3 exemple de fotolii de masaj cu un design futurist

Acum câțiva ani, fotoliile de masaj reprezentau o noutate pentru majoritatea persoanelor. Mergeam prin mall-uri la o plimbare și observam oameni relaxați în fotoliile de pe margine, fără să ne dea prin cap că peste câțiva ani ne vom putea bucura de propriile fotolii de masaj chiar la noi acasă. Anii au trecut, producătorii şi-au îmbogăţit oferta și au scos pe piață tot felul de fotolii de masaj pentru a le putea folosi acasă, la început cu funcții destul de simple, urmând ca ele să fie îmbunătățite și să ajungă la forma de astăzi, cu sisteme de încălzire sau de stretching.

Un fotoliu de masaj necesită o anumită investiție, însă, dacă aduni toate cheltuielile cu mersul la saloanele de masaj, cu timpul pierdut pe la doctori, pe la ședințe de kinetoterapie sau cu banii investiți în produsele miraculoase care promiteau să te scape de durerile de spate după o zi lungă de muncă, s-ar putea ca prețul să nu mai pară chiar atât de mare. Avantajul este că te poți bucura la finalul zilei de un masaj bun, relaxant, care te va ajuta să îți ameliorezi durerile și postura incorectă, dar și să ai parte de un somn mai odihnitor.
Fotoliile de masaj au evoluat foarte mult și în materie de design, iar astăzi ți-am pregătit 3 recomandări de fotolii de masaj Komoder care s-au făcut remarcate în primul rând prin aspectul lor futurist:

Fotoliul de masaj capsulă KM9500
La cum arată acest fotoliu de masaj, te-ai gândi că vine din viitor. Are un design extrem de atractiv, mai ales pentru persoanele îndrăgostite de design-ul minimalist, futuristic, aproape SF, dar care excelează și la capitolul funcții. Este probabil unul dintre cele mai performante fotolii de masaj care se găsesc la ora actuală pe piață. Are sistem de ioni negativi de oxigen (ajută la recuperarea rapidă a organismului uman), sistem de scanare și de detectare a înălțimii și greutății astfel încât sesiunea de masaj să fie personalizată, sistem de încălzire pentru spate și o funcție unică de control 3D. Confortul este asigurat de pernele duble de masaj la umeri, pernele de masaj la șolduri, la brațe, gambe și laba piciorului, iar atmosfera este întreținută de luminile LED încorporate folosite mai mult în scopuri terapeutice, dar și de sistemul audio Bluetooth.

Fotoliul de masaj KM400L
Un alt fotoliu de masaj ce impresionează prin design-ul său futurist este KM400 L Robotic Zero Gravity. Face parte din categoria fotoliilor de masaj de ultimă generație apărute în anul 2018 și are un sistem de masaj în ”L” de 135 de cm, fiind fotoliul de masaj cu cea mai mare cursă de masaj. Câteva minute în acest fotoliu de masaj inedit te vor face să te simți în al nouălea cer. Poți alege între mai multe programe de masaj, de la cel de 15 minute pentru ameliorarea durerilor de spate, până la masajul pentru casnice care pune accent pe zona spatelui și a taliei sau la cel pentru vârstnici care presupune masarea întregului corp. După cum poți observa, este un fotoliu ce poate satisface cerințele întregii familii.

Fotoliul de masaj KM360SL
Acest fotoliu de masaj are un design mai simplist, dar la fel de apreciat de utilizatori. Este unul dintre cele mai avansate fotolii de masaj ce se bazează pe biomecanică, ergonomie și terapie fizică de referință pentru o experiență de masaj nemaipomenită. Dacă vrei să te relaxezi complet, îți recomandăm să folosești modul Gravitație Zero, în care punctul de elevație între corp și picioare este de aproximativ 118 grade, iar greutatea corpului este distribuită în mod egal pe întreaga suprafață a fotoliului de masaj.
Tu ce fotoliu de masaj cu design minimalist preferi?