5 lucruri la care să te gândești înainte de a cumpăra un fotoliu de masaj

Care sunt avantajele unui masaj bine realizat, aproape că nu mai este nevoie de nicio dezbatere. Simplu fapt că spui masaj și parcă deja începi să te simți mai bine. Masajul este o adevărată terapie prin care îți poți relaxa deopotrivă corpul și mintea.

Prin intermediul masajului scapi de contractura de la nivelul gâtului, dar și de depresie sau anxietate.
Astfel, pornind de la beneficiile masajului ideea de a achiziționa un fotoliu de masaj devine tot mai atrăgătoare. Cu toate acestea, înainte de a trece la fapte, iată 5 lucruri de care trebuie să ții cont înainte de a cumpăra un fotoliu de masaj.

1. Unul din aspectele pe care trebuie să le ai în vedere îl reprezinta caracteristicile scaunului.
În prezent, poți avea acces la numeroase modele de fotolii de masaj, precum: Robotic Zero Gravity cu incalzire la picioare sau Fotoliu cu masaj Terapeutic cu încălzire, însă important este să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine. Încearcă să te gândești la acea parte a corpului pe care o simți cel mai tensionată și pe care ai vrea să o răsfeți cu un masaj. În funcție de asta decizia va veni mai ușor.

2. Pe locul al doilea, atunci când vine vorba de a cumpăra un fotoliu de masaj, se plasează bugetul. În funcție de design, de dotările, de firma producătoare, un fotoliu de masaj poate costa destul de mult, iar diferențele dintre un model și altul pot fi uriașe.
Cu toate acestea, dacă ar fi să te raportezi la banii pe care-i dai pe o ședință de masaj la salon mai mult ca sigur te gândești să iei cele mai bune decizii și să investești în ceva de care să te poți folosi multă vreme.

3. De multe ori locuințele noastre nu sunt atât de încăpătoare pe cât ne-am dori, așa că nu ar fi rău ca înainte de a achiziționa un fotoliu de masaj să verifici disponibilitatea suprafeței, dacă sunt lucruri la care ai putea renunța în vedera plasării acestuia. De asemenea, nu ar trebui să pierzi din vedere felul în care se va încadra în decor, precum și cât de ușor îți va fi să-l repoziționezi dacă situația o va cere.

4. Ca orice noua achiziție este important să ai câteva cunoștințe și cu privire la garanția fotoliului pentru masaj. Este oarecum evident că nu-ți vei cumpăra un astfel de obiect dacă nu vei intenționa să-l folosești cu regularitate. Așa că află care este durata de viață a fotoliului și care sunt costurile pentru reparații sau mentenanță, dacă este cazul.

5. Nu în cele din urmă fă un research, de data asta la nivel de utilizatori. „The word of mouth” este cea mai bună campanie de marketing, așa că dacă un produs nu este pe măsura descrierii sale vei afla cu rapiditate. În schimb dacă el este foarte apreciat, lăudat și votat atunci ai un motiv în plus să te decizi. Totodată, acest criteriu ar trebuie să-ți vină în ajutor nu numai dacă vrei să-ți cumperi un fotoliu de masaj, ci orice produs fie el electronic sau electrocasnic.

Dacă toate criteriile de mai sus au fost bifate, nu-ți rămâne decât să te bucuri de fotoliul tău pentru masaj în fața unui film bun, așa cum făcea și Florin Grozea cu al său model de la Komoder.

One thought on “5 lucruri la care să te gândești înainte de a cumpăra un fotoliu de masaj”

Comentariile sunt închise.