8 motive pentru a cumpăra un fotoliu de masaj

Astăzi, mai mult ca oricând, trebuie să vă gândiţi serios la achiziţionarea unui fotoliu de masaj. Fotoliile de masaj au evoluat până la stadiul în care oferă o terapie completă prin masaj corporal. Acestea oferă numeroase tehnici de masaj, care pot fi utilizate pentru a aborda zone specifice. În continuare veţi găsi câteva funcţii terapeutice ale fotoliilor cu masaj, funcţii care ajută la eliminarea stresului şi la instalarea stării de relaxare. Dacă până acum nu v-aţi gândit serios la achiziţionarea unui fotoliu de masaj, atunci iată opt motive solide:

1. Eliminarea Stresului:

Nivelul stresului este în creştere pentru toată lumea. Noua economie a îngreunat viaţa tuturor. Acest lucru a făcut ca nivelul anxietăţii să urce câteva trepte. Tratamentul prin masaj regulat este o modalitate eficace pentru a vă ajuta să reduceţi efectele negative ale stesului. Fotoliile de masaj vă oferă o modalitate excelentă de a beneficia de terapie prin masaj pe măsură ce nivelul stresului dvs. începe să crească.

2. Masajul frecvent:

Dacă beneficiaţi regulat de terapia prin masaj, veţi avea parte de multe rezultate pozitive. Aceasta ajută la reducerea multor simptome cauzate de stres, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, induce o stare de relaxare şi sporeşte starea de conştienţă. Aceste beneficii sunt evidente atunci când beneficiaţi de masaj în mod frecvent. Fotoliile de masaj vă oferă posibilitatea de a avea acces uşor la un tratament prin masaj ori de câte ori aveţi nevoie.

3. Numeroasele beneficii ale masajului:

Terapia prin masaj este practicată de secole. A fost utilizată pentru ameliorarea disconfortului şi durerilor corporale. Din punct de vedere mental, vă ajută să vă relaxaţi şi vă poate spori starea de conştienţă. Vă ajută să păstraţi flexibilitatea muşchilor prin întinderea, tragerea etc. a ţesuturilor moi şi a muşchilor. Acestea sunt doar câteva din principalele beneficii pe care le puteţi avea ca urmare a unei terapii prin masaj frecvente.

4. Continuitate:

Una dintre dificultăţile efectuării unor tratamente de masaj este pur şi simplu timpul ce-l presupune acest lucru. Mulţi dintre noi nu avem posibilitatea de a ne rupe o oră din ziua de lucru pentru a merge la un salon pentru un masaj. Fotoliile de masaj se pot integra cu uşurinţă în rutina dvs. zilnică, fapt ce face ca masajele cu ajutorul fotoliilor să aibă o continuitate mult mai mare decât orice alte metode.

5. Acces uşor:

Fotoliul de masaj uşurează accesul la terapie. Nu trebuie să conduceţi nicăieri sau să mergeţi într-o locaţie anume la o oră anume. Pur şi simplu luaţi loc şi beneficiaţi de o sesiune de 15 minute. Sau, dacă aveţi mai mult timp la dispoziţie, încercaţi un masaj corporal complet. Timpul petrecut cu deplasarea poate fi petrecut în fotoliul cu masaj.

6. Masaj croit pe măsura dvs.:

V-aţi săturat să vă instruiţi şi să vă re-instruiţi masseurul terapeut? De multe ori trebuie să vă instruiţi terapeutul cu privire la locul exact unde aveţi nevoie de masaj şi cu privire la presiunea necesară. Fotoliul de masaj este prevăzut cu funcţii care poate memora masajul care vă place cel mai mult. Pur şi simplu alegeţi-l pe cel care vă place şi lăsaţi fotoliul să se ocupe de restul. Un fotoliu de masaj este de asemenea prevăzut cu numeroşi senzori pentru a garanta că masajul este croit pe corpul dvs., în funcţie de preferinţele personale.

7. Economie:

Multă lume crede că fotoliile de masaj sunt scumpe. Cu siguranţă, acestea nu sunt ieftine, dar nici scumpe, dacă privim problema în ansamblul ei. Chiar şi un fotoliu de masaj scump, care costă 6.000 de euro şi are o viaţă de până la 10.000 ore, vă oferă terapie prin masaj la tariful avantajos de doar 2.5 lei pe oră. Comparaţi acest cost cu tariful pe ora de masaj la un salon specializat. Plus bacşiş.
Putem lua oricând în calcul un fotoliu cu masaj de marcă la un buget de 2.000-3.000 de euro (marcă recunoscută la nivel mondial). Mare atenţie la producători fără istoric şi fără reputaţie. Riscaţi o investiție mică cu risuri şi probleme mari.

8. Intimitate:

Fotoliile de masaj vă oferă o intimitate de neegalat. Multă lume nu se simte confortabil când trebuie să meargă la un salon pentru a permite cuiva să le maseze corpul. S-ar putea ca aceştia să simtă o stare de disconfort atunci când trebuie să fie aproape goi în timp ce o persoană necunoscută le face un masaj corporal complet. Fotoliile de masaj în schimb pot fi utilizate în intimitatea şi în confortul propriului dvs. cămin.

V-am prezentat doar câteva dintre principalele motive care trebuie luate în calcul de către dvs. în momentul în care decideţi să achiziţionaţi un fotoliu de masaj. Aşadar, prin reducerea consecventă a anxietăţii prin masaj în intimitatea propriului dvs. cămin, la un preţ pe care să vi-l puteţi permite, un fotoliu de masaj va conferi o nouă dimensiune vieţii dvs., în sens pozitiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.