Sfaturi pentru angajatori: Fotoliile de masaj va ajuta sa aveti salariati mai relaxati si mai productivi

Sursa foto: pixabay.com

Oamenii de resurse umane si antreprenorii ar fi bine sa stie ca angajatii relaxati sunt mult mai productivi la job. Prin urmare, daca reprezinti un angajator si iti doresti ca oamenii din organizatia ta sa fie mai relaxati la munca si, astfel, sa dea un randament mai bun, iata cateva solutii la care ai putea sa apelezi cu incredere.

Cumpara cateva fotolii de masaj

Una dintre cele mai eficiente variante pentru angajati mai relaxati ar fi sa cumperi cateva fotolii profesionale de masaj, pe care oamenii sa le poata folosi in timpul programului de lucru. Fotoliile de mesaj dispun de numeroase functii si programe cu roluri active in reducerea stresului, diminuarea starilor de anxietate si depresie, inlaturarea tensiunii musculare si eliminarea durerilor de cap, de spate, de maini si de picioare. De asemenea, un masaj de 15-20 minute realizat cu ajutorul unui fotoliu profesional creste capacitatea de concentrare.

Fotoliile de masaj moderne sunt dotate cu zeci de perne de aer distribuite uniform, pe care angajatii le pot folosi ca sa-si relaxexe integral corpurile ori doar picioarele sau bratele si gatul.

Totodata, un fotoliu de masaj este excelent pentru momentele in care angajatii sunt slabiti, obositi si lipsiti de vlaga, deoarece ii ajuta pe oameni sa se pun din nou pe picioare si sa isi redescopere energia. Prin intermediul programelor de relaxare de care dispun, fotoliile de masaj intind si framanta muschii tensionati. Rezultatul? Relaxare totala si pofta de lucru!

Integreaza fotoliile de masaj intr-un team building sau in programe de well-being

Ce ar fi sa integrezi un fotoliile sau scaunele de masaj in team buildinguri si in programele de tip well-being, pe care le folosesti ca stimulezi munca in echipa si sa imbunatatesti procesul de comunicare intre angajati? Pare o idee indrazneata, dar daca ai alege sa procedezi astfel, angajatii care nu sunt convinsi de beneficiile unui fotoliu de masaj asupra productivitatii si starii lor de sanatate ale ar putea sa-si schimbe perspectiva.

Fotoliile de masaj pot fi introduse foarte usor intr-un team building sau intr-un program de well-being. De exemplu, daca alegi ca team buildingul sa se desfasoare la munte, intr-un hotel, vorbeste cu cei care iti asigura cazare sa aduca 4-5 fotolii de masaj intr-o sala. Gandeste niste activitati distractive care sa-i faca pe angajati sa foloseasca, pe rand, fotoliile de masaj.

La fel de usor pot fi integrate fotoliile de masaj si in programele de well-being care, de regula, au forma unor ateliere creative, pe diverse teme, precum dezvoltare personala, nutritie, fotografie si pasiuni. Ce ar fi daca daca ai inlocui clasicele scaune din sala unde se desfoara un astfel de atelier creativ cu niste fotolii de masaj? Nu trebuie decat sa incerci, iar angajatii tai iti vor multumi, cu siguranta, pentru eforturile pe care le depui imbunatatirea starii lor de bine la locul de munca.