Aparat de masaj pentru picioare C302. Perfect pentru relaxarea și revigorarea picioarelor și tălpilor

păreri
Aparat de masaj pentru picioare C302
 • Disponibilitate

  în stoc

 • PREȚ VECHI
  1200 RON
 • PREȚ SPECIAL ACUM:

  1200 RON

 • ECONOMISIȚI ACUM:

  0 RON

comandați acum »
Sunați-ne acum0746.297.773
Încălzire Masaj prin presiune de aer 3 nivele de viteză Reflexoterapie

Aparat de masaj pentru picioare C302

Utilizând tehnologia de masaj 3D, Komoder C302 vă oferă relaxarea supremă de la glezne până la tălpi! C302 se axează pe stimularea centrilor nervoși din talpă.

Funcția de încălzire împreună cu cele trei viteze diferite și cele 4 programe predefinite permit personalizarea sesiunii de masaj pentru a obține relaxarea absolută! Setați aparatul după propriile preferințe folosind panoul touch integrat.

Aparat de masaj pentru picioare C302
Aparat de masaj pentru picioare C302

Funcții importante

Programe de masaj automate

Imitând mișcările unui maseur profesional, aceste patru programe de masaj predefinite oferă un efect revitalizant și vă vor elibera de disconfortul și oboseala picioarelor, acumulate după o zi de lucru încărcată.

Reflexoterapie

Principiul care stă la baza reflexoterapiei este simplu: stimulii aplicați în unele zone ale corpului au un efect care se reflectă asupra întregului corp. Punctele de reflex, care se află în relație cu toate părțile corpului, se pot găsi în picioare, mâini, față și urechi. Aceste puncte răspund la presiune, astfel că, utilizând tehnici de masaj adecvate, se poate stimula procesul natural de însănătoșire și recuperare al corpului. Corpul începe progresiv să se elibereze de blocaje și tensiune, să restabilească fluxul de energie și să îl echilibreze pentru o stare mai bună pe termen lung a sănătății.

Role de masaj pentru tălpi

Utilizând role de masaj, aparatul de masaj pentru picioare Komoder C302 folosește reflexoterapia pentru o experiență de masaj cât mai profundă. Stimulând fiecare punct de presiune, rolele de masaj sunt cele mai bune instrumente pentru îmbunătățirea circulației sangvine și revitalizarea corpului. Puteți alege dintre cele trei nivele de intensitate care, cu siguranță, se vor potrivi nevoilor dumneavoastră.

Perne de aer pentru călcâi

Tehnica avansată de masare prin intermediul pernelor pentru călcâi oferă o experienţă de masare superioară oricărui alt aparat de masaj. Puteţi opta pentru 3 nivele de intensitate reglabilă, pentru a corespunde nevoilor dumneavoastră.

3 viteze de masaj

Pentru un confort sporit al utilizatorului, intensitatea masajului poate fi controlată, aparatul dispunând de 3 viteze de masaj. Aparatul poate fi rotit şi fixat în orice poziţie.

Butoane încorporate

Setările și personalizarea masajului se realizează foarte uşor, cu ajutorul butoanelor încorporate.

Panou de control integrat

Personalizați-vă experiența de masaj utilizând panoul de comandă încorporat! Puteți schimba modurile de masaj, presiunea aerului din perne, viteza de masaj sau porni/opri încălzirea cu o simplă atingere.

Aparat de masaj pentru picioare C302

Bucurați-vă de momentul dumneavoastră de relaxare absolută!

Aparatul de masaj pentru picioare Komoder C302 are integrată funcția de temporizator. Dispozitivul se oprește automat după o sesiune de 15 minute, astfel că nu va rămâne activ dacă uitați să îl opriți.

Aparat de masaj pentru picioare C302
Aparat de masaj pentru picioare C302

Husa de pânză este detașabilă, astfel încât să o puteți curăța cu ușurință!

Întreținerea aparatului este ușoară și accesibilă, așadar puteți scoate cu ușurință husa textilă și să o curățați atunci când este necesar.

Funcție de încălzire pentru o terapie mai profundă!

Aparatul de masaj Komoder C302 beneficiază de funcția de încălzire bazată pe fibră de carbon, lucru care va transforma sesiunea de masaj într-o reală ședință de terapie.

Aparat de masaj pentru picioare C302

Specificații și caracteristici tehnice

Programe automate de masaj 4 Mod Manual de masaj Da
Vibrații Da Perne de aer Picior și călcâi
Viteze de masaj 3 Încălzire Da
Consum 35W Tapițerie Pânză
Greutate (kg) 5 kg Tensiune de alimentare nominală 220V
Culori
C302 Albastru C302 Roșu
Dimensiuni
C302 Dimensiuni

Părerea clienților:

Produse similare
Aparatul pentru picioare Komoder C32 foloseşte tehnologia de masaj 3D, oferind un nemaipomenit masaj pentru tălpi și glezne. C32 este un aparat de masaj focus care acționează perfect pentru stimularea centrilor nervoși din talpă.
detalii
2 păreri
Aparatul pentru picioare Komoder C30 foloseşte tehnologia avansată Komoder, oferind un nemaipomenit masaj tridimensional (3D) celui care îl foloseşte. Utilizatorul beneficiază de masaj pentru picioare, gambe, tălpi şi genunchi, în funcţie de zona asupra căreia doreşte să acţioneze masajul.
detalii
1 păreri
Dispozitiv de masaj D180 cu încălzire pentru ceafă și umeri - Cea mai accesibilă și mobilă soluție de masaj terapeutic pentru spate.
detalii
2 păreri
Depozitare, Transport Gratuit și Montaj prin Komoder
Depozitare fotolii cu masaj Komoder

Depozitare corespunzatoare

Avem 4 depozite în toată țara.
Si depozităm în condiții perfecte.

Manipulare in siguranta

Fotoliul de masaj este încărcat
mecanizat, cu mare atenție.
Transport Gratuit

Oferim Transport Gratuit

În cele mai multe cazuri transportăm fotoliile
cu flotă proprie, prin angajații noștri.
Manipulare si Montaj komoder

Manipulare si Montaj

Am montat produsul.
Bucurați-vă de masaj!
Testați fotoliile de masaj Komoder în cele 5 Showroom-uri
Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.