Cele 10 beneficii imediate ale fotoliului de masaj Komoder

Fotoliu de masaj Therapeutix într-o poziție zero gravity, într-un studio, pe un fond închis
Un fotoliu de masaj poate fi asistentul tău cel mai fidel
  • Masajul realizat de un fotoliu profesional ajută la reducerea riscului de infarct sau accident vascular cerebral, stimulând o mai bună circulație sanguină și limfatică mai ales la nivelul periferic al picioarelor, tălpii, brațelor și palmelor.
  • Masajul te stimulează fizic și mental, iar în timp, te face mai puțin predispus la boli. Este o modalitate rapidă de menținere a sănătăţii și bunei dispoziții. O sesiune de masaj îți schimbă starea de spirit de fiecare dată.
  • Un simplu masaj de 20 de minute, atenuează cu blândețe tensiunile musculare și problemele legate de postură, asigurând tonus și vigoare. 
  • Un masaj bine țintit elimină rapid toxinele și apa excedentară din corp, având valențe reflexoterapeutice.
  • Un masaj are un efect imediat de reducere a stresului și induce o stare de liniște pentru o perioadă mai lungă.
  • La final, un masaj va oferi energie și un echilibru mai bun al corpului și minții
  • Masajul asigură o recuperare mai rapidă după efort.
  • Un masaj blând este recomandat persoanelor care au probleme cu somnul.
  • Masajul fotoliului poate fi dublat de căldură, iar în acest caz acțiunea este binefăcătoare pentru persoanele cu suferințe reumatice sau alte inflamații.
  • Masajul corectează posturile incorecte și realiniază arhitectura osoasă.
Telecomanda pornită a unui fotoliu de masaj Therapeutix de la Komoder
Puteți alege, în fiecare clipă, tipul de masaj care vi se potrivește

Un fotoliu de masaj într-o companie, înseamnă o productivitatea mai mare a muncii și previne absenteismul la locul de muncă!

Un angajat care a făcut o perioadă mai lungă de timp același tip de activitate are probleme de concentrare. Productivitatea muncii sale va scădea. Pentru a evita acest lucru, puteți încerca un fotoliu de masaj. Acesta va asigura imediat o relaxare totală și o creștere a apetitului pentru performanță. Un corp și o minte relaxată reduc șansele absenteismul din cauza bolii. Starea de stres este principala problemă în cadrul absenteismului într-o companie. De aceea un fotoliu de masaj este bun nu numai pentru relaxare ci și pentru prevenirea stărilor neplăcute. Acesta va demonstra că oamenii pot lucra relaxați și se pot simți mai bine, prestând mai multă vreme același tip de activitate.Fotoliul de masaj poate preveni și reduce absența angajaților de la muncă atunci când nu se simt bine sau sunt bolnavi. Fotoliul de masaj și sesiunile de masaj pot reprezenta un motiv în plus pentru ei să se prezinte cu plăcere la muncă și să se simtă relaxați. Pauzele de masaj îi pot motiva să muncească alături de alți colegi.

Fotoliu alb, Therapeutix, în poziția Zero Gravity, fotografiat într-un studio
Un masaj în poziția Zero Gravity poate avea efectul maxim într-un timp scurt

Fotoliul de masaj de acasă este asistentul personal al întregii familii

Prin multitudinea de programe și tehnici de masaj, prezența în universul casei a unui fotoliu de masaj poate fi o alternativă de relaxare și tonifiere a fiecărui membru al familiei. Robotul de masaj poate rezolva problemele legate de blocaje musculare, de tonus sau de postură incorectă. Masajul dublat de căldură este ideal în zilele friguroase sau în cazul în care dorim sa atenuăm suferința reumatică.

Komoder – scopul nostru este de a crea cea mai bună experiență alături de un fotoliu de masaj pentru toată lumea!