Trei trucuri pentru un corp care sa se simta bine toata ziua

Stresul, sarcinile de la serviciu si interactiunile cu ceilalti sunt cateva dintre cauzele care pot sa afecteze starea de bine a corpului nostru. Tocmai de aceea ar fi indicat sa apelam la cateva trucuri, care sa ne ajute sa ne pastram sanatatea, vitalitatea si energia la un nivel foarte ridicat, pe durata intregii zile.

Fotoliul de masaj, ideal pentru sanatate si relaxare

Un fotoliu de masaj reprezinta solutia ideala daca vrem sa avem grija de sanatatea noastra si, totodata, sa ne relaxam. Cel mai des intalnite probleme de sanatate, care ne pot afecta starea de bine din timpul zilei sunt durerile de cap, de spate, de maine si de picioare. Toate pot fi tratate cu usurinta prin intermediul unui fotoliu de masaj de ultima ora, care dispune de numeroase functii si programe. Pe langa beneficiile directe asupra sanatatii noastre fizice, fotoliile de masaj lupta cu succes si impotriva afectiunilor psihice. O sesiune de masaj de relaxare de 15-20 de minute este perfecta daca vrem sa scapam de stres sau de anxietate. Putem sa apelam la un masaj de relaxare in oricare dintre perioadele principale din zi – dimineata, la pranz sau seara.
Daca vrem sa ne simtim mai energici este bine sa facem un masaj vibrational. Un astfel de tip de masaj relaxeaza muschii si stimuleaza circulatia sangelui, aspect care ne ajuta sa ne revigoram.

Un mic dejun bogat si sanatos

Diverse studii internationale au aratat ca oamenii care iau un mic dejun consistent si bogat in vitamine au nevoie de mai putine calorii ca sa functioneze bine pe durata intregii zile. Pe de alta parte, cei care mananca bine si sanatos dimineata se concentreaza mai bine, au o rezistenta crescuta si sunt mai energici. Pentru un mic sanatos bogat, puteti alege sa mancati fructe proaspete, oua, branzeturi, cereale fara zahar sau iaurturi cu un continut scazut de grasime.

Miscare si exercitii de respiratie

Incercati sa faceti cel putin o ora de miscare in fiecare zi. Plimbati-va, mergeti la sala sau alergati printr-un parc. Indiferent de tipul de activitate pentru care optati, ar fi indicat sa petreceti timp si in aer liber. De asemenea, straduiti-va sa completati ora de miscare cu 5 sau 10 minute de respiratii controlate. Inspirati si expirati de cateva ori la rand, apoi luati o pauza 10-15 secunde si, dupa, reluati procesul. Exercitiile de respiratie pot fi efectuate cu succes in timpul sesiunilor de masaj.

One thought on “Trei trucuri pentru un corp care sa se simta bine toata ziua”

Comentariile sunt închise.