De ce sa alegi un scaun de masaj

Un scaun de masaj nu este un moft, ci mai degraba o necesitate si un adevarat ajutor pentru mentinerea sanatatii tale. Traim intr-o lume a vitezei, in care programul cotidian mult prea incarcat si stresul isi pune amprenta pe sanatatea noastra fizica si psihica. De cele mai multe ori, nu reusim sa ajungem nici macar o data pe saptamana la un salon de masaj pentru a ne detensiona muschii si a ne relaxa. Din fericire, exista o solutie la indemana oricui, care te ajuta sa scapi de oboseala si sa te relaxezi la sfarsit de zi. Vorbim bineinteles de scaunele de masaj care pot inlocui cu succes sedintele de masaj de relaxare. Iata cateva beneficii ale acestor scaune de masaj:

Ajuta corpul sa se relaxeze
Am spus deja ca un scaun de masaj te ajuta sa te relaxezi si sa iti reincarci bateriile dupa o zi grea. Stresul si oboseala unei zile incarcate de munca isi pun amprenta mai ales pe musculatura ta, iar scaunul de masaj actioneaza tocmai in aceasta directie si te ajuta sa iti detensionezi muschii si sa te bucuri de un moment de relaxare bine meritat. Nici nu mai trebuie sa te deplasezi la un salon de masaj sau sa iti rogi partenera sau partenerul sa iti faca un masaj, ci tot ce trebuie sa faci este sa te asezi in scaunul de masaj in fata televizorului si sa te bucuri de acest moment al tau.

Imbunatateste postura
Putini oameni stiu ca un scaun de masaj te ajuta si sa iti imbunatatesti postura. Din cauza orele petrecute pe scaun la birou, postura noastra are de suferit. Mai mult decat atat, din cauza posturii incorecte apar durerile de spate, de gat, uneori chiar si de cap, care nu par sa dispara orice ai face. Scaunele de masaj sunt special concepute astfel incat sa se muleze pe forma corpului tau si in acest fel sa contribuie la îmbunatatirea posturii. Vei vedea dupa putin timp ca nu vei mai merge atat de cocosat, ca nu vei mai resimti durerile de spate si vei uita complet de senzatia de gat intepenit.

Iti ofera intimitatea dorita
Multi oameni nu suporta ca altcineva sa le faca masaj si nu se simt prea confortabil ss se dezbrace in fata unui strain chiar si pentru un banal masaj de relaxare. Cu un scaun de masaj la tine acasa, acest disconfort va disparea si te vei putea astfel bucura de masajul mult dorit intr-un spatiu intim si familiar. In plus, te vei relaxa mult mai bine.

Economisesti bani
Chiar daca nu iti vine sa crezi, un scaun de masaj te ajuta sa economisesti bani si iti vom spune in cele ce urmează de ce. Gandeste-te la banii pe care ii dai la saloane de masaj, la sedintele de kinetoterapie, la medici, la farmacii pentru a-ti achizitiona tot felul de antiinflamatoare si calmante. Ai facut vreodata vreun calcul sa vezi cati bani cheltui cu toate cele de mai sus? Iti spunem noi: mult mai mult decat pretul unui scaun de masaj. A venit vremea sa iti oferi un rasfat personal, sa te gândesti mai mult la sanatatea ta, atat cea fizica, cst si cea mentala, si sa iti achizitionezi un scaun de masaj.

Pe site-ul nostru vei gasi mai multe modele de scaune de masaj, inclusiv modelele pentru anul 2018, mult mai avansate si mai performante. Spre exemplu, fotoliul de masaj Komoder A87-1 este dotat cu un set de maini mecanice 3D silentioase, sistem de leganare a zonei lombare, sistem de ioni negativi, sistem audio incorporat si sistem mai bun de masare a bratelor. Ce iti poti dori mai mult? Alege acum scaunul de masaj potrivit nevoilor tale si bucura-te de beneficiile pe care ti le aduce!