Care sunt beneficiile masajului vibrational?

Masajul vibrational se poate realiza atat manual cat si cu ajutorul fotoliului de masaj. Este indicata utilizarea unui aparat electric pentru aceasta tehnica deoarece se aplica mult mai eficient, cu o presiune constanta, prestabilita.

Masajul vibrational este o tehnica ce presupune o miscare de agitare, oferind o senzatie completa de relaxare. De ce sa apelezi la un fotoliu de masaj si de ce sa beneficiezi de aceasta tehnica, poti afla in acest articol propus de Komoder.ro

Care sunt beneficiile masajului vibrational?

1. Imbunatateste circulatia sangelui
Care orice alt tip de masaj, cel vibrational ajuta la sporirea circulatiei sangelui, activand intreaga zona a corpului. Intr-un scaun de masaj, te poti bucura de un astfel de masaj pe toata suprafata corpului, implicit in zona capului. Activarea circulatiei sangvine duce la o mai buna regenerare a pielii in cazul unor accidente, mentinerea rezistentei si fermitatii acesteia, precum si la imbogatirea podoabei capilare.

2. Relaxeaza muschii
Aceasa tehnica are capacitatea de a relaxa muschii prin aplicarea unei miscari de agitare. Totodata se elimina tensiunea existenta in tesutul conjunctiv ce imbraca muschii, numit fascie si se imbunatateste mobilitatea, flexibilitatea si rezistenta lor. Prin aceasta metoda muschii contractati se destind si se corecteaza postura corpului.

3. Elimina durerile
Masajul vibrational are rolul de a ameliora durerile de spate, oboseala cronica si intinderile musculare. De asemenea, este recomandat sa fie aplicat pentru orice tip de durere, in orice zona a corpului, avand efecte de ameliorare a durerii, dovedite practic.

4. Revigoreaza
Desi majoritatea masajelor de relaxare au tendinta de a iti inmuia muschii, masajul vibrational iti produce o stare de revigorare. Muschii sunt stimulati si circulatia sangelui este amplificata, oferind astfel pacientului o senzatie de energizare.

Beneficiaza acum de un masaj vibrational cu ajutorul fotoliilor de masaj Komoder.ro. Alege-l pe cel potrivit pentru tine si bucura-te de un ajutor relaxant pentru sanatate.