Fotoliul de masaj – un must have al anului 2018

Unul din motivele pentru care cei mai multi dintre noi apeleaza la masaj este relaxarea, detensionarea unei zone musculare din corpul nostru. Cu toate acestea, exista mai multe tipuri de masaj, nu numai de relaxare, chiar si atunci cand se vorbeste despre un fotoliu de masaj, fiecare contribuind intr-un anumit fel la imbunatatirea sanatatii noastre.

Pentru ca un fotoliu de masaj poate reuni mai multe tehnici de masare, exact ca un terapeut, rolul sau devine tot mai important in viața noastra.
Astfel, achizitionarea unui fotoliu pentru masaj nu numai ca va completa un decor dintr-o locuinta moderna, dar va avea avea si beneficii considerabile asupra sanatatii celor din casa. De aceea, este bine sa ai in vedere ca in acest an sa adaugi pe lista ta de cumparaturi un astfel de fotoliu de masaj, bucurandu-te de beneficiile sale pentru sanatate.

Care sunt cele 4 beneficii ale fotoliului cu masaj asupra sanatatii?

1. Utilizarea unui fotoliu de masaj are drept rezultat relaxarea utilizatorului in același timp cu corectarea pozitiei acestuia. Functiile cu care este dotat un astfel de fotoliu au rolul de a aplica masajul pe anumite grupe de muschi. Tehnica de masaj ajuta la eliminarea durerii, la relaxarea muschilor, ceea ce face ca corpul sa-si recastige mobilitatea. Atunci cand o parte a corpului nu functioneaza corespunzator apare durerea si avem tendinta de a folosi in exces, de a pune presiune pe partea sanatoasa. Recurgand la un fotoliu de masaj rezolvam doua probleme in același timp.

2. Acelasi aparat imbunatateste circulatia sangelui, lucru care se traduce si prin vindecarea muschiului acolo unde este cazul. Totodata, o circulatie mai buna a sangelui are drept rezultat eliminarea toxinelor din corp, prin faptul ca sangele transporta mai mult oxigen in interiorul intregului organism, fiecare celula beneficiind de efectele fotoliului de masaj.

3. In timpul masajului aplicat prin intermediul fotoliului, pentru ca intregul corp se relaxeaza, creierul este stimulat sa produca mai multe endorfine, substanta responsabila cu fericirea noastra. Astfel, cu cat mai repede este eliminata durerea, cu atat disconfortul va fi mult mai mic, buna dispozitie mai mare, iar imunitatea organismului va creste.

4. Fotoliul de masaj, exact ca si un terapeut, prin intermediul functiilor sale, a tipului de masaj selectat, contribuie la diminuarea si chiar inlaturarea stresului, unul din inamicii secolului 21. Stresul este factorul declansator pentru atacurile de panica, depresie, pentru tensiunea arteriala si problemele gastrointestinale. Cu ajutorul unui astfel de produs este reglat nivelul de cortizol, ceea ce inseamnă o tensiune arteriala mai mica.

Toate aceste lucruri transforma aceste fotolii de masaj in obiecte tot mai indragite si de aceea trebuie sa le adaugi pe lista de prioritati pentru anul 2018. Modelele din ce in ce mai inovative, designul atragator, gama cromatica destul de vasta pot incadra aceste produse in orice locuinta, atat in living, birou sau dormitor.

Ai putea alege Fotoliu masaj Tokuyo TC-688 ZeroGravity, cu role 3D in L, încălzire, bluetooth, role la gambe, fiind cel mai complex model Tokuyo, ce imbunatateste somnul si relaxeaza musculatura sau ai putea opta pentru fotoliu de masaj Rokol RK-7203 Everest Zero Gravity cu 6 role de masaj, avand un design futurist, dotat cu perne de aer la umeri, brate, picioare si sezut.