Junghiuri la spate? Care sunt cauzele lor și ce tratamente poți încerca

Junghiurile în spate pot apărea în toate zonele – stânga, dreapta, sus, jos sau pe mijlocul spatelui, între omoplați – și pot fi cauzate de mai mulți factori: tensiunea musculară, leziunile la nivelul coloanei vertebrale, postura incorectă, osteoartrita, hernia de disc sau alte afecțiuni ale coloanei vertebrale. De asemenea, stresul și anxietatea pot contribui la tensiune musculară și … Continuă să citești Junghiuri la spate? Care sunt cauzele lor și ce tratamente poți încerca

Scaune si fotolii de masaj – Reteta unui corp relaxat si sanatos


sursa: unsplash

Te-ai gandit vreodata ca exista reteta succesului pentru un corp relaxat si sanatos? Ei bine, in acest articol iti vom povesti din secretele noastre pentru a avea un corp sanatos si lejer.

Te-am facut curios? Citeste in contiuare si descopera metodele noastre prin care te poti elibera de stres, anxietate, depresie, insomnii, oboseala sau dureri musculare.

Reteta noastra pentru zile deContinuă să citești Scaune si fotolii de masaj – Reteta unui corp relaxat si sanatos

Patru beneficii mai putin cunoscute ale unui fotoliu de masaj asupra sanatatii

Masajul efectuat cu ajutorul unui fotoliu sau scaun profesional de masaj are o multime de beneficii asupra fizicului si psihicului uman. Printre cele mai cunoscute beneficii ale unui fotoliu de masaj asupra sanatatii noastre se numara imbunatatirea posturii si reducerea mai multor tipuri de dureri. Insa fotoliile de masaj au si anumite beneficii mai putin cunoscute, pe care ti le prezentam in cont … Continuă să citești Patru beneficii mai putin cunoscute ale unui fotoliu de masaj asupra sanatatii

Cele mai importante patru functii ale unui fotoliu de masaj

Un fotoliu de masaj poate deveni cel mai bun prieten al tau, daca ai anumite probleme de sanatate sau, pur si simplu, iti doresti sa te relaxezi cat mai eficient dupa o zi munca grea. Fotoliile de masaj dispun de o multime de programe presetate si folosesc mai mult tehnici, totul pentru a-i oferi corpului uman beneficii variate. De asemenea, fotoliile de masaj au diverse functii, unele mai cunoscu … Continuă să citești Cele mai importante patru functii ale unui fotoliu de masaj

Patru moduri în care te ajuta un fotoliu de masaj

Fotoliile de masaj reprezinta una dintre cele mai bune variante la care poate apela oricine doreste sa isi rezolve anumite probleme de sanatate. Inainte sa te decizi asupra tipului de fotoliu de masaj pe care sa-l achizitionezi, ar fi bine sa intelegi care sunt cele mai importante beneficii ale unui astfel de aparat asupra corpului uman.

Imbunatateste postura

Munca pe scaunul de birou pentru multe o … Continuă să citești Patru moduri în care te ajuta un fotoliu de masaj

Ce afectiuni poti avea din cauza statului incorect in fata calculatorului? Beneficiile fotoliului de masaj (partea I)

Suntem constienti, dar cu toate acestea nu facem nimic. In fata calculatorului, timp de 8 ore, in fiecare zi, corpul nostru are o pozitie incorecta, deloc benefica intregului organism. Multi tind sa creada ca pozitia incorecta a corpului din fata calcultatorului afecteaza doar coloana vertebrala, lucru deloc adevarat. O pozitie incorecta in fata calculatorului aduce numeroase afectiuni externe si … Continuă să citești Ce afectiuni poti avea din cauza statului incorect in fata calculatorului? Beneficiile fotoliului de masaj (partea I)

Principalele 5 functii pe care ar trebui sa le aiba un fotoliu de masaj de calitate

Fotoliu de masaj profesionalDe-a lungul celor cinci ani de experienta in acest domeniu, multe persoane interesate de cumpararea unui fotoliu de masaj ne-au intrebat care sunt cele mai importante functii pe care ar trebui sa le aiba un produs de calitate. Ei bine, pe piata exista o gama foarte variata de scaune de masaj realizate de diversi producatori, cu multe caracteristici, optiuni si preturi diferite. De aceea, pentru a … Continuă să citești Principalele 5 functii pe care ar trebui sa le aiba un fotoliu de masaj de calitate

Cat de des ar trebui sa folosesti un fotoliu de masaj?

Fotoliu de masajUna dintre cele mai frecvente preconceptii intalnite in acest domeniu se refera la faptul ca multi oameni considera ca un fotoliu de masaj este pur si simplu o extravaganta sau un moft, acesta fiind potrivit doar pentru persoanele cu venituri mari. Adesea, masajul este vazut drept o activitate pe care o faci doar pentru a te rasfata, mai ales in timpul vacantelor. Complet gresit! Un scaun de masajContinuă să citești Cat de des ar trebui sa folosesti un fotoliu de masaj?

Fibromialgia și masajul. Fotoliul de masaj luptă împotriva efectelor pe care le are fibromialgia asupra organismului

Dureri provocate de fibromialgieTe confrunti adesea cu dureri musculare in mai multe zone ale corpului? Nu te odihnesti suficient si te trezesti foarte obosit dimineata si, de asemenea, ai probleme de concentrare si de atentie? Acestea sunt doar cateva dintre simptomele fibromialgiei. asupra organismului. Pentru a reduce aceste semne si pentru a te bucura de o viata normala poti apela la ajutorul unui fotoliu de masaj profesional.
Continue reading “Fibromialgia și masajul. Fotoliul de masaj luptă împotriva efectelor pe care le are fibromialgia asupra organismului” »