Fotolii de masaj Komoder acum și în Brașov la centrul Atasagon – Detox & Wellbeing

Komoder se poate testa acum si la clinica Atasagon din Brasov.

Din luna martie puteți regăsi și testa fotolii de masaj Komoder la Atasagon, un special centru detox si wellbeing. Cei care cauta o viață mai sănătoasă, un stil de viață mai bun, pot beneficia de serviciile acestui centru unic în România.

Clienții centrului au acum ocazia de a testa fotolii de masaj iRest și Tokuyo în incinta centrului, astfel se pot îmbina tratamentele de detoxifiere cu sesiuni de stretching, masaj și relaxare folosind produsele Komoder.

Atasagon îmbină acum tratamentul cu masajul
Specialiștii centrului vă vor asista de acum în tratamentele de detoxifiere și vă vor oferi sesiuni de masaj pentru ca dumneavoastră să vă simțiti mai confortabil.

Utilizând serviciile Atasagon veți avea acces la 3 fotolii de masaj – printre cele mai performante din țară:

Tokuyo TC688 Zero Gravity
Fotoliul de masaj Tokuyo TC-688 ZeroGravity pe care-l puteți testa în cadrul clinicii este dotat cu un performant sistem de role 3D in L, sistem de încălzire, conexiune bluetooth, masaj cu role la gambe. Acesta este cel mai complex model Tokuyo cu ajutorul căruia vă veți îmbunătăţiţi somnul şi vă veți relaxa trupul.

iRest A85-1
Un alt model pe care-l veți testa în cadrul Atasagon este fotoliul iRest A85-1 preferat de cei care nu doresc programe de masaj pentru șezut dar își doresc o un masaj 3D profund. iRest A85-1 oferă multe programe de masaj automate printre care: confort, destindere, ameliorarea durerii, experiență rapidă de masaj, presiune de aer totală, etc.

Rokol RK-7909
Un al treilea fotoliu de masaj care se poate testa în centrul Atasagon este fotoliul de masaj Rokol RK7909 cu șină de masaj L, mecanism de masaj 3D și programe puternice de reflexoterapie.

Dacă vă doriți o experiență de masaj, folosind cele mai performante fotolii de masaj Komoder, vă așteptăm la centrul Atasagon din strada Măcieșului nr. 2A, Racadau, Brașov sau ne puteți scrie pe siteul Komoder, secțiunea contact.