

Spre deosebire de masajul de relaxare, cel terapeutic este realizat in scop medicinal, fiind o adevarata terapie pentru persoana care beneficiaza de aceasta tehnica. Acesta combate oboseala, reuseste sa te scape de depresie, trateaza insomnia si vindeca migrenele. In scop terapeutic este folosita si reflexoterapia, tratand anumite afectiuni grave.

Apelezi la masajul sportiv pentru a te recupera dupa antrenamente sau dupa anumite accidentari, atunci cand esti un jucator profesionist sau un sportiv de performanta.
Masajul anticelulitic, capilar, facial, suedez sunt alte tipuri de masaj tot atat de cunoscute fiind foarte placute si in acelasi timp toate acestea contribuie la vindecarea unor afectiuni medicale si refacerea posturii.

Ce scaune de masaj sa alegi?
Si cum beneficiile masajului sunt de-a dreptul impresionante, mai mult ca sigur te gandesti la achizitionarea unui scaun de masaj in care sa te poti rasfata minute bune, oricand doresti, lasand deoparte stresul si incordarea de peste zi.

Daca ai un numar mare de angajati si acestia desfasoara sarcini de lucru in fata calculatorului, ar fi bine sa iei in calcul un scaun de masaj Komoder A87-1 3D Robotic Zero Gravity, ce beneficiaza atat de incalzire, cat si de muzica si functie de leganare a zonei lombare ca tehnica unui kinetoterapeut. Nu va mai trebui sa apelezi la serviciile unor profesionisti pentru a avea grija de angajatii tai, ci ai putea sa le oferi in pauze posibilitatea de a se relaxa ori de cate ori simt nevoia.
Atunci cand ai un living spatios sau daca acasa ai deja amenajata o zona de relaxare ai putea alege un scaun de masaj Rokol RK-7909 3D Zero Gravity, 6 role, sistem L, ce beneficiaza de incalzire si muzica, avand in acelasi timp si un design, special creat pentru locuinta ta.

Scaunele de masaj beneficiaza de cateva atuuri importante. Acestea au perne de masaj pentru brate, umeri, sezut si picioare si in acelasi timp beneficiaza de role pentru talpi. Toate aceste lucruri fac ca sederea intr-un scaun de masaj sa fie mult mai confortabila, fiind un remediu foarte bun pentru a scapa de durerile musculare, dar mai ales de cele de spate.