Aparat de masaj picioare Komoder C32. Înfrumusețați și Relaxați picioarele.

  • Ne pare rău!
    Stocul s-a epuizat!
  • Nu rataţi ultimele unităţi rămase în stoc pentru:

comandă telefonică0746.297.773
Încălzire Vibrații 3 Viteze Reflexoterapie

Aparat de masaj al picioarelor de la Komoder.

Aparatul pentru picioare Komoder C32 foloseşte tehnologia de masaj 3D, oferind un nemaipomenit masaj pentru tălpi și glezne. C32 este un aparat de masaj focus care acționează perfect pentru stimularea centrilor nervoși din talpă.

Komoder C32 cu încălzire funcţionează la trei viteze diferite, dispune de trei program predefinit şi permite ajustarea sistemului de masaj în funcție de preferințe utilizatorului, astfel încât sesiunea de masaj să fie exact aşa cum şi-o doreşte utilizatorul, iar relaxarea să fie extremă. Toate acestea pot fi setate prin intermediul butoanelor încorporate.

Aparat de masaj al picioarelor Komoder C32

Funcţii importante

Programe predefinite de masaj

Prin tehnicile unui masaj care imită exact mişcările unui maseur profesionist, acest program de masaj va îndepărta uşor disconfortul din zona picioarelor dând o senzaţie de revitalizare.

Reflexoterapie

Principiul pe care se bazeaza reflexoterapia este simplu: fiecarui organ ii corespunde un punct reflex pe corp. Cand unul dintre organe este afectat de o boala, punctul sau reflex semnaleaza problema – in zona respectiva se depun toxine care pot fi inlaturate prin masaj.

Role de masaj la talpa

Dispunând de role de masaj, Komoder C32 include în experienţa de masaj a utilizatorului, reflexoterapia. Masajul picioarelor este important, întrucât ele în permanenţă menţin şi transportă greutatea corpului. Cu ajutorul rolelor de masaj, la fiecare picior în punctele de tensiune, se îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, dând senzaţia de energie în întregul corp. Puteţi opta pentru 3 niveluri de intensitate reglabilă, pentru a corespunde nevoilor dumneavoastră.

Perne de aer la călcâi

Tehnica avansată de masare prin intermediul pernelor pentru călcâi oferă o experienţă de masare superioară oricărui alt aparat de masaj. Puteţi opta pentru 3 niveluri de intensitate reglabilă, pentru a corespunde nevoilor dumneavoastră.

3 viteze de masaj

Pentru un maxim de confort al utilizatorului, intensitatea masajului poate fi controlată, aparatul dispunând de 3 viteze de masaj. Aparatul poate fi rotit şi fixat în orice poziţie.

Butoane încorporate

Setările se realizează foarte uşor, cu ajutorul butoanelor încorporate.

3 Programe Automate

1. Mod vibrare; 2. Mod rulare; 3. Mod combinat vibrare și rulare. Butoanele prezente pe aparat vă permit prin atingere ușoară să modificați programul automat sau funcția de ajustare pe 3 niveluri a intensității presiunii aerului.

Aparat de masaj al picioarelor Komoder C32

Cadoul perfect. Înfrumuseţarea picioarelor

Aparatul foloseşte suplimentare perne de aer pentru masarea labei piciorului şi a călcâielor. Această funcţie activează circulaţia, măreşte senzaţia de bine. O combinaţie de perne de aer de diferite mărimi se înfăşoară complet în jurul labei picioarelor dumneavoastră pentru a vă oferi un masaj minuţios.

Folosind zilnic aparatul Komoder C32 veţi observa cum picioarele dumneavoastră vor fi mai puternice şi mai viguroase. Aparatul este recomandat tuturor persoanelor dar în special celor care îşi simt picioarele obosite sau petrec mult timp în picioare în timpul zilei.

Aparat de masaj al picioarelor Komoder C32

Specificaţii şi caracteristici tehnice

Programe predefinite de masaj 3 Vibrații Da
Tapiţerie Pânză Perne de masaj pentru laba piciorului și pentru călcâie
Viteze de masaj 3 Încălzire Da
Consum nominal 45W Înălţimea aparatului 30 cm
Greutate aparat (kg) 5 kg Alimentare curent 220V
Culori disponibile Gold Rose

Ce spun clienții Komoder:

Foarte multumiti!!
- de la
dl. Zoltan / Bucuresti
5 / 5 puncte
Un aparat de nota 10. Ma bucur ca am ales acest C32 si vi-l recomand cu incredere.
Multumesc pentru livrarea rapida
- de la
Marinela Constantinescu / Brasov
5 / 5 puncte
Multumesc pentru livrarea rapida. Nu stiu cum ati reusit dar la 3 ore dupa comanda am primit aparatul acasa, livrat si platit cu cardul dupa ce l-am folosit. Multumesc. Am ramas suprinsa.

Testați fotoliile de masaj profesionale în magazinele Komoder