Fotoliul de masaj ca mijloc de relaxare la locul de munca. 5 beneficii pentru angajati

fotoliu de masaj la birou

La prima vedere, un scaun de masaj este considerat un „moft” pentru multe persoane, fiind vazut drept un aparat folosit doar de cei care vor sa se rasfete in timpul liber. Ei bine, lucrurile nu stau deloc asa! Achizitionarea unor fotolii de masaj intr-o companie reprezinta una dintre cele mai eficiente metode prin care randamentul in randul angajatilor poate fi crescut, iar rezultatele imbunatatite. Daca te gandesti sa aduci astfel de obiecte in biroul tau, este bine sa stii care sunt avantajele oferite de acestea.

Efectele unui masaj realizat in fotolii de relaxare sunt similare cu cele obtinute in timpul unui masaj corporal complet la un centru spa sau la un salon specializat, doar ca sunt resimtite in confortul propriului birou. Acestea elimina necesitatea de a pleca in timpul programului la salon sau de a angaja un maseur profesionist. 

Oferta Komoder pentru companii

De asemenea, fotoliile de masaj reprezinta si o investitie buna pe termen lung, pentru orice companie, ele fiind disponibile la preturi avantajoase, mai mici decat cele implicate de angajarea unor specialisti in tehnici de masaj. Vezi si posibilitatile de finantare pentru companii!

Oferta Komoder de fotolii cu masaj pentru companii se adreseaza atat corporatiilor cu multi angajati, cat si firmelor mici sau mijlocii care au o zona de asteptare – saloane de beauty, cabinete dentare – sau care activeaza in domeniul wellness – sali de fitness. 

Beneficiile fotoliilor de masaj intr-o corporatie

Potrivit studiilor realizate in acest domeniu, efectuarea unei sedinte de masaj de aproximativ 15-20 de minute pe zi, la locul de munca, ofera rezultate uimitoare asupra sanatatii si imbunatateste productivitatea muncii astfel: – acest paragraf este mutat mai jos

  1. Reduce stresul
    La finalul masajului realizat cu un astfel de fotoliu, stresul acumulat la serviciu se reduce semnificativ, iar corpul se relaxeaza, eliminand senzatia de tensiune si agitatie permanenta. Asadar, un fotoliu de masaj pentru combaterea stresului nu trebuie sa lipseasca din birou!
  2. Reduce anxietatea si depresia
    Unul dintre cele mai mari beneficii ale fotoliului de masaj este faptul ca reduce anxietatea si depresia angajatilor. Din cauza problemelor intalnite zi de zi si a ritmului extrem de alert in care lucram, aceste afectiuni apar tot mai des. Cu ajutorul scaunului de masaj poti scapa de ele!
  3. Inlatura tensiunea musculara si durerea
    Din cauza pozitiei incorecte pe care cei mai multi angajati o au atunci cand lucreaza la birou, in fata calculatorului, muschii din zona gatului si a spatelui devin rigizi, astfel ca apar durerile. Te confrunti si tu sau personalul tau cu asemenea afectiuni? Solutia sunt modelele de fotolii de masaj impotriva durerilor de spate, precum iRest A33 sau Inada 3S Flex.
  4. Elimina durerile de cap
    Sunt des intalnite situatiile in care angajatii se plang din cauza durerilor de cap aparute in timpul programului, fie din pricina oboselii, fie din cauza stresului. De aceea, o sedinta de masaj realizata de un fotoliu ajuta organismul sa se relaxeze, atingand puncte-cheie ale corpului.
  5. Creste capacitatea de concentrare si ofera energie
    Intre atatea sarcini, atributii si probleme de rezolvat, o pauza de 15-20 de minute este binevenita pentru orice angajat. Un masaj realizat astfel ajuta la imbunatatirea vigilentei, la cresterea capacitatii de concentrare si rezistenta la oboseala.

Daca te-am convins ca fotoliul de masaj este un mijloc de relaxare util la locul de munca, in showroomurile Komoder din toata tara poti testa diverse modele si afla detaliile lor tehnice, precum si lista de preturi.