Fotolii de masaj Inada. De ce alegem calitatea japoneză?

DE CE SĂ ALEGEM INADA?

Atunci când intenționați să faceți o achiziție atât de importantă pentru starea dvs. de bine precum un fotoliu de masaj, este esențial să studiați problema, astfel încât să faceți o investiție înțeleaptă în sănătatea dvs. Scopul este de a achiziționa un fotoliu de masaj care să vă ofere ani buni de masaje zilnice și relaxare profundă, precum și eliminarea stresului și a durerilor. Doar Cel Mai Bun Fotoliu de Masaj din Lume vă poate oferi toate acestea. Fotoliile de masaj Inada nu sunt cele mai ieftine, dar cu siguranță oferă cel mai bun raport calitate-preț.

Pe măsură ce studiați acest subiect, veți descoperi multiplele motive pentru care pretenţioşii cumpărători optează în final pentru fotolii de masaj Inada

1. CALITATE ȘI INOVAȚIE JAPONEZE FĂRĂ COMPROMIS
Toți cei preocupați la modul cel mai serios de calitate trebuie să-și concentreze atenția asupra mărcilor japoneze de fotolii de masaj. Piața fotoliilor de masaj de cea mai bună calitate este dominată de fabricanții japonezi. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece Japonia reprezintă cea mai competitivă piață a fotoliilor de masaj din lume. În mod incredibil, 15% din gospodăriile japoneze dețin un fotoliu de masaj! De-a lungul anilor, concurența acerbă din Japonia a adus complexitatea și siguranța mărcilor de fotolii de masaj japoneze acolo unde se află și astăzi, depășind cu mult ceea ce sunt în stare să fabrice producătorii din alte țări.

Printre mărcile de fotolii de masaj electrice japoneze, Inada a stabilit standardul de calitate, la care de multe ori aspiră și celelalte mărci. Poziția sa dominantă a făcut ca Inada să devină fotoliul de masaj cel mai bine vândul al tuturor timpurilor. Inada continuă să fie liderul pieței japoneze și celei americane și mai nou, al pieței mondiale.

Inada investește enorm de multe resurse în cercetare și dezvoltare, în domeniul fotoliilor de masaj, și tocmai această concentrare asupra dezvoltării și inovației permite mărcii Inada să fie înaintea altor mărci de pe piață.

2. CEA MAI LARGĂ ȘI MAI INOVATOARE GAMĂ DE CARACTERISTICI
Adevărate minuni ale tehnicii de producție, fotoliile de masaj Inada oferă caracteristici inovatoare pe care nu le veți întâlni în altă parte: Inada DreamWave a redefinit total ceea ce poate fi un fotoliu de masaj:

Vă cuprinde și vă masează întregul corp, cu peste 1.200 inch2 (7.742 cm2) de acoperire corporală – mai mult decât oricare alt fotoliu de masaj.

Tehnologia sa de scanare cu infraroșii vă măsoară corpul și personalizează masajul shiatsu în funcție de nevoile dvs. individuale, simulând atingerea mâinilor umane.

Designul Auto-Adaptiv 100% al modelului DreamWave se adaptează în funcție de înălțimea utilizatorului, ce poate fi între 5′ and 6’5″ (152,4 cm și 198,1 cm)

Tehnologia proprie brevetată DreamWave vă leagănă ușor șoldurile într-o mișcare ondulatorie și liniștitoare în formă de 8.

Fotoliul de masaj DreamWave are 100 de celule de aer gonflabile separate, care se comprimă pentru a masa brațele, picioarele, laba piciorului și mâinile.

Telecomanda ușor de utilizat oferă o gamă largă de ședințe de masaj shiatsu pre-configurate sau ce pot fi personalizate, cu sute de combinații posibile.

3. CEA MAI BUNĂ GARANȚIE
Fotoliile de masaj Inada oferă cea mai bună garanție și cea mai bună garanție extinsă de pe piață, sprijinite de o echipă de tehnicieni la nivelul întregii țări. Suntem aici pentru a răspunde în orice moment întrebărilor dvs. Vrem să fim siguri că veți beneficia mulți ani de acum înainte de fotoliul dvs. de masaj Inada.

4. RECUNOAȘTERE PREMIATĂ ÎN INDUSTRIE
Din 1962, Inada este producătorul Celui Mai Bun Fotoliu de Masaj din Lume. Fotoliile de masaj Inada au câștigat numeroase premii și distincții, inclusiv:

A. Premiul 2010 al CES (Consumer Electronics Show) pentru Design & Inginerie
B. Premiul 2009 al CES pentru Design & Inginerie
C. Finalist în cursa pentru Premiul de Vârf 2009 al Societății Americane a Designerilor de Mobilă (ASFD)
D. Premiul 2005 al CES pentru Design & Inginerie
E. Premiul 2004 al CES pentru Design & Inginerie

5. STANDARDE DE PRODUCȚIE, STANDARDE ELECTRICE ȘI CERTIFICARE
Fabricile Inada din Japonia se ridică la nivelul celor mai înalte standarde de producție din lume. Toate fabricile Inada înedeplinesc în totalitate cerințele certificării ISO 13485:2003. ISO 13485:2003 specifică cerințele neceasre unui sistem de management de calitate în cazul unei organizații care trebuie să demonstreze capacitatea sa de a oferi dispozitive medicale și serviciile aferente care să îndeplinească în permanență cerințele clienților precum și cerințele regulamentare aplicabile dispozitivelor medicale și serviciilor aferente.

Fotoliile de masaj Inada sunt de asemenea certificate TUV. Acesta este un standard de exigență german în domeniul produselor electrice, pe care (din câte știm noi) nu l-a obținut nicio altă marcă de fotolii de masaj. Acesta este semnul excelenței și siguranței în domeniul ingineriei. Deoarece TUV este recunoscut de către multe guverne drept cel mai valoros standard în ceea ce privește siguranța în domeniul produselor electrice, prezența mărcii TUV pe produsul nostru garantează în mod automat conformitatea cu toate standardele SUA în domeniul siguranței produselor electrice, inclusiv cu standardul UL.