Scaune si fotolii de masaj – Reteta unui corp relaxat si sanatos


sursa: unsplash

Te-ai gandit vreodata ca exista reteta succesului pentru un corp relaxat si sanatos? Ei bine, in acest articol iti vom povesti din secretele noastre pentru a avea un corp sanatos si lejer.

Te-am facut curios? Citeste in contiuare si descopera metodele noastre prin care te poti elibera de stres, anxietate, depresie, insomnii, oboseala sau dureri musculare.

Reteta noastra pentru zile de relaxare
O reteta poate fi grea sau usoara. Acum depinde doar de tine. Noi venim cu ingredientele si tu trebuie doar sa le imbini corect conform indicatilor. Daca urmezi pasii nostri, vei uita complet de acele zile cand nu ai chef sa iesi din casa sau afara cu prietenii din cauza starilor de oboseala, anxietate sau muschi incordati.

Asadar, iata reteta noastra!

Pentru inceput ai nevoie de dorinta de a face schimbari benefice in viata ta. Apoi, alege momente de relaxare cu ajutorul unui fotoliu de masaj sau un scaun de masaj. Fara aceste ingrediente reteta ar fi partiala si, mai jos, vei regasi cateva detalii importante cu privire la aceste scaune si fotolii de masaj. Citeste mai departe si afla reteta completa!

Scaune de masaj
Scaunele de masaj sunt ideale pentru zilele de relaxare si pentru un corp sanatos.
La noi regasesti o paleta diversificata de scaune de masaj care te ajuta sa fii mai relaxat, sa ai un somn bun si sa depasesti perioadele de anxietate sau dureri musculare.

In plus, le regaseti la un pret avantajos pentru tine. Scopul nostru este sa venim catre tine cu cele mai inovatoare scaune de masaje. Echipele de specialisti lucreaza zilnic la aceste scaune de masaj pentru ca tu sa te bucuri de mai mult confort.

Cum te ajuta scaunele de masaj?

Prin intermediul functiilor sale, scaunele de masaj te ajuta sa tratezi discopatia, spondiloza, cifoza, lombosiatica, hernia sau problemele cervicale.
Pin functiile lor, scaunele de masaj te elibereaza de anumite energii nefavorabile si iti ofera posibilitatea de a-ti recapata tonusul. Acestea, te ajuta cu o serie de masaje precum: masaj pentru solduri, sezut, spate, gambe, talpi, calcaie, brate si altele. In plus, scaunele de masaj sunt dotate cu role 2D sau 3D, ideale pentru masajul lombar, cervical, picioare si brate. Iti punem la dispozitie si scaune de masaj dotate cu mecanisme care imita perfect tehnicile oferite de mana umana.

Perne de masaj pentru gambe sau role de masaj pentru talpi reprezinta experiente de neuitat pentru tine.
Marci precum Tokuyo sau Komoder KM ofera functii de masaj la cele mai inalte standarde.


sursa: Komoder

Cum te ajuta fotoliile de masaj
Fotoliile de masaj au rolul de a-ti trata anumite afectiuni care iti dau batai de cap. Precum scaunele de masaj, acestea au functii de masaj la maini, cap, talpi si alte. Aceste functii ajuta la imbunatatirea circulatiei si la relaxarea muschilor. Daca vrei sa depasesti anxietatea, depresia sau insomniile, acestea sunt ingredientele perfecte.

Functiii importante ale fotoliilor de la Komoder (Inada, Komoder, Tokuyo)

  • Functie de masaj pentru spate
  • Masaj prin framantare
  • Functia de balansare
  • Tehnica shiatsu
  • Masajul vibrator
  • Masajul prin presiune
  • Masarea picioarelor prin presiune
  • Functia de ajustare a unghiului
  • Programe automate
  • Functia de masaj 2D, 3D, 4D
  • Temporizator

Opteaza pentru aceste fotolii de masaj si vei simti cum zi de zi te vei simti mai relaxat.


sursa: Komoder

Acum, continua sa adaugi urmatoarele ingrediente minune pentru un corp relaxat si sanatos!

Exercitii pentru anxietate
Pentru aceste probleme incearca pe cat posibilul sa faci Yoga sau sedinte terapeutice.
Acestea dau randament daca reusesti sa imbini toate ingredientele propuse.

Exercitii pentru somn
Pentru somn este indicat sa faci exercitii de respiratie. Seara, inainte de culcare, incearca sa faci exercitii de respiratie.

Procedura: Inchide gura si inhalzeaza aerul pe nas. Trebuie sa numeri pana la 4 si apoi sa tii tot aerul in piept pentru sapte secunde. Ulterior, elimini tot aerul strans in plamani pe parcursul a opt secunde.

Exercitii de relaxare
Poti practica diferite sporturi sau iti poti planifica vacante exotice.

Ritual de dimineata
Pregateste-ti o ceasca de ceai si asculta muzica de relaxare. Poti adauga si lumanari parfumate pentru a te relaxa si mai mult. Vei simti cum starea ta se va schimba in bine, treptat.

Citeste cartea preferata
Fa-ti un program doar pentru tine