10 puncte de terapie fizica „atinse” de fotoliile de masaj Komoder

Stimularea punctelor de terapie fizica poate aduce beneficii grozave asupra sanatatii, prevenind o multime de afectiuni serioase, cum ar fi problemele de coloana. In plus, amelioreaza durerile, ajuta la o buna functionare a diferitelor organe, precum rinichii sau inima. Noul fotoliu de masaj Komoder KM420 Robostic cu sina in L are grija sa stimuleze aceste puncte, pentru o viata fericita si un organism sanatos:

Punctul Feng Chi se afla in partea stanga a cefei. Odata stimulat, functul Feng Chi are rolul de a calma ficatul si de a ameliora balonarea, dispesand gazele. De asemenea, stimularea punctului Feng Chi ajuta la detoxifierea organismului si poate calma durerile de cap si de dinti.

Punctul Tian Liao se afla in partea dreapta superioara a spatelui si este un alt punct de terapie fizica important, ce ajuta la eliminarea gazelor si a umezelii. Acesta ajuta, de asemenea, la curatarea meridianelor si la ameliorarea durerilor. Odata stimulat, poate ameliora senzatia de presiune resimtita la nivelul vertebrelor cervicale, la nivelul torticolisului s.a.

Punctul Bing Feng se afla in apropierea punctului Tian Liao, iar stimularea acestuia contribuie la diminuarea senzatie de balonare si la eliminarea gazelor. In plus, activeaza elementele colaterale. Alte efecte ale stimularii punctului Bing Feng sunt ameliorarea tusei si reducerea expectoratiilor.

Stimularea punctelor de terapie fizica poate imbunatati functionarea intregului organism

Punctul Xin Shu se afla in partea superioara a spatelui, in zona omoplatului drept. Stimularea lui amelioreaza senzatia de „gheara” in piept, are efect calmant si se afla in lista de recomandari in cazul persoanelor care sufera de boli de inima.

Punctul Ganshu se afla in apropierea punctului Xin shu, iar rolul sau este de a alina ficatul si vezica biliara, de a imbunatati vederea, precum si starea ficatului in cazul bolnavilor.

Punctul Shen Shu se afla pe linia coloanei, usor in partea dreapta. Prin stimularea punctului Shen Shu se aduc multiple beneficii rinichilor. In plus, acest punct are rolul ca, odata stimulat, sa intareasca abdomenul, avand un puternic efect de retentie a apei.

Punctul Neiguan are un rol deosebit de important in sanatatea inimii. Se afla la incheietura mainii si are efecte calmante. In plus, amelioreaza durerile.

Punctul Sanli (situat pe mana) aduce, prin stimulare, urmatoarele beneficii: imbunatatirea vederii, reglarea sistemului gastro-intestinal, calmarea durerilor ulceroase, abdominale, de umeri, de brate si de dinti si ameliorarea racelii. In plus, stimularea punctului Sanli imbunatateste vederea si contribuie la mentinerea sanatatii inimii.

Punctul Sanli (situat pe laba piciorului) este foarte important pentru sanatatea si linistea organismului. Stimularea punctului Sanli contribuie la curatarea meridianelor si activarea elementelor colaterale, intarind splina si stomacul. Punctul Sanli aduce beneficii in cazul persoanelor care sufera de hepatita, enterita sau bronsita.

Punctul Taixi are, ca si punctul Shen Shu, efecte miraculoase asupra rinichilor si asupra taliei. Este potrivit si in cazurile de nefrita, cistita, emfizema s.a.