Tot ce trebuie să știi despre fotoliile de masaj!

Un moment de relaxare după o zi întreagă de muncă este tot ce îți poți dori. Să vii acasă și să te așezi pe fotoliul tău de masaj este o experiență excelentă, dar pentru asta trebuie să alegi un fotoliu de masaj bun pentru nevoile tale și ale familiei tale. Indiferent că este vorba despre buget, despre funcții, despre aspect sau despre alte criterii personale, dacă nu te-ai mai întâlnit niciodată cu un fotoliu de masaj, aici poți găsi cele mai importante informații despre unul.

În primul rând, trebuie să știi că fotoliile de masaj nu sunt o achiziție ieftină. De asemenea, este un domeniu unde plătești calitatea, iar dacă vrei un masaj eficient și funcții interesante, s-ar putea să fie nevoie de un buget mai extins. Totuși, această investiție se va întoarce înapoi – vei opta mai rar pentru un masaj profesionist în oraș, atunci când poți obține unul în confortul propriei case.

Primul factor pe care trebuie să îl probezi este confortul. Komoder.ro dispune de o varietate excelentă de fotolii, toate confortabile, dar până nu îl testezi, nu ai de unde să știi cu care te potrivești cel mai bine. Pentru confort trebuie să ai în vedere de ce opțiuni de ajustare dispune fotoliul. Acestea pot fi pentru spătar, pentru șezut și pentru picioare. Cu cât poți face mai multe ajustări fotoliului, cu atât va deveni mai confortabil pentru tine. Cel mai bine este să vii în showroom-urile noastre din București sau din Cluj și să testezi fotoliile, pentru o senzație autentică.

Nu uita să iei în considerare și factorul de putere al masajului. Oamenii sunt diferiți, dacă tu preferi un masaj viguros, același lucru nu este valabil pentru toată lumea. În funcție de preferințele personale, poți alege un fotoliu capabil să facă un masaj mai slab, fin, unul care să facă un masaj mai dur, mai viguros sau unul care să le facă pe ambele. Pentru asta, nu ezita să întrebi personalul Komoder.ro și despre poziția rolelor de masaj – ar putea fi un factor în plus!

Unul dintre primele lucruri pe care le vei întreba va ține de programele de masaj. Cu cât sunt mai multe, cu atât crește și prețul fotoliului. Unele fotolii dispun de masaj separat pentru mâini sau pentru picioare. De asemenea, ai opțiunea de a alege și durata și intensitatea masajului.

Interesează-te de opțiunile de masaj cu aer. Masajul prin vibrație, cel clasic, cu bile, este o tehnică de masaj mai dură. Deși poți scădea intensitatea acestui masaj, este bine să te informezi și despre masajul prin duzele de aer sau perne gonflabile, care este un masaj mai liniștit.

Dacă îți dorești și căldură, funcția de încălzire aduce costuri suplimentare. Totuși, încălzirea relaxează mușchii și așa te poți relaxa mai bine, masajul fiind și mai profund.

Este foarte important și aspectul. Până la urmă, acest fotoliu va sta în casa ta și trebuie să meargă cu restul mobilierului. Komoder.ro dispune de o varietate foarte mare de culori, de la negru, la bej deschis, la maro camel și alte nuanțe, acompaniate de elementele de metal negru, argintiu sau maro.

Acestea sunt cele mai generale și utile informații pe care trebuie să le știi și să le iei în calcul atunci când îți alegi un fotoliu de masaj. Într-adevăr, detaliile fac diferența, dar dacă nu ești de acord cu vreunul dintre punctele atinse mai sus, nu trebuie să investești într-un fotoliu care nu îți place 100%. Cea mai înțeleaptă alegere pe care o poți face este să vizitezi showroom-urile și să decizi la fața locului, unde poți vedea și poți atinge modelele expuse.