Fotoliu de masaj FOCUS III. Varianta îmbunătățită cu șal de căldură pentru efect terapeutic.

Descoperă funcțiile acestui model!
Împreună cu Ioan Isaiu

VIDEO Instrucţiuni de utilizare

VIDEO Instrucţiuni de utilizare

Noul fotoliu de masaj Focus III simulează 6 tehnici de masaj și execută 15 programe automate de masaj. Masajul pneumatic e realizat cu 24 de airbaguri, iar pentru un confort crescut fotoliul este echipat cu difuzoare audio cu control prin bluetooth, tabletă, comenzi vocale și un sistem inovator de încălzire!

Secretul succesului astăzi ține foarte mult de capacitatea organismului de refacere rapidă după consumul fizic și mental de peste zi. Masajul este una dintre cele mai la îndemână metode, iar tehnologia modernă e orientată pentru a oferi solutii la toate afecțiunile. Blocajele lombare sau durerile persistente din zona cervicală, contracturile sau întinderile, toate au o rezolvare acum cu fotoliul de masaj FOCUS III.

FOCUS 3 - fotoliu de masaj cu 15 programe de masaj

FOCUS III este fotoliul de masaj care va face parte din familie! Oboseala dispare și e înlocuită de un tonus muscular plin de energie.

Revitalizarea e realizată cu ajutorul unei tehnologii cu robot de masaj 3D, a sistemului de încălzire și a diversității de tipuri de masaj. Funcția de frământare a gambelor și sistemul de reflexoterapie completează magia terapeutică.

Șalul de căldură.
- funcția inovatoare de încălzire a umerilor, spatelui, taliei și abdomenului.

Fotoliul de masaj este prevăzut cu un ansamblu unic, numit șal de masaj cu încălzire prin grafen. Utilizatorii pot plasa șalul în diferite poziții de masaj, în funcție de specificul lui. Acest accesoriu ameliorează eficient simptomele precum periartrita scapulohumerală și tusea, eliminând frigul și umezeala din articulațiile umerilor, iar în jurul abdomenului calmează durerea stimulând circulația sanguină.

Șalul de căldură

Tabletă pentru personalizarea masajului.

Fotoliul de masaj FOCUS III este controlat cu ajutorul tabletei. Acest lucru vă permite un acces facil la toate funcțiile disponibile în timpul programelor de masaj. Toate opțiunile de masaj vă sunt la îndemână.

Tableta fotoliului de masaj Komoder Focus 3 afisand informatii despre tipul de masaj executat

Prin scanarea utilizatorului, FOCUS III asigură un masaj personalizat.

FOCUS III are un sistem automat de detectare a umerilor, iar suportul pentru picioare este prevăzut cu funcția de extensie, care va realiza o poziție corectă în fotoliu. În câteva clipe, masajul va fi perfect personalizat.

Descoperiți 6 tipuri de masaj.

Fotoliul de masaj vă oferă șase tehnici de masaj, din care să alegeți: Shiatsu, Frământare, Bătăi, Lovituri, Frământare & Bătăi simultan și “Masaj”. Există, de aceea, de fiecare dată un tip de masaj potrivit pentru momentul zilei sau starea dumneavoastră de spirit.

Mâinile și picioarele sunt masate și cu ajutorul a 24 de airbaguri pentru un efect maxim.

Focus III este prevăzut cu 4 tipuri de masaj pneumatic, un tip de masaj pneumatic pentru brațe realizat de 4 airbag-uri încorporate, un alt tip de masaj pneumatic pentru mâini, realizat de 4 perne de aer, un tip de masaj pneumatic pentru palme, realizat de 4 airbag-uri și un al patrulea, pentru gambe, masaj realizat de 12 perne de aer. Reglarea intensității se poate seta pe trei niveluri.

Fotoliul de masaj Komoder Focus 3 utilizat de o femeie - vedere din lateral cu ilustrarea suportului extensibil pentru picioare

Fotoliul de masaj Focus III este prevăzut cu funcția de frământare a gambelor.

Frământarea și presarea se realizează prin airbag-urile de la nivelul gambelor, ceea ce poate ameliora rigiditatea sau tensiunea muschilor, tensiune cauzată de statul îndelungat în picioare. Masajul este extrem de revigorant și tonifiant, având o intensitate reglabilă. Acest tip de masaj este adresat în special persoanelor care petrec majoritatea timpului de peste zi stând în picioare.

Detaliu al fotoliului de masaj Komoder Focus 3 - ilustrare a functiei de framantare pentru gambe

Monitorizează constant starea de sănătate.

Pe partea din dreapta față a brațului drept al fotoliului, în zona degetelor, este poziționat un sistem de scanare și detectare a stării de sănătate, respectiv ritm cardiac, oxigenarea sângelui și un indice de măsurare a oboselii.

Detaliu al fotoliului de masaj Komoder Focus 3 - functia de masare a antebratului

Focus III se adaptează perfect casei tale sau spațiului de la birou.

Tehnologia de culisare pe șină a spătarului asigură un spațiu zero între spătar și perete, pentru a economisi spațiul la maxim. Fotoliul de masaj se va integra perfect universului casei tale.

Butoane rapide pe brațul drept

Întreaga experiență de masaj poate fi controlată folosind panoul de control încorporat pe brațul drept al fotoliului.

Detaliu al fotoliului de masaj Komoder Focus 3 - butoanele rapide de pe bratul stang

Ascultați muzică sau emisiunea preferată pe tot timpul masajului.

Sistemul audio disponibil vă oferă un set de difuzoare 3D, audio digitale, încorporate în stânga și dreapta umerilor. Funcția Bluetooth a dispozitivului smart pe care îl dețineți se poate utiliza pentru a reda muzică wireless. Cotiera din dreapta are și funcție de încărcare USB.

Detaliu al fotoliului de masaj Komoder Focus 3 - boxa incorporata

Focus III vă ascultă acum și prin comanda vocală.

Fotoliul e dotat cu o funcție inteligentă de recunoaștere vocală și diferite comenzi vocale care pot programa, și în acest mod, tipurile de masaj dorit. Este disponibilă o telecomandă cu ecran LCD color.

Detaliu al fotoliului de masaj Komoder Focus 3 - spatele tabletei, afisand detalii despre comanda vocala

Funcția inteligentă de salvare a spațiului

Pentru o integrare cât mai armonioasă a fotoliului în spațiul dumneavoastră, este necesară o distanță de 5 cm față de peretele din spate. În momentul funcționării, fotoliul va glisa în față, fără a atinge peretele.

Specificaţii şi caracteristici tehnice

Programe automate de masaj 15
6 Tehnici de masaj O tehnică de frământare
Două tehnici de lovire ușoară
O tehnică combinată: frământare cu lovire ușoară
Două tehnici shiatsu
O tehnică de prindere.
Motoare de masaj 3
Masaj 3D pe toată suprafața spatelui Da. Șină SL de 135 cm.
Masaj manual cu posibilitate de localizare în 5 zone: 1. Tot spatele
2. Partea superioară
3. Partea de mijloc
4. Partea inferioară
5. Punct fix
Intensitatea pernelor de aer Ajustabilă pe 3 trepte
Viteză de masaj Ajustabilă pe 5 trepte
Suportul de masaj pentru picioare Extensibil 20 cm
Încălzire Da. Folosind șalul de căldură
Robot de masaj 3D
Frământare pentru gambe. Da.
Reflexoterapie Da, în 3 puncte și ajustabilă pe 3 trepte de intensitate
Tabletă Da. Pe suport.
Comandă vocală Da
Zero Gravity Da
Space Saver Da
Tapiţerie. Piele ecologică, antibacteriană.
Greutatea netă a fotoliului (kg) 90 kg
Alimentare curent 220 - 230V
Dimensiuni
dimensiuni
VIDEO Instrucţiuni de utilizare:
Solicitați Prețul Special.
Veți primi automat catalogul de prețuri pe email. ☟

↘ Sau denumire firmă

↘ Pe care doriți să primiți lista de prețuri

↘ Fără spații și fără prefix

↘ Pentru a vizita cel mai apropiat magazin

↘ Înălțimea și greutatea utilizatorilor sunt importante în alegerea unui fotoliu de masaj


☝ Sunteți la un click distanță de catalogul de prețuri!

Ce spun clienții Komoder:

Suntem extrem de multumiti. Il folosim zilnic.
- de la
Camelia Munteanu / Otopeni, Ilfov
5 / 5 puncte
Va multumim pentru acest fotoliu de masaj. Eu personal am cautat mult un fotoliu de masaj electric, am testat toate modelele disponibile in piata si cunosc toate detaliile tehnice. Am ales acest scaun de masaj pentru ca indeplineste toate cerintele mele: incalzire, control de pe tableta, este incapator si are multe programe. A, si are reflexoterapie! E important! O zi buna!
Cel mai bun fotoliu de masaj in acest buget!
- de la
Marian Iuga / Constanta
5 / 5 puncte
In bugetul meu acesta a fost cel mai bun fotoliu de masaj. M-a convins salul de caldura si terapia cu caldura. Si designul.
Felicitari Komoder
- de la
Mihai Oltean / Buzau
5 / 5 puncte
Masajul in zona mijlocului este fantastic de bun. Ma bucur in fiecare zi de trei sesiuni de masaj. Va multumesc pentru tot si felicitari pentru acest brand romanesc Komoder.
Modele similare
Fotoliu de masaj VELETA II, dotat cu robot pentru masaj 4D, 23 de programe automate, 11 tehnici de masaj, frământare pentru gambe, încărcare rapidă a telefonului, comandă vocală și multe funcții noi!
detalii
3 păreri
Therapeutix 4D este fotoliul de masaj profesional de la Komoder proiectat și executat după o cercetare amănunțită a morfologiei corpului uman. Practic, acest robot înmagazinează date și soluții pentru a satisface orice tip de utilizator, ridicând masajul la nivelul de artă.
detalii
2 păreri

Testați fotoliile de masaj profesionale în magazinele Komoder

Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.