Fotolii de masaj – terapie pentru problemele legate de stres

Fie ca ne place, fie ca nu, stresul a inceput sa fie parte din viata noastra. Este o problema actuala cu care se confrunta o mare parte din societate. Cunoscut drept o patologie, stresul pune stapanire pe noi, incetul cu incetul, afectandu-ne starea fizica si mentala. Principala cauza care declanseaza stresul este, in general, locul de munca. Fie din cauza problemelor cu colegii, fie din cauza propriilor performante sau chiar pierderea locului de munca, stresul ne acapareaza si nu ne da voie sa ne bucuram de momentele cu adevarat importante din viata.

Stare de nervozitate, tulburari de memorie, dureri de cap, stare de lesin, precum si scaderea rapida din greutate sunt doar cateva dintre simptomele care anunta ca suferim de stres. Stresul netratat, pe langa faptul ca iti afecteaza bunastarea ta si relatiile interumane, iti poate afecta si sanatatea, ducand la grave problemele ale acesteia precum bolile de inima – crestere a tensiunii arteriale si a ritmului cardiac – boli de stomac – gastrita, ulcer – diabet si chiar depresie.

Ce metoda sa folosesti pentru a combate stresul?

O forma de a combate stresul este sportul. Efectuarea de exercitii timp de 20-30 minute pe zi este recomandat atat pentru detensionarea corpului cat si pentru diminuarea starii de stres. O alta metoda de a diminua aceasta problema este masajul. Masajul te ajuta sa iti relaxezi muschii si sa iti redea echilibrul mental si calmul.
Masajul este o solutie des intalnita pentru oamenii care sufera de aceasta problema. Doar 10 minute de masaj terapeutic iti poate atenua aceasta stare.

Daca esti o persoana cu putin timp si cu un stil de viata haotic si alert si nu poti ajunge niciodata la un specialist in masaj terapeutic, solutia este sa ai propriul masaj acasa. Cum poti avea partea de o terapie prin masaj acasa la tine si la orice ora? Cu revolutionarul fotoliu de masaj. Este un tratament incet, dar sigur, pentru eliberarea starii de incordare si tensionare cauzate de zilele aglomerate si de problemele de la birou.

Fotoliile de masaj Komoder au functii multiple care efectueaza cele mai cunoscute tehnici de masaj precum Shiatsu. Fotoliile reusesc sa detecteze automat punctele de masaj din zona superioara a corpului si pozitia umerilor, reusind sa ajusteze corpul si sa il relaxeze total.

Fotoliul de masaj iRest

Fotoliul de masaj iRest este cel mai avansat produs in acest sens. Este bazat pe biomecanica, ergonomie sau terapie fizica. Mai exact, scopul acestor functii este de a se adapta corpului uman si de a recunoaste punctele sensibile si incordate.

De tratarea acestor puncte se ocupa sistemul de role incorporat care imita tehnici de masaj specializat, iar cu ajutorul sinei in forma de „L”, ai parte de un masaj personal din cap pana in picioare.

Nu lasa stresul sa te doboare si sa iti afecteze starea de sanatate. Pune sanatatea pe primul loc si acorda-ti in fiecare zi o sesiune de relaxare prin sport, muzica, meditatii, alimentatie corespunzatoare si, nu in ultimul rand, prin masaj.
Fotoliile de masaj iti garanteaza nu eliminarea totala a stresului ci atenuarea si prevenirea problemelor de sanatate ce apar ulterior. Pe Komoder vei gasi o gama variata de fotolii de masaj la preturi rezonabile.