Fotolii de masaj Tokuyo

Tokuyo produce fotolii de masaj cu foarte multe funcţii. Spre exemplul modelul TC-688 este singurul fotoliu din lume care are role de masaj pentru gambe. Tokuyo este reprezentat în România prin Komoder care vă oferă garanţie, testare şi livrare gratuită pentru toate modelele Tokuyo.

Solicit Acum Pretul Special
Komoder - fotolii de masaj

Ce spune Cabral despre Tokuyo TC-688?

Ce spune Cabral despre Tokuyo TC688 "Știe să te maseze din vârful unghiilor și până aproape de creștetul capului!"

"Masează degetele de la picioare, talpa piciorului și câlcâiul, gamba și gemenii, pulpele, spatele, brațele și antebrațele, gâtul. Și știe să maseze și fesele, ceea ce este cu adevărat magic. Îl cheamă Tokuyo TC-688 3D Zero Gravity.
Minunatul mai și cântă, că are difuzoare și se sincronizează pe bluetooth cu telefonul sau laptopul. De vreo două săptămâni m-am abandonat complet invenției ăsteia, e atât de iscusit că încep să mă gândesc serios să părăsesc conjugalul pentru el..."


vezi ce spune Cabral despre Tokuyo TC-688 »

Ce spun clienţii despre fotoliile de masaj Tokuyo?

Foarte multumita!!!
- de la dna. Tatiana din Bucuresti, Aprilie 2018 5/5 puncte

"Dupa lungi vizite pe site am ales modelul Tokuyo 688 pentru ca are masaj complet la picioare, masaj 3D la spate si o multime de perne de aer. De-asemenea am cautat un fotoliu cu incalzire deoarece sufar de spondiloza."

Calitate foarte buna!
- de la dl. Catalin din Bucuresti, Martie 2018 5 5 puncte

"Cred ca este cel mai complex fotoliu de masaj din cate am testat la showroom, in Ghencea. Fotoliul este foarte mare si arata foarte frumos in camera. Despre masaj pot sa spun ca sunt foarte incantat si il folosesc zilnic."

Va recomand!
- de la dl. Raducanu din Craiova, Aprilie 2018 5/5 puncte

"Sunt multumit de ceea ce mi-ati recomandat si va voi recomanda. Aveti produse de calitate. De ce am ales Tokuyo? Pentru ca imi place designul si comparativ cu alte produse TC-688 avea cele mai multe functii."

Sunt multumit
- de la dna. Mirela din Cluj, Aprilie 2018 5/5 puncte

"Cred ca nu exista un alt fotoliu de masaj mai complex in acest buget. Designul este foarte frumos, ne place iar masajul foarte complet. Toata familia il foloseste zilnic."

Foarte multumit!!!
- de la dl. Barna din Targu Mures, Martie 2018 5/5 puncte

"Servicii si produse de calitate. Am ales TC-688 si sunt multumit. Va multumesc!"

Komoder Cluj

Komoder - Cluj


Str. Milcov 16
Cluj-Napoca
Tel: 0746.297.773
Komoder Bucuresti

Komoder - Bucuresti


Bd. Ghencea 126 - 132
Bucuresti
Tel: 0746.297.773


© Komoder - Fotolii de masaj. Informaţiile prezente pe siteul www.komoder.ro sunt proprietatea S.C. Komoder Interactive S.R.L.
™ Komoder este marcă înregistrată. Număr de marcă: 121148 - Conţinutul acestui site nu poate fi copiat fără acordul scris.
S.C. Komoder Interactive S.R.L. este înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 28467