Aparatele de masaj pentru picioare. Oferta Komoder cea mai populară!

Picioarele unei femei încălțată elegant cu tocuri lungi
Perfecțiunea picioarelor ascunde uneori zeci de ore de masaj

 

Picioarele sunt, la fel ca și spatele, zonele cărora masajul trebuie să le acorde cea mai mare atenție. Indiferent că este vorba de musculatură sau de zona osoasă, problemele legate de suferința picioarelor ne afectează profund orice tip de activitate. 

Tehnologia modernă vă oferă foarte multe soluții, iar gama aparatelor de masaj pentru picioare de la Komoder aduce în prim plan o inginerie avansată, gândită practic și eficient. Poate tocmai de aceea, aceste produse sunt foarte populare și căutate printre clienți. Pe piața masajului dedicat picioarelor, utilizatorul din România poate alege între aparatele cu vibrații, mult mai complexele aparate cu masaj 3D, cu role și perne de aer și cădițele cu vibromasaj. Gama Komoder vă oferă produse din primele două categorii, fiind permanent implicată în reîmprospătarea ofertei cu tehnologii de ultimă oră.

Picioare de femei de diverse culori ale pielii iluminate artistic
Oricât de diferite ar fi picioarele, problemele pot fi rezolvate în același fel

Masajul picioarelor, o temă complexă dar plină de satisfacții

Aparatele profesionale pentru masajul picioarelor beneficiază de tehnologia avansată Komoder, care include perne de aer și role de masaj, pentru a imita perfect mișcările unui terapeut experimentat. Utilizatorul se poate bucura de un masaj complet și complex al picioarelor, beneficiind nu numai de relaxarea supremă, ci și de o terapie personalizată ce include și stimularea punctelor de presopunctură din talpă. Acest tip de masaj cu reflexoterapie stimulează circulația sângelui și oxigenarea optimă a zonelor periferice. Totul poate fi potențat de căldură, un aliat minunat împotriva durerii și reumatismului oaselor.

Picioare de femeie într-o atitudine relaxată
Masajul poate începe de la picioare

Cu ajutorul unui aparat de masaj pentru picioare vă puteți bucura, fără să părăsiți confortul propriei case, de toate beneficiile acestui gen de  terapie. Dar haideți să descoperim împreună care este oferta de la Komoder!

 

Komoder te pune atât de plăcut pe picioare!

Aparatele cu vibrații, așa cum este aparatul de masaj pentru picioare C 302, utilizează o aparatură de masaj 3D ce se axează pe stimularea centrilor nervoși din talpă. E un sistem excelent pentru stimularea centrilor nervoși din talpă și pentru relaxarea gleznei. Funcția de încălzire împreună cu cele trei viteze diferite și cele 4 programe predefinite, permite personalizarea sesiunii de masaj pentru a obține relaxarea maximă. Imitând mișcările unui maseur profesional, aceste patru programe de masaj predefinite oferă un efect revitalizant și vă vor elibera de disconfortul și oboseala picioarelor, acumulate după o zi de lucru încărcată. Panoul de comandă vă permite și personalizarea variantei de masaj care vi se potrivește cel mai bine.

În versiunea sa roșie, aparatul de masaj C302 de la Komoder
Aparatul de masaj C302 de la Komoder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aparatul de masaj al picioarelor C30 de la Komoder este puțin mai complex decât precedentul pentru că, în acest caz, utilizatorul beneficiază de masaj pentru picioare, gambe, tălpi şi genunchi, în funcţie de zona asupra căreia doreşte să acţioneze masajul. Komoder C30 cu încălzire funcţionează la trei viteze diferite, dispune de un program predefinit şi permite ajustarea sistemului suplimentar de masaj pentru genunchi, astfel încât sesiunea de masaj să fie exact aşa cum şi-o doreşte utilizatorul, iar relaxarea să fie extremă. Toate acestea pot fi setate prin intermediul telecomenzii încorporate. În plus, aparatul este dotat cu un sistem de încălzire care se activează prin apăsarea butonului HEATING THERAPY. Sistemul încălzeşte zona genunchilor şi foloseşte tehnologia de căldură prin fibra de carbon.

Varianta galbenă a aparatului de masaj C 30 de la Komoder
Aparatul C30 de la Komoder, masaj 3D cu încălzire pentru glezne și gambe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oferta de aparate pentru masajul picioarelor de la Komoder întregește o gamă diversă oferită utilizatorilor, indiferent de vârstă sau ocupație, fiind o terapie complementară extrem de utilă și la îndemână.