Ce pret are un fotoliu de masaj. Cat costa produsele noastre

Pentru a lua cea mai bună decizie, atunci când te vei hotărî să cumperi un produs Komoder, te informăm acum care sunt prețurile pentru fotoliile de masaj din gamele economic, mediu, premium și premium plus. Consultând pagina aceasta, vei reuși să pui în balanță bugetul pe care îl poți investi și calitatea produselor noastre. Împreună facem cele mai bune alegeri!

Află care sunt prețurile pentru fotoliile de masaj Komoder din gamele economic, mediu, premium și premium plus

Prima întrebare a fiecăruia dintre noi, atunci când vine vorba despre fotoliile de masaj, este "ce preț are un fotoliu de masaj"? Pentru a primi un răspuns cât mai corect, Komoder vă prezintă oferta actuală structurată pe patru niveluri de buget. Pornind de la gama economic și până la premium plus, produsele noastre au fost proiectate special pentru a satisface așteptările fiecărui client în parte. Parcurgând acesta pagină vei afla cât costă produsele noastre și ce specificații are fiecare, în funcție de gama din care fac parte.

Un fotoliu de masaj este prin definiție o realizare tehnică desăvârșită. Extrem de inteligent și versatil, un scaun de masaj este capabil să execute cele mai complexe programe terapeutice și să se substituie cu succes unui maseur profesionist. Realizat din materiale de cea mai bună calitate, un astfel de robot de masaj este proiectat să reziste în timp și să satisfacă o diversitate de utilizatori.

Prin funcțiile inteligente de scanare, fotoliul de masaj află în cineva secunde care este greutatea și înălțimea utilizatorului, reușind să își ajusteze perfect performanțele pe dimensiunile acestuia. Rezultatul este un masaj „customizate made” care își atinge perfect scopurile, fie că acestea sunt scopuri terapeutice sau de relaxare. Magia fotoliilor de masaj Komoder este disponibilitatea în orice clipă de a fi acolo unde trebuie, la serviciu, în sălile de așteptare, în sălile de sport sau acasă.

De ce este fotoliul de masaj Komoder cea mai bună soluție?

Masajul a devenit, în zilele noastre, o necesitate obligatorie. Indiferent de domeniul de activitate sau de vârstă, rutina unei vieți sedentare aduce cu sine suferințe sau chiar afecțiuni ale spatelui, ale gâtului, ale picioarelor sau ale sistemului muscular. Terapia masajului este prima soluție în a contracara această realitate. Totuși, responsabilitățile diverse, distanțele și aglomerația din marile orașe, ne împiedică de cele mai multe ori să fim consecvenți cu un program prestabilit. Drumul până la sala de sport sau până la un kinetoterapeut poate deveni o aventură complicată și obositoare!

Fotoliul de masaj Komoder este asistentul personal de masaj pentru care nu ai nevoie de un loc de parcare. El nu are programul “fully booked”, nu este obosit și e disponibil la absolut fiecare oră din zi și din noapte doar pentru tine. Stă cuminte acasă și așteaptă oricând să te mulțumească. O astfel de colaborare nu ai avut niciodată!

Prețurile fotoliilor de masaj de la Komoder variază și în funcție de perioadele din an, de promoțiile propuse, astfel consultând permanent ofertele noastre veți obține nu doar cea mai bună alternativă pentru bugetul personal dar și o stare de bine pentru dumneavoastră și întreaga familie!

Cât costă un scaun de masaj Komoder?

Colaj din trei imagini reprezentând fotoliile de masaj Komoder Albert II, Focus II şi Victoria II
Fotoliile de masaj Albert II, Focus II şi Victoria II sunt printre cele mai apreciate modele din oferta Komoder

Prețurile fotoliilor de masaj variază în funcție de complexitatea operațiunilor disponibile, în funcție de materialele din care a fost făcut acesta. În general diferențele de preț dintre gamele de modele nu sunt mari, însă ele vor diferenția performanța și calitatea. Așa cum există p varietate de modele pe piața auto, o varietate de game și culori, exact la fel se întâmplă și în cazul acestor produse. Regula obligatorie la Komoder este cea a calității și fiabilității îndelungate, indiferent de modelul și gama din care face acesta parte.

Cât costa un fotoliu de masaj Komoder din gama economic

Fotolii de masaj Albert II, din gama economic, în diferite culori, fotografiate în showroom-ul Komoder
Fotoliul de masaj Komoder Albert II, din gama economic, este disponibil în trei culori

Gama economic cuprinde fotoliile de masaj Bari II, Albert II, Andorra și Monaco. Aceste scaune de masaj execută programe complexe și diverse, cu masaj personalizat, reflexoterapie, masaj al gambelor, al spatelui sau al gâtului, realizat opțional și cu căldură. Sunt proiectate ergonomic și se vor integra perfect în spațiul destinat. Prețurile lor sunt cuprinse între 5 990 de lei și 8 990 lei.

Prețurile fotoliilor de masaj din gama medie

Femeie în fotoliul de masaj Komoder Focus II, într-o cameră goală, cu foc aprins în şemineu
Fotoliul de masaj Komoder Focus II este cel mai bine vândut produs din gama medie

Gama medie cuprinde fotoliile de masaj Focus II, Victoria II, Luxor II și Marina Medical II. Aceste scaune de masaj se disting prin faptul că au frământare la gambe, sistem de încălzire, comandă vocală, space saver, zero gravity și muzică prin bluetooth. De asemenea, complexitatea programelor de masaj , tehnologia sistemului de airbaguri, face din acestea modele extrem de populare. Prețurile fotoliilor de masaj din gama medie sunt cuprinse între 9 490 și 13 990 de lei.

Prețul unui fotoliu de masaj Komoder din gama premium

Gama premiul a fotoliilor de masaj de la Komoder a fost proiectată să satisfacă cele mai exigente așteptări. Vom întâlni în această gamă nume ca și Luxury II sau Veleta II. Dintre particularitățile acestei game trebuie amintit sistemul de scanare a parametrilor medicali, robot de masaj reglabil 3D , sistemul de masaj SL 4D cu 8 role ceramice încălzite, bluetooth, comandă vocală, încălzire la spate și picioare plus o gamă extinsă de programe automate de masaj. Prețurile în acest caz pornesc de la 19 990 lei și urcă până la 22 990 de lei.

Prețul unui scaun de masaj din gama premium plus

Femeie în fotoliul de masaj Komoder Prime, din gama premium plus
Fotoliul de masaj Komoder Prime, din gama premium plus, foloseşte tehnologii de ultimă generaţie

Gama premium plus de la Komoder oferă iubitorilor de masaj două fotolii vedetă, două realizări tehnologice excepționale, fotoliile Prime și Titan II. Dotările în acest caz sunt cele mai performante de pe piață. Se remarcă complexitatea mecanismului de masaj 4D pentru țesut adânc, dublat de mecanismul specializat pentru talie și fese. Efectul? Un masaj sincronizat, similar cu masajul la patru mâini pricepute, simultan! Încălzirea cu graten reprezintă o descoperire premiată cu celebrul premiu Nobel acum câțiva ani. În aceste cazuri variantele de programe automate, de tehnici de masaj sau de reglare a intensității sunt tot ce poate fi mai complex pe piața scaunelor de masaj. Gama premium plus propune prețuri între 29 990 de lei și 37 990 lei.

Alternativa sălilor de sport sau a vizitelor la un kinetoterapeut costă bani, combustibil, nervi și timpul pe care l-ai putea petrece și altfel. Într-un an de zile bugetul tău pierde între 5 000 și 10 000 de lei pentru astfel de activități. Alternativa fotoliilor de masaj Komoder vă poate amortiza investiția foarte repede, de serviciile lor putând beneficia toată familia sau prietenii. În plus, fiabilitatea produselor le recomandă în timp, fiind oferite cu garanție și service gratuit.

Colaj din trei imagini reprezentând fotoliile de masaj Komoder Luxury II, Titan II şi Prime
Fotoliile de masaj Komoder Luxury II, Titan II şi Prime sunt printre cele mai performante de pe piaţă

Solicitați Prețul Special.
Veți primi automat catalogul de prețuri pe email. ☟

↘ Sau denumire firmă

↘ Pe care doriți să primiți lista de prețuri

↘ Fără spații și fără prefix

↘ Pentru a vizita cel mai apropiat magazin

↘ Înălțimea și greutatea utilizatorilor sunt importante în alegerea unui fotoliu de masaj


☝ Sunteți la un click distanță de catalogul de prețuri!

Testați fotoliile de masaj profesionale în magazinele Komoder

Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.