Funcțiile unui fotoliu de masaj profesional

Prima întrebare, pe care ne-o punem imediat ce suntem cuceriți de felul cum arată un fotoliu de masaj, este legată de ce poate face un astfel de produs. Designul modern ne-a cucerit, însă oare funcțiile pe care le are sunt la fel de spectaculoase?

Femeie relaxată stând acasă într-un fotoliu de masa alb
Un fotoliu de masaj este o eternă aventură a simțurilor

Ce poate face un astfel de produs

Un robot modern de masaj este un ansamblu mecanic inteligent și extrem de performant, capabil să suplinească perfect travaliul unui maseur profesionist. Funcțiile unui fotoliu de masaj sunt astăzi atât de diverse încât este imposibil să nu se găsească un remediu pentru tensiunile spatelui, blocajele musculare, oboseala gambelor sau  rigiditatea oaselor, afecțiuni atât de obișnuite și cauzate de stilul de viață modern.

Femeie relaxându-se pe un fotoliu de masaj alb
Un fotoliu de masaj profesional, o multitudine de combinații câștigătoare

Un scaun de masaj profesional este înainte de toate o colecție de variante de masaj, pornind de la masajele automate tradiționale shiatsu sau tai, și până la masajele personalizate pe specificul fiecărui utilizator.  Prin dinamica loc,  acestea vizează părți distincte ale corpului sau, pur și simplu, se focusează pe zone de blocaj sau tensiune musculară. Datorită intensităților variabile se obțin rezultate într-un timp relativ scurt, o senzație de detensionare fiind prezentă chiar și după prima utilizare.

Ce funcții trebuie sa ofere un fotoliu de masaj profesional

Funcțiile fotoliului de masaj profesional Komoder pornesc de la scanarea parametrilor individuali, stabilind greutatea și înălțimea utilizatorului, realizând mai apoi masajul cu o precizie mult mai mare. Opțiunile următoare rămân deschise tuturor variantelor. Un masaj dublat de căldură spre exemplu, este un masaj care asigură imediat un confort suplimentar în lunile reci de iarnă, relaxarea musculaturii și tonifierea ei fiind extrem de importantă. O altă opțiune, devenită imediat favorită printre utilizatori, este cea a poziției Zero Gravity, o postură orizontală unde răsfățul unui masaj este maxim. 

Un fotoliu de masaj shiatsu de la Komoder oferă un gen de masaj asiatic tradițional cu o istorie de peste 2000 de ani. Tehnica de presopunctură este asigurată de ansamblul de role de masaj care urcă și coboară de-a lungul musculaturii paravertebrale sau, cum e in cazul robotului de masaj Veleta II, aceasta e asigurată de funcția 4D, cea care ajută rolele să iasă din planul fotoliului și să se plimbe în față și în spate.

Programele automate sunt cea ce caută în primul rând utilizatorii, iar în funcție de prețul fotoliului de masaj acestea pot fi într-un număr tot mai mare, ajungând în cazul lui Titan II la 24! O altă particularitate căutată este cea legată de relaxarea muschilor brațelor, a gambelor și șezultului, prin masajul realizat de presiunea pernelor de aer. Presiunea variabilă a air bagurilor care se umflă și se dezumflă realizează un excelent drenaj limfatic. La mare căutare este și funcția de masaj reflexoterapeutic, realizat de ansamblul de role din zona tălpilor.

Femeie stând relaxat într-un fotoliu de masaj acasă
Relaxarea, remediul perfect după o zi de muncă

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ce avantaje are un fotoliu de masaj profesional la tine acasa sau la birou

Un fotoliu de masaj este asistentul personal de masaj pregătit în fiecare clipă să vă asiste. În zilele noastre, când timpul înseamnă bani, un fotoliu acasă înseamnă un plus de confort și eficiență. Acesta poate fi folosit și de ceilalți membri ai familiei sau poate chiar de către prietenii care vin în vizită, devenind în scurt timp un punct de atracție. La birou, scaunul de masaj va oferi de fiecare dată o pauză binefăcătoare, un restart imediat după momentele intense de efort fizic sau intelectual. Deasemenea, el poate oferi aceleași senzații și celorlalți membri ai echipei care vor deveni mai relaxați și implicit mai productivi în muncă. Beneficiile unui astfel de produs se văd imediat și se consolidează în timp.

Ce pret are un fotoliu de masaj profesional

Investiția într-un fotoliu de masaj se amortizează în timp. Fiabilitatea, rezistența în timp și mai ales garanția extinsă, recomandă produsele din gama Komoder. Structurată pe patru niveluri de buget, oferta de preț este deschisă absolut oricui și se reînnoiește constant cu modele cu funcții și aplicații noi. Un fotoliu de masaj este prin definiție o realizare tehnică desăvârșită. Extrem de inteligent și versatil, un scaun de masaj este capabil să execute cele mai complexe programe terapeutice și să se substituie cu succes unui maseur profesionist. Realizat din materiale de cea mai bună calitate, un astfel de robot de masaj este proiectat să reziste în timp și să satisfacă o diversitate de utilizatori.

Prețurile fotoliilor de masaj de la Komoder variază și în funcție de perioadele din an, de promoțiile propuse, astfel consultând permanent ofertele Komoder veți obține nu doar cea mai bună alternativă pentru bugetul personal dar și o stare de bine pentru dumneavoastră și întreaga familie!

Tableta unui fotoliu de masaj într-o ambianță casnică
Funcțiile unui fotoliu profesional de masaj pot fi acționate tactil sau vocal

Gama economic cuprinde fotoliile de masaj Bari II, Albert II, Andorra și Monaco. Aceste scaune de masaj execută programe complexe și diverse, cu masaj personalizat, reflexoterapie, masaj al gambelor, al spatelui sau al gâtului, realizat opțional și cu căldură. Sunt proiectate ergonomic și se vor integra perfect în spațiul destinat. Prețurile lor sunt cuprinse între 5 990 de lei și 8 990 lei.

Gama medie cuprinde fotoliile de masaj Focus II, Victoria II, Luxor II și Marina Medical II. Aceste scaune de masaj se disting prin faptul că au frământare la gambe, sistem de încălzire, comandă vocală, space saver, zero gravity și muzică prin bluetooth. De asemenea, complexitatea programelor de masaj , tehnologia sistemului de airbaguri, face din acestea modele extrem de populare. Prețurile fotoliilor de masaj din gama medie sunt cuprinse între 9 490 și 13 990 de lei.

Gama premium a fotoliilor de masaj de la Komoder a fost proiectată să satisfacă cele mai exigente așteptări. Vom întâlni în această gamă nume ca și Adriatica, Luxury, Luxury II sau Veleta. Dintre particularitățile acestei game trebuie amintit sistemul de scanare a parametrilor medicali, robot de masaj reglabil 3D , sistemul de masaj SL 4D cu 8 role ceramice încălzite, bluetooth, comandă vocală, încălzire la spate și picioare plus o gamă extinsă de programe automate de masaj. Prețurile în acest caz pornesc de la 19 990 lei și urcă până la 22 990 de lei.

Gama premium plus de la Komoder oferă iubitorilor de masaj două fotolii vedetă, două realizări tehnologice excepționale, fotoliile Prime și Titan II. Dotările în acest caz sunt cele mai performante de pe piață. Se remarcă complexitatea mecanismului de masaj 4D pentru țesut adânc, dublat de mecanismul specializat pentru talie și fese. Efectul? Un masaj sincronizat, similar cu masajul la patru mâini pricepute, simultan! Încălzirea cu grafen reprezintă o descoperire premiată cu celebrul premiu Nobel acum câțiva ani. În aceste cazuri variantele de programe automate, de tehnici de masaj sau de reglare a intensității sunt tot ce poate fi mai complex pe piața scaunelor de masaj. Gama premium plus propune prețuri între 29 990 de lei și 37 990 lei.

Interior de apartament modern cu un fotoliu de masaj alb în mijlocul camerei
Un fotoliu de masaj, feng shui perfect la tine acasă

Cum recunosti un fotoliu cu masaj de calitate

Prima impresie este la fel de importantă și în cazul scaunelor de masaj. Tocmai de aceea, designul propus este aliniat tendințelor moderne și prima senzație este că ne aflăm în fața unei nave spațiale. Mergând mai departe, descoperind numărul programelor automate de masaj și a tehnicilor folosite, vom recunoaște mult mai ușor ce înseamnă un fotoliu de calitate, ce înseamnă o realizare tehnologică de excepție.

La final, cel mai important lucru este senzația și sentimentele pe care le trăim în clipa în care ne bucurăm de masaj și de relaxare. Sunt momente care e greu să fie descrise în cuvinte și merită încercate.