3 tipuri de fotolii de masaj care imbunatatesc starea de sanatate

Fotoliile de masaj au devenit tot mai populare si mai apreciate de persoanele cu un program solicitant. Aceste dispozitive sunt folosite de multi pentru ca induc starea de relaxare, insa sunt apreciate si datorita faptului ca ajuta la detensionare musculara si imbunatatesc starea psihica. Scaunele performante vin echipate cu functii speciale de masaj si programe inedite care le transforma in adevarate centre medicale, ce sustin buna functionare a musculaturii si a sistemului circulator. Dealtfel efectele pozitive ale acestora pot fi simtite si la nivel psihic, deoarece induc relaxare, stare de bine, favorizeaza somnul odihnitor si previn instalarea starii de anxietate favorizata de surmenaj.

Daca ai hotarat sa testezi efectele benefice ale acestora dar nu stii care este cel mai potrivit model pentru necesitatile tale, iata cateva tipuri de fotolii de masaj care sa te ajute sa iei mai usor decizia corecta.

Fotolii de masaj Inada

Modelele de fotolii de masaj Inada sunt cunoscute pentru rezultatele deosebite pentru stretching. Trebuie mentionat ca acestea vin cu aspect deosebit pe partea de design, fiind usor de integrat in orice locuinta moderna. Pot fi montate pe terasele acoperite si transforma o seara placuta in una cu adevarat exceptionala, insa functiile deosebite de masaj fac ca aceste dispozitive sa fie perfecte.

Eficienta ridicata a fotoliilor este oferita de modul in care au fost concepute si construite; la baza functionarii stau principii demonstrate de medici si instructori sportivi cu experienta. Bratele integrate permit efectuarea de masaj traditional care ajuta la detensionare musculara, dar si miscari de stretching care imbunatatesc activitatea tesuturilor musculare si stimuleaza circulatia sangvina la nivel periferic. Cu dispozitivele Inada, poti beneficia de un masaj complet pentru tot corpul, dar si de alte functii speciale care induc stare de bine.

Fotoliu de masaj Tokuyo – un nou concept pentru relaxare
Functiile acestui fotoliu de masaj Tokuyo sunt atat de complexe si eficiente incat transforma conceptul de relaxare. Odata ce testezi acest dispozitiv, te vei indragosti inevitabil de el.

Dispozitivul prevazut cu brate si role mecanice de masaj imbunatateste starea de sanatate a musculaturii favorizand buna irigare a fasciculelor musculare. Masajul efectuat ajuta la relaxare zonelor lombare prin miscari framantate realizate la intensitatea dorita.

Un astfel de scaun inteligent nu doar ca efectueaza miscari de relaxare si destindere musculara dar si identifica centrii nevralgici si actioneaza mai intens pe ei. Daca alegi un model din gama Tokuyo te poti bucura de tratament personalizat, deoarece acesta este prevazut cu functii de memorare a greutatii corporale si a inaltimii si actioneaza in conformitate cu particularitatile corpului tau. Dealtfel trebuie sa stii faptul ca este prevazut cu tehnologie bluetooth de ultima generatie, deci te poti bucura de muzica preferata si conectivitate fara cabluri inestetice. Cu un asemenea gadget iti vei crea propria oaza de relaxare si destindere.

Scaunele de masaj Komoder, mai mult decat ergonomice
Cele mai noi modele de fotolii de masaj Komoder au suferit modificari de design care le transforma in dispozitive compacte cu aspect unitar si acest detaliu este cheia pentru un grad ridicat de ergonomie. Dispozitivele ce poarta marca Komoder asigura experiente inedite intregului corp, bratele, picioarele, spatele, sezutul si partile laterale sunt supuse miscarilor ample de masaj, fapt ce confera relaxare totala.

Miscarile realizate de acest fotoliu de masaj te vor ajuta sa scapi mai usor de migrene si starile de tensiune acumulate peste zi.

De asemenea, dispozitivul este prevazut cu un numar mare de accesorii si functii care imbunatatesc starea generala de sanatate.