Fotolii de masaj Inada în dotarea Clinicii COLOANA MEDICALĂ din București – prin Komoder.ro

Fotolii de masaj Inada în dotarea Clinicii COLOANA MEDICALĂ din București

COLOANA MEDICALĂ este clinica de ortopedie şi vertebrologie specializată în prevenția, diagnosticarea și tratarea prin metode nechirurgicale şi naturiste a afectiunilor ortopedice – probleme de bazin, membre superioare, membre inferioare – și a afecțiunilor coloanei vertebrale – hernii de disc, spondiloze, discopatii.

Komoder a furnizat modele de fotolii Inada 3S Flex – fabricate în Japonia- pentru dotarea clinicii.
În 2015 și 2016 Dr. Vasile DRUŢĂ – manager și medic prinar ortopedie și traumatologie – a decis să doteze COLOANA MEDICALĂ cu cele mai bune fotolii de masaj din lume.

Fotoliile de masaj Inada 3S Flex și Inada 3S Medical pot fi regăsite în cadrul clinicii COLOANA MEDICALĂ, probabil cea mai competentă clinică din țară. Medicii de aici au peste 15 ani de experientă în terapia afecţiunilor coloanei vertebrale, abordând cu succes, de-a lungul timpului, de la simple dureri de spate, până la boli precum discopatie, spondiloză, scolioză, cifoză, lumbago, lombosciatică, spondilolistezis, maladia Scheuermann, hernie de disc în toate stadiile ei.

COLOANA MEDICALĂ utlilizează fotolii de masaj în ciclul de tratament
Orice intervenție și procedură efectuată în cadrul clincii COLOANA MEDICALĂ este personlizată și adaptată tipului de afecțiune, modului și obiceiurilor de viață a pacientului. Urmând tendința din lumea medicală de la nivel mondial, clinica tratează problemele coloanei vertebrale prin terapii conservatoare, nechirurgicale, neinvazive și recomandăm tratamente inovatoare, realizate cu ajutorul aparatelor de top din domeniul fizioterapiei şi sub stricta supraveghere a personalului specializat.

Unele dintre aceste aparate sunt Fotoliile masaj InadaInada 3S Flex si Inada 3S Medical, fabricate în Japonia. Aceste modele sunt cele mai bune fotolii de masaj din lume și sunt certificate și înregistrate ca dispozitive medical pentru tratamentul coloanei vertebrale.

Programări în cadrul clinicii
Pacienții care doresc să benficieze de tratamentele clinicii COLOANA MEDICALĂ sunt rugați să acceseze siteul COLOANA MEDICALĂ sau să se programeze în Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești , nr. 26-28, sector 1, Bucureşti.

Cum să aveți acest fotoliu și acasă
Persoanele care au testat fotoliile de masaj Inada la COLOANA MEDICALĂ și sunt interesate să beneficieze de același tratament și în propriul cămin ne pot contacta la numărul de telefon 0746.297.773 sau prin email contact@komoder.ro