Alegerea corectă a unui fotoliu de masaj electric

Indiferent de domeniul activitate sau de vârstă, pentru recâștigarea rapidă a unui tonus muscular și a unui echilibru psihic, alegerea unui fotoliu de masaj electric este cea mai inspirată opțiune.

Ce este, de fapt, un fotoliu de masaj electric

Masajul bine executat este diferența imediată dintre o stare apăsătoare și încordată, dată de rutina zilnică, și forța nebănuită de a putea imediat să o iei de la capăt. Activitatea de peste zi ne supune la un stres vizibil, atât în plan fizic cât și în cel emoțional, iar totul se răsfrânge asupra stării noastre de bine. Nu mai suntem productivi, nu mai avem răbdare și nu putem duce lucrurile cu bine la final. Pentru astfel de situații, recurgem la multe soluții salvatoare, suplimente de vitamine, drumuri la sala sau alergare prin parcuri. Totul costă însă timp și bani, și de cele mai multe ori rămân niște lucruri amânate de pe o zi pe alta.

Ideea alegerii unui fotoliu de masaj electric este, dintre toate, cea mai comodă opțiune. Acasă, la serviciu sau oriunde ne desfășurăm activitatea, acesta ne poate fi la dispoziție în fiecare moment al zilei. Este un terapeut pregătit să rezolve o grămadă de genuri de tensiuni sau suferințe, fiind proiectat să execute o multitudine de programe și tehnici de masaj.  Fotoliul electric de masaj este de fapt o alegere pentru întreaga familie, fiecare membru al ei putând alege ce i se potrivește.

Alegerea unui fotoliu de masaj electric – de ce trebuie să ții cont

Momentul alegerii fotoliului electric de masaj este foarte important, factorii de care trebuie să ținem cont sunt legați de buget, de preț, de problemele de sănătate și de locul unde vom amplasa acest fotoliu. Komoder vă oferă astăzi o gamă extrem de diversă și  performantă. Tocmai de aceea produsele sunt împărțite în patru categorii distincte, începând cu gama  economic, continând cu gama medie și terminând cu gama premium și premium plus. 

Prețurile fotoliilor de masaj variază în funcție de complexitatea operațiunilor disponibile, în funcție de materialele din care a fost făcut acesta. În general diferențele de preț dintre gamele de  modele nu sunt mari, însă ele vor diferenția performanța și calitatea. Așa cum există o varietate de modele pe piața auto, o varietate de game și culori, exact la fel se întâmplă și în cazul acestor produse. Regula obligatorie la Komoder este cea a calității și fiabilității îndelungate, indiferent de modelul și gama din care face acesta parte.

Ce beneficii are un scaun de masaj electric

Alegerea unui fotoliu de masaj electric este un gest plin de înțelepciune. Funcțiile complexe ajută acest aparat să se concentreze pe probleme specifice, extrem de punctuale. Durerea de spate poate fi de mai multe feluri, gâtul de asemenea e o zonă expusă intens stresului de peste zi, la fel cum și picioarele sunt expuse cel mai adesea efortului. Tipurile de masaj și mai ales tehnicile oferite de fotoliile de masaj de la Komoder oferă o rezolvare incredibilă. Sistemul de role de masaj, sistemul de perne de aer sau opțiunile cu căldură, sunt câteva dintre argumentele pe care fiecare utilizator le va îndrăgi imediat. Tensiunile musculare se vor remedia cu ușurință, oasele spatelui se vor reașeza în poziția corectă, sistemul limfatic și cel sanguin vor cunoaște o îmbunătățire și un flux proaspăt, toate după primele ședințe de masaj cu fotoliile de la Komoder.

Fotoliu de masaj Albert în poziția de gravitație zero
Zero Gravity, o senzație care merită încercată. Este una din funcţiile cele mai apreciate ale fotoliului de masaj Komoder Albert

Cele mai populare scaune electrice cu masaj

Dintre fotoliile cele mai populare de la Komoder, în acest moment, se distinge Focus II, un fotoliu cu cu 12 Programe de masaj automate, sistem de încălzire, comandă vocală, space saver, zero gravity și muzică prin bluetooth. FOCUS II este un fotoliu de masaj din noua generaţie Komoder 2022, dotat cu 4 mâini de masaj 3D inteligente, silenţioase, ajustabile și mobile pentru ca masajul spatelui să fie complet.

Pentru segmentul de utilizatori seniori, Komoder oferă fotoliul de masaj Albert, un fotoliu care încorporează următoarele funcţii sau dotări: zero gravity, spaţiu zero, masaj full body cu perne de aer, masaj pe șină SL de 130 cm, role guasha la tălpi, sistem audio bluetooth pentru muzică. Noul fotoliu de masaj Albert este dotat cu un set de mâini mecanice 3D inteligente silenţioase, care se deplaseză în sus şi în jos, întinzându-se înainte şi înapoi.. Aceste mâini mecanice ajută la detectarea parametrilor fiecărui utilizator: greutate și înălțime.

O altă variantă de succes, printre fotoliile de masaj de la Komoder, este Focus III, proapăt intrat pe piață. Noul fotoliu de masaj Focus III simulează 6 tehnici de masaj și execută 15 programe automate de masaj. Masajul pneumatic e realizat cu 24 de airbaguri, iar pentru un confort crescut, fotoliul este echipat cu difuzoare audio cu control prin bluetooth, tabletă, comenzi vocale și un sistem inovator de încălzire!

Aşadar, sunt mulţi factori de care trebuie să ţii cont în alegerea unui fotoliu electric pentru masaj. Pentru a lua o decizie corectă şi informată, te aşteptăm în showroom-urile Komoder din ţară şi din Europa, unde poţi testa produsele noastre şi unde vei găsi răspuns la orice dilemă legată de alegerea unui scaun de masaj perfect pentru tine şi familia ta.