Cum poți testa fotolii de masaj. Convinge-te de beneficiile lor!

Întocmai precum orice obiect electronic sau produs nou, și în cazul fotoliilor de masaj este recomandată testarea lor preliminară. Oferta de scaune de masaj de la Komoder este atât de diversă încât este posibil astăzi să alegi exact acel model care ți se potrivește cel mai bine.

Fotoliul de masaj îți poate spune multe despre propria stare de sănătate

Performațe specifice, game de produse

Fotoliile de masaj au particularități și performanțe specifice, fapt care le diferențiază într-un mod evident pe unele de celelalte, generând ceea ce în limbaj comercial înseamnă gama de produse. Această ierarhizare generează implicit și diferențele de preț, astfel că, cea mai bună alegere se va face în funcție de bugetul alocat și compatibilitatea cu utilizatorul.

Există fotoliul de masaj custom made!

Un prim aspect pe care trebuie să-l urmărim atunci când testăm un fotoliu de masaj se referă la limitele de greutate și înălțime pe care fiecare produs le acceptă. Gama Komoder fiind extrem de diversă, vom găsi cu siguranță o soluție și pentru persoanele cu înălțimi ce depășesc 190 de centimetri și 125 de kilograme. Pornind de la această premisă putem spune că un robot de masaj modern este pregătit să interacționeze cu persoane cu o vârstă de cel puțin 14 ani. Există desigur și restricții și cazuri particulare și este bine de știut de la bun început care sunt acestea.

Pentru realizarea unui masaj profesionist, fotoliul va scana și masura dimensiunile utilizatorului încă înainte de a începe orice fel de procedură. Abia mai apoi, după această tatonare, va continua sau va începe programul de masaj. Utilizatorul va trebui de asemenea să își cunoască starea de sănătate și eventualele afecțiuni incompatibile cu masajul. Anumite modele ale fotoliilor Komoder oferă funcția de detecție a stării de sănătate. Scanând degetul mare pe brațul drept al fotoliului, utilizatorului i se vor putea face cele mai bune recomandări pentru masajul care stă să înceapă.

Fotoliile de masaj Komoder sau tehnologia de top în domeniul relaxării

Cum testăm fotoliile Komoder?

Cea mai simplă modalitate de testare a fotoliului de masaj este vizita la showroom-ul Komoder. În prezent există această posibilitate în toate marile orașe din România și în câteva metropole europene. Reprezentanțe Komoder se pot găsi la București, în două locații, la Cluj, la Timișoara, Iași și Constanța, acoperind strategic fiecare zonă istorică a României. Pentru testare cea mai bună soluție este programarea anterioară on line sau telefonic. Astfel veți putea simți pe propria piele care sunt performanțele acestor fotolii și particularitățile care vi se potrivesc. Deasemenea, personalul calificat care vă va asista pe toată perioada vizitei vă va da cele mai bune sfaturi și soluții pentru toate așteptările pe care le aveți. 

Pentru un confort sporit, există și posibilitatea de a închiria aceste fotolii de masaj acasă și de a le testa. Această modalitate va permite și celorlalți membri ai familiei și chiar prietenilor să se convingă de efectul tonic și binefăcător al colecției de masaje ale fotoliilor Komoder. În timpul testării este indicat să încercați cât mai multe tipuri de masaj și modalități pentru a vă familiariza cu ceea ce face fiecare dintre acestea și pentru a descoperi remediul cel mai potrivit pe care îl așteptați. 

Investiția în sănătate este singura care îți promite o zi de mâine mai bună

Beneficii și o stare mai bună!
Beneficiile unui fotoliu de masaj sunt multiple. Ele pot începe de la a ameliora o suferință minoră și merg până la vindecarea anumitor afecțiuni legate de blocajele musculare, corectarea posturii deficitare, eliberarea de tensiuni și blocaje, stimulând o circulație sanguină mai bună și un flux optim al propriei energii. Regimul de viață dezordonat al zilelor noastre vine, din păcate, la pachet cu o serie de probleme pe care aproape fiecare dintre noi le are de înfruntat în fiecare zi. Pentru fiecare dintre acestea există un tip de masaj care va încerca și poate reuși să le anuleze.