Top 4 cadouri inedite pe care le poti face pentru confortul celor dragi

Anul 2020 ne-a dovedit tuturor ca timpul petrecut impreuna cu cei dragi este nepretuit. Fericirea nu rezida in valoarea darurilor pe care le oferi, ci in implinirea pe care o traiesti cand simti bucuria celorlalti cand le primesc.

Cu toate acestea, tine cont ca prezenta ta este, de cele mai multe ori, suficienta pentru cei dragi. Cel putin in familie poti alege prilejurile unor aniversari pentru a cumpara lucruri folositoare tuturor. Astfel, traditionalul cadou se va transforma intr-o investitie utila pentru intreaga casa.

Momente de relaxare in orice conditii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Perioada pandemiei a insemnat restrangerea unor activitati care ne ajutau la mentinerea in forma. Lipsa miscarii si trecerea la regimul de telemunca si telescoala au facut ca oamenii sa simta o presiune psihica suplimentara, resimtita si din punct de vedere fizic.

Sedentarismul este una dintre marile probleme cu care se confrunta cei care petrec mult timp la birou sau la masa de lucru, in special din cauza posturii incorecte. Daca efectele negative erau partial atenuate prin miscarea in aer liber, la sala sau pe terenurile de sport, inchiderea in casa a dus la atrofierea muschilor si la agravarea problemelor de sanatate.

Toate aceste neajunsuri pot fi depasite prin investitia intr-un fotoliu de masaj la tine acasa, disponibil la orice ora, pentru orice membru al familiei, cu un program diversificat in functie de nevoile si afectiunile fiecaruia.

Pe langa scaunele de masaj complete exista si alte aparate pentru relaxarea unor parti ale corpului: pentru fata si ochi, pentru talpi si picioare, pentru umeri si spate.

Rasfatul tesaturilor de plus

In sezonul rece, nimic nu este mai reconfortant decat atingerea textilelor plusate. Partea buna este ca gasesti produse din plus pentru orice varsta si orice gusturi. Pentru intreaga familie poti alege o „uniforma” din pijamale sau haine de casa cu acelasi model si mesaje similare, confectionate din bumbac plusat. Imaginea si mesajul raman la latitudinea celui ce daruieste, insa principiul de baza este cu cat mai distractiv, cu atat mai bine!

In picioare puteti alege sa purtati papuci de casa inspirati din filmele sau benzile desenate ale copiilor. Tot pentru cei mici alege sa imbogatesti colectia de plusuri cu un urs gigantic numai bun de imbratisat si de dormit.

Chiar si animalele de companie se pot bucura de acest rasfat, asadar o vizita la pet shop este binevenita atunci cand incluzi si prietenii necuvantatori pe lista pentru cumparaturi aniversare.

O patura confortabila cu interior plusat iti ofera cea mai buna imbratisare, cu o cana fierbinte de ceai, la finele unei zile incarcate.

Placerea dispozitivelor media

Daca iti gasesti confortul alaturi de cei dragi ascultand muzica sau privind la televizor, ideile de cadouri sunt din abundenta. Poti inlocui televizorul din camera de zi cu o plasma sau un model 4k de ultima generatie, ideal pentru documentare, filme sau competitii sportive care-ti dau impresia ca te afli in tribuna.

Muzica pe care o ascultati poate trece la un nivel superior de calitate cu ajutorul unui sistem audio de ultima generatie. Acolo unde gusturile sunt diferite, mai potrivite decat un set de boxe sunt castile wireless, astfel incat fiecare sa simta experienta unica, fara a deranja sau a fi deranjat de celalalt.

Daca incerci sa-ti tii copiii departe de efectele negative ale ecranelor, poti reduce din presiunea resimtita de ochi prin achizitia unui videoproiector si expunerea imaginilor direct pe perete.

De asemenea, o consola de jocuri iti poate transforma casa in locul preferat al copiilor de orice varsta. Pe langa jocurile preferate de copiii din ziua de azi exista o multime de activitati distractive care va pot ajuta sa petreceti timp de calitate in familie, sa lucrati in echipa si sa consolidati relatiile dintre voi prin indeplinirea sarcinilor din joc. Partea buna este ca indiferent de numele scris pe cadoul impachetat, de aceste daruri se va bucura intreaga familie.

Confortul unui animal de companie

Prezenta unui animal de companie poate insemna umplerea unui gol atat pentru copii, cat si pentru adulti. Alege in functie de conditiile pe care le ai acasa, implica-i si pe cei dragi in luarea unei decizii sau alege tu pentru toti. Indiferent de rasa si dimensiuni, noul vostru prieten necuvantator se va integra perfect si va aduce bucurie tututor.

Un animal de companie ii responsabilizeaza pe cei mai mici, iar pe cei in varsta in mentine in forma datorita prezentei si disponibilitatii permanente. Rutina fiecaruia va include un timp de calitate petrecut impreuna cu animalul preferat care va deveni in foarte scurt timp parte a familiei.

Specialistii recunosc ajutorul pe care-l aduce un animal de companie pentru confortul psihic al oamenilor singuri, asadar prin aceasta investitie vei avea doar de castigat.

Darurile pe care le faci celor dragi nu trebuie sa se rezume doar la valoarea materiala. Un gest simbolic oferit din suflet si prezenta in familie atunci cand este nevoie de tine valoreaza mult mai mult decat metalele pretioase. Tine cont de aceste lucruri si alege sa daruiesti timp, atentie si lucruri care va sunt de folos, va tin aproape si va unesc si mai mult.