Cat de des ar trebui sa folosesti un fotoliu de masaj?

Fotoliu de masajUna dintre cele mai frecvente preconceptii intalnite in acest domeniu se refera la faptul ca multi oameni considera ca un fotoliu de masaj este pur si simplu o extravaganta sau un moft, acesta fiind potrivit doar pentru persoanele cu venituri mari. Adesea, masajul este vazut drept o activitate pe care o faci doar pentru a te rasfata, mai ales in timpul vacantelor. Complet gresit! Un scaun de masaj profesional, cum sunt cele comercializate de compania Komoder, reprezinta o investitie avantajoasa din toate punctele de vedere, deoarece te ajuta sa te bucuri de rezultate surprinzatoare.

Utilizand cu regularitate un fotoliu de masaj, vei simti imediat beneficiile oferite asupra organismului, pentru ca reduce durerile de spate, de gat si de picioare, te ajuta sa te relaxezi, sa scapi de oboseala si de starea de stres acumulata in timpul zilei.

Frecventa utilizarii unui fotoliu de masaj

Te gandesti sa achizitionezi un fotoliu de masaj pentru tine si familia ta, insa nu stii exact cat de des este bine sa il folosesti? Raspunsul este foarte simplu: ori de cate ori vrei! Sau, mai bine zis, cat mai mult posibil! Principalul avantaj al unui fotoliu de masaj este ca poate fi utilizat in orice context, in orice moment al zilei, fara sa fie nevoie sa mai mergi la un salon de specialitate sau la un centru spa.

Daca, totusi, ai nevoie de un ghid in acest sens, iata cateva informatii utile!

Pentru reducerea durerilor
In cazul in care te confrunti cu dureri fizice, cum ar fi cele de spate, de umeri sau dureri suparatoare de gat, este recomandat sa beneficiezi de 6-7 sedinte de masaj pe saptamana. Bucura-te de fiecare etapa si analizeaza modul in care organismul reactioneaza la tratament, adaptand programul de masaj in functie de nevoi. In scurt timp vei gasi echilibrul si vei observa ca tensiunea si starea de rigiditate din zonele cu probleme ale corpului vor disparea.

Pentru eliminarea stresului
Daca esti stresat, traversezi o perioada de anxietate si ai nevoie de relaxare totala, o sesiune de masaj este binevenita ori de cate ori simti ca stresul iti afecteaza eficienta in activitatile de zi cu zi. In mod normal, sesiunile terapeutice intr-un scaun de masaj pot fi efectuate de 2-3 ori pe saptamana. Cele mai bune rezultate le poti obtine daca utilizezi fotoliul de masaj seara, inainte de culcare.