Opteaza pentru zile de relaxare si masaj la tine acasa

Masaj acasa? Zile de relaxare fara batai de cap? Suna foarte compromitator si de aceea in acest articol iti vom spune ca poti sa ai propiul tau loc de relaxare, masaj si meditatie.
Cum? Ei bine, prin achizitionarea unui fotoliu de masaj la pret bun vei reusi sa ai propiul loc de masaj, chiar la tine acasa.

Prin achizitionarea unui fotoliu de masaj, si la un pret bun, vei uita de zilele cand trebuie sa mergi regulat la un salon pentru masaj.

O sedinta de masaj la un salon este cat de cat costisitoare. Daca stai sa analizezi mai bine, toti banii cheltuiti pe acele ore de masaj vor face cat valoarea unui asemenea tip de fotoliu.
La un pret bun, gasesti o gama diversificata de fotolii pentru ca tu sa beneficiezi de masaj la orice ora, fara programari sau alte batai de cap.

Avantaje pentru tine daca alegi un fotoliu de masaj

Tu stii cat de importanta este relaxarea in viata ta? Ti-ai dori sa ai un masaj personalizat?

Ei bine, fotoliile de masaj iti ofera zile magice de relaxare si masaj. Gama de fotolii sunt niste produse revolutionare pentru aceasta perioada cu design modern, impecabil, elegant si plin de stil.

Mentinerea sanatatii

Fotoliile de masaj contribuie la mentinerea sanatatii tale in conditii optime. Astfel, ele contribuie la bunastarea sanatatii fara eforturi prea mari. Create cu mare atentie, ele confera confort si creeaza o atmosfera relaxanta.

O sedinta de masaj echivaleaza cu una de fizioterapie sau reflexoterapie, pe care o poti avea cu usurinta in locuinta ta.

Masajul la cap, sold, maini, picioare, gambe si talpi va contribui la functionarea sistemului nervos, cu efecte benefice de lunga durata.
Dupa o zi de stat la birou sau in picioare, poti sa-ti recapeti tonalitatea doar cu aceste fotolii de masaj.

In plus, daca vrei sa-ti imbunatatesti sanatatea mentala, aceste fotolii de masaj pot fi utilizate fara doar si poate. Sanatatea ta merita ceea ce este mai bun.

Astfel, in functie de specificatiile fiecarui fotoliu, pretul difera. De aceea, gandeste-te la ceea ce ai tu nevoie.

Masaj pentru brate
Acest tip de masaj este foarte indicat mai ales daca stai toata ziua la birou sau iti soliciti prea mult bratele. Muschii au nevoie sa fie relaxati si astfel poti folosi cu incredere aceste fotolii.

Fotoliile cu presiune de aer , capsula spatiala si perne cu aer, iti pot oferi un masaj confortabil, indiferent de unghiul la care se afla fotoliul. Aceasta presiune contribuie la confortul bratelor tale si relaxarea muschilor.

Masaj pentru spate
Aceste fotolii aduc un mare beneficiu si pentru spate. Statul in pozitii incorecte, iti pot aduce simptome de durere si pe parcurs lucrurile se pot complica.
Fotoliile de masaj contribuie la buna functionare a circulatie astfel incat muschii vor lucra si durerile de spate vor fi tinute in frau pentru ca mai tarziu sa scapi definitiv de ele.

Fotoliile au o forma speciala pentru a beneficia de mult confort astfel incat sa nu influenteze forma corpului.
Relaxarea coloanei vertebrale

Aceste fotolii ajuta foarte mult sa ai o coloana sanatoasa si fara probleme. Un astfel de masaj iti aduce beneficii precum: dezmortirea si relaxarea muschilor.

Eliminarea oboselii

Masajele sunt benefice pentru readucerea oboselii si amplificarea vitalitatii organismului. Daca iti faci un program zilnic sau la catva zile, pentru acest masaj, vei scapa mult mai repede de starile de oboseala respectiv ameteala.

Tehnici de masaj pe care la poti intalni la fotoliile de masaj

  • Framantare
  • Lovire
  • Presare
  • Batai usoare
  • Framantare si Lovire
  • Rulare
  • Intindere
  • Framantare digitala
  • Frectionarea spatelui