Uita de durerile de spate! Apeleaza la un fotoliu de masaj!

Majoritatea persoanelor sufera de dureri de spate cauzate de statul prea mult la birou, cu o postura incorecta. Pare putin ironic sa spunem ca aceste dureri de spate cauzate de statul prelungit pe scaun pot fi ameliorate cu… statul pe fotoliu, nu? Nu si daca vorbim de fotoliile de masaj. Traim intr-un secol al vitezei, al lucrurilor facute pe graba, in care parca nu ne mai ajunge timpul sa facem tot ce ne-am propus. Tocmai de aceea, de cele mai multe ori, la finalul zilei ne simtim extenuati, fara vlaga si cu dureri in tot corpul. Ce ai zice daca ai schimba acest final cu unul fericit, in care te relaxezi macar cateva minute intr-un fotoliu masaj?

S-a dovedit deja ca terapia prin masaj este extrem de eficienta in cazul durerilor de spate, indiferent daca sunt acute sau cronice. Prin masaj, muschii nostri se intind si se detensioneaza si vei simti cum toata energia negativa iti paraseste corpul si tu te umpli de buna dispozitie! Pentru o eficienta si mai mare, iti recomandam fotoliile de masaj cu sistem de incalzire si programe de stretching! Sa luam ca exemplu fotoliul cu masaj Inada 3s Flex, proiectat sub consilierea instructorului sportiv de stretching, tadashi Kaneko. Este singurul fotoliu de masaj din lume care pe langa functia clasica de masaj, are si un sistem de stretching.

O solutie foarte buna pentru o zi obositoare de lucru este masajul shiatsu, o tehnica de masaj destul de veche in care practicantul stimuleaza punctele de presopunctura ale pacientului pentru a calma durerile si stresul. Dar de ce sa bati drumul pana la un salon de masaj cand te poti bucura de un astfel de masaj din fotoliul tau Inada 3D Flex? in acest caz, masajul este realizat cu ajutorul pernelor de aer pentru talpi, partea superioara a labei piciorului si calcaie si cu ajutorul bilelor shiatsu.
Programele de stretching incorporate in cadrul acestui fotoliu de masaj te ajuta nu doar sa elimini durerile de spate, ci si sa adopti o postura corecta. Exista doua programe de stretch, unul dedicat persoanelor sedentare si care intinde muschii abdominali interiori si diafragma si unul pentru persoanele care petrec mult timp in fata calculatorului si actioneaza in directia detensionarii complete a coloanei vertebrale printr-o arcuire totala. tot pentru persoanele care stau mult timp pe scaun si se confrunta cu dureri de umeri este si programul ”shoulder Focus” care se concentreaza pe reducerea tensiunii in zona umerilor printr-un masaj asupra claviculei. acest program al fotoliului de masaj ajuta foarte mult si la inlaturarea posturii incorecte.

Fotoliul de masaj Inada te ajuta sa beneficiezi de diferite tipuri de masaj pentru toate partile corpului fara sa te deplasezi la un salon de masaj. spre exemplu, daca iti simti zona cefei tensionata, poti opta pentru un masaj asupra muschilor de la baza gatului, masajul Kensei te va ajuta sa scapi de tensiunea dintre umeri si ceafa, iar daca te dor bratele, poti opta pentru un masarea in profunzime a bratelor, de la partea superioara, pana in varful degetelor.
Durerile de spate pot fi tratate cu ajutorul unui fotoliu de masaj cu sistem de incalzire. Un remediu destul de vechi pentru durerile de spate este caldura care reduce inflamatiile si ajuta la ameliorarea durerilor de spate. Fotoliul de masaj Inada 3s Flex are o functie de masaj cu incalzire pentru tot corpul, dar si masaj de incalzire pentru brate care ajuta la stimularea circulatiei. incearca-l si tu!